Kirjoittaja Aihe: Kertsidunskun kronikat - Strategisointiketju, kertsillä pe 9.12. taas klo 15  (Luettu 5823 kertaa)

Poissa Sherrypie

 • Viestejä: 267
 • Liked: 1
  • Profiili
Koska kertsidunskun kronikat -ketju haluttiin ilmeisestikin pyhittää pelinjohtajan huomioille ja sessioraporteille, pistän tähän pystyyn uuden vapaan keskustelun ketjun kampanjan isommille linjauksille jotka ohjaavat peliä kertsi-illoissa. Tämän ketjun tarkoituksena on toimia paikkana, jossa strategisen tason säädöstä (politiikasta, seikkailun suunnasta, sodanjohdosta, byrokratiasta, logistiikasta...) kiinnostuneet pelaajat voivat jakaa ajatuksiaan niin, että ne ovat kaikkien helposti löydettävissä ilman saman asian jatkuvaa jankkaamista kasvotusten tai niin että niitä pitäisi kaivaa IRCin syövereistä, jota kaikki eivät edes käytä.

Pelaajien käyttämät muistiinpanot löydettävissä täällä, päivittäkää omaan tahtiinne.

Printattavia hahmolomakkeita

Keskustelun tarkoitus on helpottaa seikkailuun kiinni pääsemistä pelipöydän ääressä niin, että strateginen vääntö voidaan suorittaa täällä ja pelipöytään tullessa päästään suoraan seikkailemaan. Tämä helpottaa samalla niiden pelaajien elämää, jotka ovat kiinnostuneempia taktisen tason kommandoilusta. Ts. nojatuolikenraalit, tämä on teidän temmellyskenttänne.

Pelinjohtaja päivittää muutamien päivien sisällä peleistä tähän viestiin alueitten tilanteita.

Follannin kartta poliittisine rajoineen

HIIDENSALMEN SEUTU (FOLLANTI)

- Piispanistuimen armeija on murskattu ja Fredrik Ylväs lyöty. Alkuvoimaisen pahuuden temppeli ja Kuolleiden syöjä ovat voittaneet taistelun Hiidensalmesta.
- Seuraava suuri tavoite luultavimmin: Piispanistuimen kaupunki.

