Kirjoittaja Aihe: Roudan maa - materiaalia -  (Luettu 2035 kertaa)

Poissa Kuusikeiju

  • RST
  • Viestejä: 1009
  • Liked: 7
    • Profiili
Vs: Roudan maa - materiaalia -
« Vastaus #15 : Tammikuu 31, 2017, 08:18:32 »
Vielä muutama synopsis meneistä peleistä. Nämä olivat niin hahmovetoisia tai muuten hämäriä, että jäävät lähinnä kuiskauksiksi henkimaailmasta:


16) Paimion kulta: Paimion Kiimaniitty villiintyy ja sen kukat kasvavat jättimäisiin mittoihin. Huhut kiertävät, eikä kukaan tunnu tietävän varmaa vastausta, mikä niityn on mullistanut. Onko Rauni palannut palvojiensa luo? Ovatko haltiat kylväneet Kiimaniitylle outoja kasvejaan? Miksi niityllä sihisee niin monta rautakyytä?


17) Kaavilainen Country-tähti: Kaavin lapinkylää ei juuri tunneta lantalaisten mailla. Huolimatta runsaista riistarikkauksistaan, se on saanut elää tähän asti rauhassa verottajilta. Monet kaavilaiset pelkäävät tilanteen mutuvan ja siksi he pitävät vuosittain suuret uhrijuhlat seidalleen, jonka sanotaan suojelevan Riistaveden maita ulkopuolisilta. Tänä vuonna kevätjuhlien muusikot ovat kuitenkin kipeitä tai muuten loukaantuneita ja pelaajahahmot ovat päätyneet suorittamaan pyhytysseremoniaa. Samaan aikaan Riistaveden soittotaitoinen näkki on ihastunut yhteen hahmoista.


18) Seuraavana päivänä Karjalassa; tähän peliin tarvitset keräily- tai postikortteja, joissa on Roudan maa -aiheisia kuvia, mieluusti ilman mitään selitystekstejä. Pelaajahahmot heräävät metsäaukiolla ja heidän muistonsa puuttuvat. Sitä mukaa kun hahmot tutkivat maailmaa ja itseään, paljastat heille kortteja. Pelaajat luovat hahmot näiden muistojen pohjalta pelin edetessä.


19) Lemmon sammon vartijat: jossakin Kalevalassa suoritetaan tärkeää riittiä. Paikalliset pyytävät hyvää satoa ja säätä näyttelemällä uudestaan sammon ryöstön. Joukko ulkopuolisia kummajaisia tai rikollisia (=pelaajahahmot) on saanut puoliväkisin kunnian ottaa Louhin ja Pohjolan sotajoukon roolit. Leikki uhkaa muuttua todeksi ja hahmoja ei heidän roolissaan kohdella lempeydellä.


20) Metsän kuningas: pelaajajhahmot ovat menninkäisiä ja muuta hiidenväkeä, jotka ovat asuneet ja eläneet lapinkylän liepeillä. Lapinkylä väistää lantalaisten tieltä muuttaakseen pohjoiseen ja hiidenväki lähtee seuraamaan näitä etsien turvalisempaa seutua asettua asumaan. Ihmiset kulkevat päivisin ja hiidenväki seuraa heitä öisin. Matkalla on kaikenlaista vaaraa.
Uusia Roudan maa -roolipelejä saa minulta
hintaan 42 (laita yksityisviestiä)