Kirjoittaja Aihe: Kultasuonet: peliketju  (Luettu 12696 kertaa)

Poissa petroos

 • Viestejä: 231
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #15 : Marraskuu 07, 2012, 13:44:15 »
Isabelle on puhuessaan liikkunut aivan Sir Abrahamin viereen ja on laskenut hennon kätensä kevyesti tämän kyynärvarrelle. Isabelle yrittää nähdä, mitä Sir Abraham lattialta tutki. Kun Isabelle huomaa Veronican, hän astahtaa äkkiä kauemmaksi Sir Abrahamista vähän syyllisen näköisenä.

"Ronnie, tämä on ihan kamalaa! Sir Isaac on lähtenyt yöllä yksin retkelle. Kuka tietää mitä tuolla ulkona piilee, ja veli Arturokin peloittelee niillä kamalilla perkeleillä! Onneksi Sir Abraham ja Roberto järjestävät retkikunnan Sir Isaacin löytämiseksi, he ovat niin rohkeita."

Isabelle katsoo Veronicaa merkitsevästi ja jatkaa: "Toivottavasti veli Arturo lähtee heidän turvakseen, minä olen niin huolissani heistä, ja Sir Isaacistakin! He tarvitsevat kaiken siunauksen mitä Aerukselta heille liikenee tuolla ulkona, eikö totta?"
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 07, 2012, 13:47:36 kirjoittanut petroos »

Poissa Majestic7

 • Moderator
 • *****
 • Viestejä: 297
 • Liked: 0
 • Yhden miehen aivomyrsky
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #16 : Marraskuu 07, 2012, 20:55:05 »
Sir Abraham ei huomaa kuin muutamia veripisaroita, mutta lattiassa on levinneitä pölyjälkiä, kuin sitä olisi pyyhitty. Verelle ei näy mitään ilmiselvää syytä.

Isabelle huomaa lattialla pari tahraa, mutta ei ehdi tutkimaan niitä tarkemmin.

Veronica rypistää otsaansa, vilkaisee avointa ikkunaa ja harppoo tytön kimpussa puhisevan paimenen luokse. Teknomaagi käy Arturion kanssa lyhyen sananvaihdon, minkä jälkeen tämä vyöryy tilanteeseen.

"Haa, se epäilyttävä lukutoukka on ottanut jalat alleen! Minä varoitin häntä niistä pimeyden välineistä, niistä vanhan maailman saastaisista artefakteista! Totisesti, näin unessa kuinka niiden paha koituisi uhkaksi meille kaikille. Mutta kuunteliko sir Isaac minua? Kuunteliko hän pyhää johdatusta? Ei, sen sijaan hän antautui pimeyden viettelyksille!"

Paimenen palava katse kääntyy kohti Robertoa.

"Haa, oiva mies, valmiina lähtemään heti kun tarvitaan! Meidän pitää jäljittää tuo kavala roisto, ottaa hänet kiinni ennen kuin hän pääsee karkuun epäpyhien reliikkiensä kanssa. Ne täytyy tuhota, aivan kuten hänelle viime yönä sanoin."

Arturio marssii noutamaan nopeasti kamppeitaan, isoksi mieheksi hän on yllättävän vikkelä. 

Poissa SnowDog

 • Viestejä: 585
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #17 : Marraskuu 08, 2012, 08:40:33 »
"Roberto! Voisitko ystävällisesti käydä katsomassa minkälaisia jälkiä tämän ikkunan alla on? Niin juuri sen ikkunan, mistä menee narutikkaat alas.".


Sir Abraham ottaa Isebelle toiseen kainaloonsa ja sanoo pehmeästi:


"Älä huoli. Kaikki kääntyy vielä hyväksi, en anna minkään satuttaa sinua.", hän katsoo vielä Isebellaa syvälle silmiin ennen kuin lähtee kohti omaa huonettaan varustautumaan.


"Roberto! Odottakaa minua ikkunan alla, haluan itse nähdä paikan.", Abraham jatkaa kiiruhtaessaan huoneeseensa alkaen taas tuntea itsensä hieman huonovointiseksi.


Sir Abrahamin pakatessa hän vielä miettii, ehkä hieman sekaisin, käyttääkö kukaan kävelykeppiä. Tai jos Sir Isaac käyttää, niin näkyikö sitä hänen huoneessaan.