- Kuolleiden syöjä tuntuu kasvavan voimiltaan kun hävitys leviää Follannissa, pitkälliset rituaalit 101:n ihmisuhrin kanssa voimistavat sitä niin että sekä kestonopat että memeettiset vaikutukset kasvavat
- Homlet kivilouhoksineen vallattu Mustan komppanian toimesta Temppelille
- Yössä havaittu mustanpuhuvia siivekkäitä humanoideja, jotka vuotavat piestyinä mustaa savua haavoistaan. Temppelin puolella.
- Sotilaita johtanut kapteeni Phoebus traagisesti kuollut salamurhaajan toimesta
- Homeperseensuon sissit lyöneet piispan armeijan osastot, mutta ottaneet itse sen verran osumaa etteivät ole suuri uhka. Häiriöitä odotettavissa anyhoo.
- Sissit tehneet merkittävää hävikkiä itäpuolella, peltoja poltettu ja karjaa surmattu
- Sissien tukikohdan paikka suurin piirtein tiedossa, luoteisella Homeperseensuolla
- Sissien määrä ilmeisesti jossain sadan kieppeillä
- Homeperse tapettu ja syöty, valtion sotakirstuun tuotiin kymppitonneittain helyjä.
- Homeperseen oksennuskartasta havaittua: jotakin, mahdollisesti huhuttuun liikkuvaan torniin liittyvää,    lounaisella Homeperseensuolla
- Homeperseensuon keskustassa patsaan alla jonkinlainen katakombi, johon liittyvä avain löytyy Finterpolilta
- Kylälle saapuneet Verisen linnakkeen ritarit jokseenkin ongelmallisia omien sotilaiden terveyden kannalta
- Kukaan ei osaa sanoa nähneensä ritareita ilman panssareita tai edes kypäriä. Paitsi Lodewijk. Sotilailla kyllä paljon muuta kerrottavaa rintamalta, missä mustilla sotaratsuillaan ravaavat ritarit ovat rynnäkön etunenässä murtaneet vihollisen puolustuksen kuin paperin ja hakanneet tiensä läpi kaikesta, taistellen tiheimmissä kärhämissä kunnes veri ja sisäelimet ovat kuorruttaneet heidän haarniskansa. These guys ain't no quakers.
- Maenaen mukaan kyseessä ovat oikeasti piispan liittolaiset, joille sota on elämä ja joiden lähellä nyt vaan "katoaa" omia sotilaita. Jengiä, joka osaa kyllä sotansa, muttei juuri muuta. Kettuilu ei kannata.
- Verisen linnakkeen ritarit piispan mandaatilla nykyiset sodanjohtajat, nokkamiehenä Vladislaw "totaalinen vitun sota" Markov
- Ainakin Markov ja mahdollisesti muutkin ritarit ovat osoittaneet hämmästyttävää kykyä selvitä varman kuoleman paikoista ja ilmestyä uudelleen toisaalla
- Hopeisella lyhdyllä epämääräinen kutina ritareista
- Itäisten hiisikukkuloiden hiidet, Yötuulen heimo, muuttaneet etelään pois näiltä mailta
- Rautasulan hiidet myös
- Itäisten hiisikukkuloiden voima, Unten syöjäksi tahi Dolwiniksi kutsuttu kultistien palvonnan kohde ja hiisien pimeä jumaluus, on Keijukummun kosmisen kauhun ihmisuhrista antamien tietojen mukaan Maailmankäärmeen karannut uni, monomaaninen ja yksioikoinen olento joka on yhtä aikaa paljon enemmän ja vähemmän kuin ihminen sieluineen. Hintana oli elävän juutalaistoverin sydämen syöminen tämän rinnasta, että siitäpä noppaa miten luotettavaa tietoa tämä on.
- Jokin kovasti Dolwiniin viittaava voima on liikkeellä ja voimissaan maan päällä, kuten huomattiin reisille menneessä väijytysiskussa kymmenien miesten seotessa täysin.
- Orjakauppiasjätit karavaanaavat kamaa Mustan metsän etelärajalla
- Florianin osasto ei ole onnistunut merkittävän hyvin toiminnan härkkimisessä, siirtyi osaksi piispan armeijaa
- Punamunkit lahjottu Velikulilla ja suojeluksilla syksyyn asti puolueettomiksi
- Joku varustaa metsien hukkamiehiä, joiden määrä laski rankasti Hiidensalmen piirityksessä.
- Kari Grandyn n. 30 jäljellä olevaa miestä tiedustelevat alueella, eivät pidä armeijasta
- Laivaliikenne pelkää jokirosvoja, ruokahuolto Hiidensalmelle tökkii
- Innostunut Sonni ja Punainen Silakka seilaavat jälleen alueella rosvokapteeni Tohlopin alla
- Joen länsipuolen hiisiheimot ovat ilmeisestikin kokoontuneet valitsemaan uutta kaania, Khor Ridor julistautunut ehdokkaaksi. Tahtoo sanoa että King of Dragon Pass -menoa lännessä, jonka vaaka kallistuu johonkin suuntaan ennen pitkää ja jos ei sinne pelaajia mene niin Temppeliltä joku kyllä menee lahjalastin kanssa. Wink wink.
- Mustan metsän keijukukkuloilla käytiin biosotaa degeneroituneiden bunkkeriluolamiesten kanssa, vetäydyttiin kun meno meni liian fantasy-fucking-Vietnamiksi
- Mustan metsän keijukukkuloilla myös istuu jonkin sortin kosminen kauhu ovella, etsii Elder Signia (?)
- Saman kukkulan keijuilla rispektiä Kukkulan sankaria Lodewijkia kohtaan tämän iskusta Velikulia vastaan
- Mustan metsän oraakkeli Maenae toipumassa Dullahanin kanssa taistelustaan
- Dullahanin tilanne kohtalaisen rauhallinen, joskin Mustan metsän joki soisempi ja samea
- Dullahanilla mahdollisia kultisteja Mustan metsän alueella
- Homeperseensuon läheisyydestä löytynyt muinaiseen keijuruhtinas Kuurankukkaan liittyvä hauta / piilo / jääkaappi. Tilanne vielä jokseenkin epäselvä, osoittautunut että pyhimys Matthus Hiljainen ja Maenae tietävät molemmat asiasta melko paljon. Ei kuitenkaan vaikuta käsiinräjähtävältä tahi sellaiselta, ettei voisi tutkia enemmän. Kuurankukkaa käsittelevät legendat mainitsevat oleellisina asioina herran olleen ihmistä edeltäneinä aikoina valtavien alkumetsien (joista Musta metsä on viimeisimpiä rippeitä) suurkuningas, jonka ajoista on tähän päivään asti säilynyt lähinnä legendoja. Toistuvia teemoja tarinoissa myöhemmiltä ajoilta ovat kuninkaalta jälkeenjääneet esineet: miekka, keihäs, kruunu ja viitta.
- Kuurankukan haudalla on käyty sankarmatkaamassa myyttiä "Kuurankukka päihittää Dolwinin", jonka seurauksena muutama pelaajagorilla tietää nyt kuinka Kuurankukan keihääseen liittyviä sidontarituaaleja voidaan suorittaa. Tällä tiedolla pyritään asemoitumaan tilanteeseen, jossa itäisillä Hiisikukkuloilla voidaan uudelleen sitoa Dolwinin maanpäällinen osa vuorten juuriin.
- Myös, Matti Tammikilpi is the prettiest princess. Is importantz.
- Alkuvoimaisen pahuuden temppelin vanha sijainti Finnsmouthin länsipuolisella suolla
- Herra Schwartzin kanta ja osallisuus mihinkään epäselvää
- Rautapyhimyksen haudalla nähty sinertävää valoa ja tummia hahmoja, tiedustelijoita kadonnut. Paikalla käyty toteamassa "roomalaisten vampyyrien" pesä.
- Hiidensalmen alueelle on saapunut Itä-Euroopan aatelistoa, joka kulkee mystisen Herttakuningattaren väreissä. Mahdollisesti itse Elisabeth Bathory, unkarilainen kreivitär. Lähtenyt muutaman Verisen linnakkeen ritarin kanssa itään.
- Hiidensalmen ohi seilaa palkkasotureita vihollisen riveihin
- Pohjoisempi Famstelin kaupunki luultavasti liittyvien tapahtumien johdosta mobilisaation tilassa


