Kirjoittaja Aihe: Praedorin tyyppistä (Tampere)  (Luettu 313 kertaa)

Poissa Deus

  • Viestejä: 2169
  • Liked: 0
  • PFS goon
    • Profiili
Praedorin tyyppistä (Tampere)
« : Joulukuu 05, 2016, 21:37:29 »
Mors,

Katotaan onko tämä pelilauta enää oikein elossa. Etsin tosiaan aloittelevaan melko vapaaseen sandbox-kamppikseen pelaajia, hyviä tyyppejä. Tämä termin "hyvä tyyppi" avaaminen veisi liikaa rivitilaa, niin kukin tulkitkoon itseään ja päätelköön, onko "hyvä tyyppi". Rekrytointi tapahtuisi ensin tutustumisella ja todnäk yhtenä baarireissuna koko porukalla nähdäkseni, millainen ihminen sinä ihan oikeasti olet.

Sääntöjärjestelmänä olisi Praedor, jota todennäköisesti kevennetään sitten kun se alkaa tulla tutummaksi pelaajille ja pelinjohtajalle (minä).

Pelimaailman tausta on verrannollinen Jaconiaan (Praedorin maailmaan), mutta hyvin paljon supistetummassa muodossa. On vain yksi kaupunki, jonka ympärillä on maaseutua, jonka ympärillä metsää, jonka ympärillä vuoret, josta alkaa Here There Be Dragons -alue ja peeloittavat örkit. Nämä ihmiset (vain ihmiset) asuvat tässä pienessä kuplassaan, tehden kukin omia töitään hyvin keskiaikaistyyppisessä kastijärjestelmässä, aina hieman peläten örkkien massahyökkäystä. Melko klassisia elementtejä siis.

Magia olisi Praedorin tavoin kiellettyä ja sikäli mahdotonta saavuttaa. Samalla se on yhteiskunnassa erityisen pelättyä ja kiellettyä, kun se yhdistetään örkkeihin ja heidän hirmutekoihin.

Taustatietona pelinjohtajastasi, eli roolipelikokemukseni alkaa jostain teinivuosista, milloin pelattiin D&D:tä ja huonoa sellaista. Sääntöjärjestelmien puitteissa ei hirveästi varianssia ole ollut, lukuun ottamatta muutamia "hairahduksia" kuten Godlike, Eclipse Phase, Savage Worlds, Dungeon World, Donjon. Kuitenkin valtaosa on ollut D&D 3.5:sta ja Pathfinderia, mutta ehkä ikä tulee vastaan kun niitä ei enää jaksa.

Survokaa viestiä tähän ketjuun tai yksityisviestiä tai mitä vaan, kunhan viesti perille tulee.
Deussu was one of the players. He played a really fun roleplaying-heavy, relatively serious alchemist called Doctor Anthrax. He did a neat voice, and was an excellent player. -- Erik Mona