Kirjoittaja Aihe: LAHTI! Peliryhmä etsii vakituista vahvistusta...  (Luettu 487 kertaa)

Poissa Ark

  • Viestejä: 2
  • Liked: 0
    • Profiili
LAHTI! Peliryhmä etsii vakituista vahvistusta...
« : Elokuu 30, 2016, 14:25:08 »
Pelin nimi: Vaihtelee.
Pelinjohtaja: Vaihtelee.
Missä pelataan: Lahden Hennalassa.
Pelisessiot (määrä, kesto): 4-6 tuntia.
Milloin peli on  2-4 kertaa kuukaudessa, joista kaksi pidempää pelisessiota joka toinen sunnuntai. Arkipelit alkavat yleensä 17:00 maissa.
Pelaajamäärä: Ryhmässä 5 jäsentä, vapaita paikkoja 1. Usein pelataan, vaikka kaikki eivät pääsisi.
Säännöt: Vaihtelee.
Genre: Post Apocalyptinen kampanja alkamassa, muuten vaihtelee.
Mitä pelataan/mitä pelissä tapahtuu: Vaihtelee.
Teemat: Sivilisaation tuho, selviytyminen, viikingit, western, Cthulhu, näyt, takaumat, Pohjois-Euroopan valloitus... voit välillä johtaa myös omia pelejä haluamallasi settingseillä.
Pelityyli: Vaihtelee. Tarinankerronnallisuus, hahmojen kehitys (myös henkinen) ja eläytyminen pelattavaan maailmaan yleensä aika keskiössä.

Meillä on toimivat pelitilat ja hyvä henki ryhmässä. Viimeiset puoli vuotta olemme rymistelleet viikinkikampanjaa ja nyt siirrymme postapoiseen Eurooppaan. Myös eri teemoilla olevia one shotteja luvassa vaihtuvilla settingseillä.

Kaikki ryhmän jäsenet ovat aikuisia, suurelta osin kolmekymmentä ja jotain. Perhe-elämä, työ jne. rajaa pelaamista 2-4 kertaan kuussa. Syksyllä vakipäiväksi roolipelailuun tähdätään joka toista sunnuntaita (sunnuntait varattu kampanjaan, edellyttää mahd. hyvää sitoutumista), mutta väliin sirotellaan porukan aikataulujen mukaan sopivia arki-iltoja.

Haussa 30+ vuotias kokenut roolipelaaja. Plussaa jos täytät kriteerit, mutta yhteyttä voi ottaa vaikka speksit eivät kohtaisikaan. Laittele viestiä, tai meilillä lahtirope@gmail.com.