PIISPANISTUIN (FOLLANTI)
- Hiidensalmen pakolaisten asuinsija
- Pakolaisista suurinta osaa laivataan hiljaksiin takaisin
- Dolwinin kultistien etsinnät menossa
- Piispa Fredrik Ylvään terveydentila kyseenalainen, ottopoika Otto edelleen kadoksissa

FAMSTERDAM (FOLLANNIN PÄÄKAUPUNKI)
- Sisällissodan alkulaukaukset lauottu satamassa, neuvottelupöydissä istutaan parhaillaan
- Voimatekijöistä kirkko, van Dörrenin suku, van Blardiblarghin suku, van Ermahgerdin suku, kuvanveistäjien kilta neuvotteluissa välittöminä osallisina
- Van Dörrenit killan salaisella operaatiolla osoitettu syyllisiksi maanpetokseen
- Van Dörreneillä yhteyksiä Lareth Kaunoiseen, arkkipiispa Elieliin ja kapteeni Härköseen maanpetoksen suhteen
- Kuvanveistäjillä yhteyksiä Illuminatiin
- Yliopistolla oikeus kulkea kuvanveistäjien vahtimalle osalle Acererakin hautaa
- Laivasto liian jumissa kiistelevien aatelisten alla suojatakseen mahdolliselta laivastoiskulta mereltä

LEDERBERG JA ALINEN PIMEYS (PYHÄ SAKSALAISFROOMALAINEN KEISARIKUNTA)
- Hiljaisuuden veljeskunnan luostari purku-uhan alla, täynnä tuholimaa
- Lederbergin kirkossa kirkuu, seurakuntalaiset pelkäävät eivätkä suostu astumaan jumalanpalveluksiin. Kirkon alla Jedderin reikä, muinainen vankilakompleksi ongelmallisille henkilöille, nykyään näiden jälkeläisistä koostuvien morlokkien hengausmesta. Ääni emanoi Kuninkaasta, suuresta lonkerohirviöstä, jonka hiljentäminen on osoittautunut pirullisen vaikeaksi. Paikassa vaikuttaa Duvan'Ku, mutta kukaan ei tiedä missä määrin, sillä alakerran väki vaikuttaa jakautuneen heimoihin tai kasteihin, joilla on nimet vanhojen osastojen mukaan (kuninkaan miehet, rahanväärentäjät, valtionpetturit...).
- Lännempänä varakreivi Oton mailla ryövätty kyliä asetakkisten miesten toimesta, ruotsalaisia sotilaita?
- Totenkopfin vuoren huipulla sijaitsee Duvan'Kun temppelihauta
- Edellisestä tuotuja, luultavimmin kirottuja rituaalikaluja on haudattu arkussa Lederbergin eteläpuolelle
- Ledergbergistä luoteeseen syvällä metsän keskellä seisoo Brondelin tornina tunnettu raunio, jota paikalliset karttavat mustan magian paikkana. Mesta on osoittautunut mutantteja kihiseväksi työpajan jäänteeksi, joissa on jatkettu Suurenmoisen Sielunsilpojan Luthar Xarxes Inferiuksen töitä.
- Inkvisitio on saapunut alueelle ja isä Tenebrus metsästää Duvan'Kun tavaroita talteenotettaviksi.
- Okkultisti Mannfred von Hildegard on etsintäkuulutettu ja kadonnut pythagoralaisten piilottamana.
- Inkvisiittori Tenebrus haluaa tietää, mitä Südermarkin hallitsijalla Otolla on tekemistä alueella havaitun uuspytagoralaisen salaseuratoiminnan kanssa
- Varakreivi avautti suuressa rakennushankkeessa pytagoralaisten insinöörien ohjaamana linnansa alaisen retriitin, josta on tarkoitus kaivaa pakana-aseita agressiivista ulkopolitiikkaa varten. Kyseinen mesta on kuulemma Anaxer Saturnalius -nimisen filosofin rakennuttama retriitti. Sisältä löytyneet tekstit puhuvat myös kolmesta sisaruksesta: Artafanus, Ylhäisen kuningatar, Ira Vehementi, Kulkuväyläin monarkki sekä Morfera Tenebre, Ajan alainen kuningatar ja pimeä horisontti.
- Hieman pohjoisemmassa on maantierosvousongelma, vissiin metsäläiset ovat käymässä röyhkeämmiksi päivä päivältä. Tilanne on sellainen, että hiisistä aletaan pian maksaa tapporahaa jos sama jatkuu.

