Kirjoittaja Aihe: O: Pathfinder -lähdemateriaalia  (Luettu 776 kertaa)

Poissa PetrusMalleus

  • Viestejä: 2
  • Liked: 0
  • Se mikä ei tapa, vähentää hipareita.
    • Profiili
O: Pathfinder -lähdemateriaalia
« : Huhtikuu 22, 2016, 20:23:37 »
Aiemmin haussa ollut The Bastards of Erebus onnistui löytymään säkällä ja kohtuuhinnalla. Koska hamsteri on hamsteri ja monomaanikko monomaanikko, laajennetaan alkuperäistä hakua koskemaan erityisiä Pathfinder -täkytuotteita. :)

Pathfinder Module:
 - Crypt of the Everflame
 - Master of the Fallen Fortress

GameMastery Module (3.5 era):
 - Revenge of the Kobold King

Tiedän monien erityisesti tässä mainittujen ja metsästämieni printtien olevan OOP, joten ilmaiseksi tai sikahalvalla ei todellakaan tarvitse tarjota. Kuitenkin eBay-sankarit sun muut kaupustelijat luulevat pitävänsä todellista kultaa käsissään virallisten ja halpojen (parissa tapauksessa myös laillisesti ja virallisesti ilmaisten suoraan PAizolta) PDF-tiedostojen luvattuna aikana. Koska koen kirjamuodon itselleni mukavammaksi käyttää, olisi konkreetinen opus kiva lisä hyllyyn ja olen siksi ihan valmis oikeasti maksamaankin näistä. Halvalla ei tartte myydä, mutta joku tolkku hintapyynneissä. :D

Jos löytyy ekstrakappaleita listassa mainituista opuksista jaloissa kuljeksimassa, saa tarjota YV:llä. Samalla voi ilman muuta tyrkyttää muutakin PF-lähderoinaa, kuten Adventure Patheja, Moduleja, kovakantisia sääntökirjoja, pawn settejä sun muuta: kokoelma on karttunut ja karttuu, mutta haku on periaatteessa päällä koko ajan.

Pyrin päivittämään hakulistaa aika ajoin ja sitä mukaa kuin kokoelmat täydentyvät.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 01, 2016, 15:30:10 kirjoittanut PetrusMalleus »