"Toivottavasti Sir Isaac löytyy nopeasti, kuolleena...", hän vielä miettii heittäessään lopulta repun selkäänsä.

Poissa Sope

 • RST
 • Viestejä: 1271
 • Liked: 2
 • Pelisuunnittelija - Myrrysmiehet Oy
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #18 : Marraskuu 08, 2012, 09:24:09 »
Roberto kiertää ulkokautta narutikkaiden alle ollen koko ajan valppaana. Onko maassa yhdet vai kahdet jäljet? Mihin suuntaan ne lähtevät? Onko jäljissä mitään erikoista?
”Tuli ei polta tuttuansa”

Poissa petroos

 • Viestejä: 231
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #19 : Marraskuu 10, 2012, 14:24:13 »
"Kirottu Sir Isaac... Noh, hän ei päässe kovin pitkälle. Joko tuo vainukoira miehekseen saa hänet, tai sitten hän on jo kuollut jonkin olennon raatelemana. Voin vain toivoa, että Veli Arturio... ei, kyllä on parempi varmistua siitä itse.", ajatukset risteilevät kauniissa päässä ja sitten Isabelle puhkeaa puhumaan:

"Ronnie, toivottavasti Veli Arturio ei tee mitään harkitsematonta... minusta hän puhui jotain niistä artefakteista... että ne pitäisi ...! Sinä tiedät kuinka tärkeinä Sir Isaac pitää niitä koko keisarikunnalle, ei niitä saa tuhota! Voi kun joku pystyisi estämään häntä, ilman niitä... tämä koko kauhea retki olisi ihan turhaan! Sir Isaachan voi maata vakavasti haavoittuneena tuolla jossain, eikä pysty.... Ehkä sinun pitäisi... tai pitäisikö jonkun valtuuttaa Sir Abraham... Voi Ronnie, minä en tiedä miten tulisi toimia!"

"Tilanne on kyllä vaikea... Mutta tilaisuus, jonka Veli Arturio järjesti Livian suhteen, ei sitä ei voinut ohittaa! Toivottavasti Arturio ehti säikytellä Liviaa kunnolla... Liviassa minulla on täydellinen... niin. Ja muutenkin Arturio oli saatava tieltä..."


Kunhan retkikunta häipyy, Isabelle ryntää heti lohduttamaan Liviaa.

Poissa Majestic7

 • Moderator
 • *****
 • Viestejä: 297
 • Liked: 0
 • Yhden miehen aivomyrsky
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #20 : Marraskuu 11, 2012, 19:15:11 »
Roberto huomaa maassa syvään uponneet saappaiden jäljeet. Ne kulkevat kovempia paikkoja pitkin, mutta pystyt seuraamaan niitä. Jäljet näyttävät johtavan kohti jokea.

Sir Abraham huomaa sänkynsä alla raskaan kävelykepin pakatessaan reppuaan. Kävelykepin suuri, metallinen nuppi on ruskean hyyhmän peitossa.

Veli Arturo paukuttaa Sir Abrahamin ovenpieltä. "Liikettä hyvä mies! Meidän täytyy saada petturi kiinni!" Paimen ryntää portaat alas ja ulos selässään pieni laukku, vyöllä miekka ja pistooli. "Liikutaan nopeasti ja otetaan se pentele kiinni verekseltään. Hän saa maksaa tästä raskaimman hinnan!"

Yläkerrassa Veronica on ohittanut Isabellen huomautukset olankohautuksilla. "En pidä tuosta metsästä.  Kyllä he löytävät sir Isaacin. Minun on parempi pitää huolta koneistani, mekanimani ovat levottomia. Retkikunnan johtajuus siirtyy sir Isaacin puuttuessa joko paimenelle tai Abrahamille, mikä on tiukka kisa...pätevyyden suhteen."

Julia on juuri viemässä kalpeaa, nyyhkivää tyttöä alakertaan palveluskunnan huoneeseen. Livia vaikuttaa olevan kovin haavoittuvassa tilassa.        

Poissa SnowDog

 • Viestejä: 585
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #21 : Marraskuu 11, 2012, 19:44:58 »
"Kirotun kirottua...", Abraham manailee tutkiessaan kävelykeppiä. Arturon käydessä huikkaamassa jotain, hän yrittää peittää kävelykepin kehollaan.