- Vanhassa aarnimetsässä valtava luolakompleksi, Alinen pimeys, pimeän peikkojen hallinnoima kilometrien ja kilometrien kokoinen maanalainen maailma
- Alisessa pimeydessä Jalen Pitkäkeihään, legendaarisen seikkailijan, pitämä Puolenmatkan pitola
- Olmit ja conanit ilmeisesti jatkuvassa sodassa keskenään
- Tukea liskomieshypoteesille ihmiskunnan alusta, Alisen pimeyden liskoratsastajien temppeli
- Orjakaravaani peikkojen luo saapumassa lähiaikoina
- Syvemmällä luolissa Multiversaalinen bazaari, missä mikä tahansa on kaupan
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 08, 2016, 22:59:30 kirjoittanut Sherrypie »

Poissa Murska

 • Viestejä: 11
 • Liked: 0
  • Profiili
Njoo. Jotain top of my head ehdotuksia Hiidensalmen tilanteeseen.

Prioriteettiongelma suolla pyörivät viholliset. Kasataan ansa, käytetään taikuutta force multiplierina.

Hiisikukkuloiden klaaraukseen hankitaan Phoebukselta Verisen Linnakkeen jengi, käytetään distraktiona etuovelta. Jos ne kuolee, nbd.

Kari Grandyn sakki yhteen omien palkkamiekkojemme kanssa ja samalla kun suojaavat Druidikehää niin väijyttävät karavaaneja. Yksi väijytys on jo pelattu, enempää tuskin jaksaa on-screen. Käsketään siis NPCt hommiin, pääasiassa yritetään härkkiä vihollisia ampumalla niitä pimeydestä nuolilla. Tehdään orjien ja tavaran kuljettamisesta viholliselle logistinen helvetti.

Länsipuolen hiisiheimoille pitää lähettää diplomaattinen tehtävä varmistamaan, että ne eivät liity vihollisiin.

Piraatteihin pitää saada kontakti ja ostaa ne sotakirstulla tai vaikka Velikulin aarteella hyökkäämään jokilinnakkeelle ja ottamaan se haltuun.

Poissa Dimori

 • Viestejä: 6
 • Liked: 0
  • Profiili
Lainaus
Hiisikukkuloiden klaaraukseen hankitaan Phoebukselta Verisen Linnakkeen jengi, käytetään distraktiona etuovelta. Jos ne kuolee, nbd.
Pitää kyl varoo ettei ne eksy tappamaan hiisiä.

Veikkaan et konkreettista pelaamista meillä on jäljellä enää suohiidet, mahdollinen diplomaattireissu länsihiisien luo ja sit lopullinen grande melee.

Jossain välissä voitais varmaan palata päivittämään Famsterdamin tilannetta, jossa koitettais löytää ne aarteet sieltä haudasta ja osallistuu sitten sotaan superhahmoilla.

