Kirjoittaja Aihe: D&D5-kampanja (Espoo, ESRSPY ry.)  (Luettu 724 kertaa)

Poissa Rolein1

 • Viestejä: 3
 • Liked: 0
  • Profiili
D&D5-kampanja (Espoo, ESRSPY ry.)
« : Elokuu 24, 2016, 14:52:37 »
Pelin nimi: To Live and Die for the Empire
Pelinjohtaja: Jarkko Heikkilä (jaculainen at hotmail com)
Missä pelataan: ESRSPY ry:n kerhotila, Soukan ruotsinkielisten nuorisotilojen yhteydessä, yläkartanontie 28.
Pelisessiot: kampanja, n. 6 tuntia/pelikerta. 1-2 krt./kk. Yleensä la tai su.
Milloin peli on: Seuraava pelikerta su 4.9. klo 11–17.
Pelaajamäärä: Nyt DM+4. Vapaita paikkoja 2.
Säännöt: D&D5
Genre: fantasia
Mitä pelataan/mitä pelissä tapahtuu: Hahmot ovat keisarin salaisia asiamiehiä ja saavat ohjeet tämän neuvonantajalta. Nyt toimivat valtakunnan pohjoisilla rajoilla keisarin edustajina selvittämässä veronkerääjien ryöstöjä ym. ongelmia kaivosalueella sekä ajamassa keisarikunnan etua. Hahmot ovat aiemmin mm. paljastaneet imperiumin vastustajia, joutuneet vakoilun ja salamurhayrityksen kohteeksi, toimittaneet katedraaliin maagisen artefaktin kaiken pahan tuhoamiseksi liittolaiskuningaskunnassa. Viimeksi mainittu päättyi aikamoiseen verilöylyyn ja hahmot ovat nyt hieman rauhallisemmassa tehtävässä pienellä pohjoisella linnakkeella. Rappiolle päässyttä linnaketta on laitettu kuntoon ja repsahtaneita legioonalaisia laitettu ruotuun. Alueen barbaariheimojen ja kaivoskyläläisten ristiriitoja selvitellään. Munkki on ollut tukkanuottasilla alueen mahtisukujen palkkasotilaiden kanssa. Hahmot ovat nyt tasoa 4 ja mukana on sorcerer, druidi, munkki ja barbaari. Rodun ja classin voi vapaasti valita. Uudet hahmot tehdään samalle tasolle kuin muillakin. Hahmot tehdään yhdessä paikan päällä.
Teemat: Imperiumin etujen puolustaminen, juonittelijoiden ja salajuonten paljastaminen. Luova ongelmanratkaisu ja selviäminen yllättävissä tilanteissa ja olosuhteissa.
Pelityyli: Yleensä tarinankerronnallinen. Sääntöviilausta ja nipotusta emme harrasta.
Muuta: Pelaajina tällä hetkellä pari juuri aloittanutta pelaajaa (Toni, Iida) vahvistettuna kahdella kokeneemmalla seikkailijalla (Joni, Eemeli). Pelaajien ikähaarukka 20–30 ja DM:llä on pelikokemusta jo pelaajien keski-iän verran. Kuusi pelaajaa on siinä mielessä sopiva määrä että kaikki pelaajat eivät välttämättä joka kerta pääse paikalle. Kuudella pelaajalla peli myös vielä sujuu jos kaikki paikalla. Kampanja on suunniteltu nimenomaan helppoon aloittamiseen uusille pelaajille. Aiemmin pelanneetkin ovat tietenkin tervetulleita. Sääntöjä ei tarvitse opetella etukäteen vaan kaikki kerrotaan kyllä pelin aikana. Noppia, hahmiksia, sääntökirjoja ym. tarvittavaa löytyy yhdistyksen tiloilta. Pelikerrat sovitaan whatsapissa. Uusia pelaajia otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Poissa Rolein1

 • Viestejä: 3
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: D&D5-kampanja (Espoo, ESRSPY ry.)
« Vastaus #1 : Elokuu 25, 2016, 11:41:56 »
Yksi paikka vapaana.


Poissa Rolein1

 • Viestejä: 3
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: D&D5-kampanja (Espoo, ESRSPY ry.)
« Vastaus #2 : Syyskuu 30, 2016, 09:30:59 »
Tämä on nyt täynnä.