"Tullaan, tullaan.", hän vastaa sielunpaimenelle. "Ei sinunkaan ole hyvä sännätä suinpäi,  joten odota Roberton luona Sir Isaacin ikkunan alla!", Sir Abraham vielä huutaa perään.

Kun vaatteet on päällä ja tavarat on pakattu, niin Abraham vilkaisee vielä käytävään josko pääsisi Isaacin huoneeseen huomaamatta. Mikäli liikennettä on liikaa, hän vain tyytyy piilottamaan kävelykepin ja kävelemään ripeästi Roberton luokse.

Poissa Majestic7

 • Moderator
 • *****
 • Viestejä: 297
 • Liked: 0
 • Yhden miehen aivomyrsky
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #22 : Marraskuu 13, 2012, 11:58:54 »
Käytävällä on nyt melskettä ja ihmettelyä, Isabelle ja Veronica ovat yhä Sir Isaacin huoneessa. Abraham ei saa tilaisuutta livahtaa sinne ilman odottelua.

Sir Abraham ja veli Arturo saapuvat pihalle lähtien seuraamaan jälkiä Roberton kanssa. Jäljet johtavat joen partaalle, läpi raunioituneiden pihojen. Aamu-usva pyörteilee vääntyneessä kasvustossa märkänä mattona. Joen toisella puolella häämöttävästä synkästä metsästä kaikuu turmeltuneiden eläimien ääniä, osa niistä kummallisia, riipiviä rääkäisyjä.

Ikkunan alta lähteneet jäljet suuntaavat kohti siltaa kulkien vanhan kivetyksen halkeilleita jäänteitä pitkin. Roberto päättelee kulkijan yrittäneen harhauttaa seuraajat luulemaan hänen menneen sillan yli. Jäljet jatkuvat - heikosti ja kovia kohtia kulkien - alas sillalle johtavaa rinnettä. Sitten ne jatkuvat pitkin joenvartta vastavirtaan, kohti etelää.

Joki kuiskii ja kurluttaa kun pieni retkikunta seuraa jälkiä kohti etelää. Veli Arturo "viihdyttää" muita esitelmöimällä naisten syntisyydestä. Hän spekuloi palvelustytön näkemän pirun olleen tämän syntisen mielen manifestaatio. Todellinen mies kieltäytyy lihan tarpeista ja on saastumatta itseään naisten kautta ja niin edelleen. Jotenkin paimenella riittää energiaa puhua puuskuttamisen ohellakin.

Vääntyneen kasvuston valtaamat rauniot jatkuvat pitkin joen rantoja, mutta jostakin syystä vastarannalla puut kasvavat paljon tiheämpinä. Ohitatte muutamia romahtaneita siltoja. Yksittäiset tukipilarit seisovat vielä virtaavan veden keskellä lintujen pesintäpaikkoina. Veli Arturo kaivelee välillä repustaan melkoisia suupaloja - kuten kokonaisen salamipötkön - ja mässyttää niitä kulkiessan, valitellen samalla kuinka pyhän miehen pitää uhrautua kokemaan epämukavuutta. Tunnit vierivät. Jäljet jatkuvat, syvinä ja selkeinä. Kulkija luottaa selvästi eksyttäneensä jäljittäjät sillalle.

Nousette lopulta pienelle kallionjyrkänteelle. Rantapengermä muuttuu äkisti paljaaksi kallioksi, joka kohoaa useita metrejä vedenpinnan yläpuolelle. Alhaalla joen reuna on muodostanut muutamia metrejä halkaisijaltaan olevan lahden. Kulkuanne on seurannut jo hetken aikaa puusta puuhun hyppivä orava. Se tuijottaa teitä pelottomasti. Oravan selässä on kummallinen, tutiseva kyttyrä ja se päästelee välillä rahisevia, käkättäviä äännähdyksiä.

Jäljet nousevat kielekkeen huipulle. Sitten ne käyvät äkillisesti kevyemmeksi, vähemmän syvään uponneiksi ja kääntyvät länteen, sisämaahan. 

Roberto huomaa alhaalla lahden vesissä tumman möykyn, joka näyttää kankaiselta. Se on takertunut kiinni lahdelmaan jumittuneeseen ajopuuhun.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 13, 2012, 12:04:07 kirjoittanut Majestic7 »

Poissa Sope

 • RST
 • Viestejä: 1271
 • Liked: 2
 • Pelisuunnittelija - Myrrysmiehet Oy
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #23 : Marraskuu 13, 2012, 14:18:47 »
"Seis. Vedessä on jotain."

Onko se kuinka kaukana rannasta? Kuinka kovaa vesi virtaa?
”Tuli ei polta tuttuansa”

Poissa Majestic7

 • Moderator
 • *****
 • Viestejä: 297
 • Liked: 0
 • Yhden miehen aivomyrsky
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #24 : Marraskuu 14, 2012, 14:24:27 »
Virtaus ei vaikuta voimakkaalta poukamassa. Matkaa rannasta on parikymmentä metriä, jos ei sitten hyppää veteen kielekkeeltä. Vesi ulottunee isoa miestä kainaloihin.

Poissa Sope

 • RST
 • Viestejä: 1271
 • Liked: 2
 • Pelisuunnittelija - Myrrysmiehet Oy
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #25 : Marraskuu 14, 2012, 14:51:07 »
Jätän musketin ja repun rannalle ja kahlaan veteen (vaatteet päällä) katsomaan kangasmöykkyä.

"Olkaa tarkkana ja huutakaa heti, jos näette jonkin vedessä tulevan kohti. Näistä vesistä ei ikinä tiedä."
”Tuli ei polta tuttuansa”

Poissa SnowDog

 • Viestejä: 585
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #26 : Marraskuu 14, 2012, 14:53:49 »
Sir Abraham narskuttelee hampaitaan turhautuneena. Hän ei päässyt Sir Isaacin huoneeseen ja on nyt taas tarpomassa ulkona. Vaikka Roberto onkin sivistymätön moukka, hän ainakin tietää paikkansa. Veli Arturo puolestaan älyttömine puheineen on vain ärsyttävä.

Aatelismies on juuri napsauttamassa jotain ikävää Arturolle, kun Roberto keskeyttää hänen lauseensa heti alkuunsa.


Poissa Majestic7

 • Moderator
 • *****
 • Viestejä: 297
 • Liked: 0
 • Yhden miehen aivomyrsky
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #27 : Marraskuu 15, 2012, 10:26:32 »
Opas laskeutuu alas rinnettä, jättää tavaransa rantaan ja lähtee kahlaamaan. Vesi ulottuu häntä pian rintaan. Poukaman vesi on viileää, sameaa ja limaista. Pohjan kivet lipsuvat jalkojen alla. Pinnalla kelluu joen ylävirralta kuljettamaa roskaa. Sir Abraham ja paimen tarkkailevat jokea, mutta pinnalla ei näy liikettä.

Roberto saavuttaa kankaan ja toteaa sen olevan öljykankainen matkaviitta. Viitan kulmiin on sidottu painoiksi kivet, mutta jostain syystä se ei ole uponnut. Viitan alta paljastuu - siihen käärittynä - sir Isaacin hengetön ruumis. Miehellä on päällään vain yöpuku. Takaraivo on murskattu voimakkaalla iskulla. Niskan ympärille on pyöritelty kaulaliina, enemmän estämään sotkun syntymistä kuin siteeksi.

Vesi pyörteilee Roberton ympärillä. "Ne katsovat, ne katsovat, ne tietävät, ne tulevat", joki pulputtaa. Sir Isaacin ruumista näykkii pieniä kaloja, jotka pakenevat kun kääntelet ruumista. Yhden kyljessä erottuu pyöriviä rattaita ja useampi vilkahtaa kultaisena. Pian ne katoavat sameaan veteen.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 15, 2012, 10:28:07 kirjoittanut Majestic7 »

Poissa SnowDog

 • Viestejä: 585
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #28 : Marraskuu 15, 2012, 11:29:05 »

Pahat aavistukset valtaavat Sir Abrahamin ja tämä alkaa kaivamaan pussistaan jotain rauhoittavaa rohtoa.

"Roberto! Mikä se on?", hän huuta vedessä kahlaavalle oppaalle alkaessaan tuntemaan rohdon rauhoittavan vaikutuksen kehossaan.

Poissa Sope

 • RST
 • Viestejä: 1271
 • Liked: 2
 • Pelisuunnittelija - Myrrysmiehet Oy
  • Profiili
Vs: Kultasuonet: peliketju
« Vastaus #29 : Marraskuu 15, 2012, 13:34:01 »
Pälyilen ympärilleni ja lähden raahaamaan ruumista rantaa kohti.

"Löysin sir Isaacin."
”Tuli ei polta tuttuansa”