Onko kenelläkään konkreettista auktoriteettia Verisen linnakkeen jäbiin? Kapteeni Phoebuksella? Jos ei, ni se vaikeuttaa tilannetta, koska joudutaan käytännössä nuoleskella niitä ja antaa varovaisii ehdotuksia, jotta saadaan ohjattuu ne oikeeseen suuntaa. Saattaisi auttaa, jos eräs nimeltä mainitsematon munkki päätyisi aikapoimuun ja saapuisi Hiidensalmeen erään nimeltä mainitsemattoman edesmenneen maa-aatelisen isänä... köh köh...  ::)

Poissa Murska

 • Viestejä: 11
 • Liked: 0
  • Profiili
Voidaan ne ritarit heittää jättilinnakettakin vastaan mikäli ei kehitetä jotakin keinoa välttää Yötuulta. Sinänsä hyvä pointti tosiaan, että ne pitää varmaankin ohjastaa paikalle sellaista reittiä ettei törmätä hiisiin. Todennäköisesti ne ei kuitenkaan kulje tiedustelijoina tms. vaan se jää seikkailijoiden hommaksi niin voidaan ehkä sumplia sekin juttu mikäli tarpeen on.

Poissa Murska

 • Viestejä: 11
 • Liked: 0
  • Profiili
Elikkäs tarkempaa tietoa mun prioriteeteista ja niiden syistä.

Johdantoa:
Vihollisen mobilisaatio on kuulemma sekaannuksen tilassa. Lisäksi meidän tehtävä on saada ne nuijittua maihin, ja armeijan pitäminen alueella istuksimassa on kallista ja turhaa. Haluamme siis ottaa aloitteen ja puskea armeijalla päin vihollista. Tavoitteenamme on iskeä Temppeliä vastaan ja joko pakottaa ne linjataisteluun ennen kuin ne ovat valmiita ja voittaa se tai saada vihollinen vetäytymään linnoitukseensa ja laittaa pystyyn tehokas piiritys.

Tällä hetkellä pääasiallinen ongelma joka estää armeijamme marssin eteenpäin on logistiikkaa häiritsevät hiisisissit sekä piraatit. Jos taistelussa käy huonosti niin perääntyminen vihollisen sissien läpi on yhtä tuskaa, ja muutenkin viestinviejät eivät pääse perille. Vaikka kävisi hyvin niin piiritystä ei voi pitää pystyssä jos piirityspaikalle ei voida tuoda ruokaa.

Tämän hetkinen to-do -lista:

Diplomaattireissu läntisten hiitten luo, pidetään ne pois Larethin joukoista
Diplomaattireissu piraattien luo, lahjotaan ne valtaamaan meille jokilinnake (tai tapetaan ne jos ei muu auta)
Sotaretki Hiisikukkuloille, Dolwinistit kehittävät jotakin isompaa magiarituaalia ja tämä ei hyvä. Tarvitaan raskasta tulivoimaa, Sleeppejä tai Verisen Linnakkeen ryhmä.
Sotaretki Jättilinnakkeeseen, tuhotaan vihollispesäke. Verinen Linnake voisi toimia täälläkin.
Sotaretki jokilinnakkeelle - piraatteja tai ei, se pitää vallata.
Finnsmouthin haltuunotto ja varmistaminen.
Sotaretki suolle ja hiisisissien tuhoaminen. Tällä hetkellä käynnissä, vaikkakaan ei suju toivotusti. (Kuitenkin sujuu odotetusti.)
Sissiryhmän hävittäminen joen itäpuolelta. Tähän hommaan on pistetty muutamia satoja sotilaita, ettei meidän tarvitse välttämättä joka ikistä asiaa tehdä.
Karavaaniliikenteen keskeyttäminen tai ainakin tehokas häiriköinti Mustan Metsän eteläpuolella, sekä Druidikehän puolustaminen. Tämä on delegoitu osastolle sotilaita ja Kari Grandyn porukalle, jotka pystyvät toivottavasti hoitamaan asian.

Maenae alkaa vähitellen saada taas kerättyä voimiaan, joten voimme mahdollisesti käyttää hänen apuaan esimerkiksi sissien etsintään mikäli suoretki ei tuota tulosta.
Keijukummun alla on läjä kultaa ja taikaesineitä odottamassa hakijaansa. Eivät välttämättä odota kovin kauaa.

Poissa GoblinRat

 • Viestejä: 25
 • Liked: 0
  • Profiili
Se on Teemu tässä (se uusi, jonka hahmo on nyt maaginen narkkari syvimmissä purppurahuuruissa), terve.

Sissien ja piraattien ratkaiseminen on tähän hätään varmasti aika hyvä prioriteetti. Jos saadaan yhteys Homeperseeseen ja tietoa missä sissit tarkalleen ottaen piilottelevat, luulisi touhun helpottuvan. Sitä varten voisi olla hyvä käydä hakkaamassa peikon olinpaikasta mahdollisia tietoja ulos viime sessiossa härönneeltä suoninja-tappaja-mitähittoa-erakolta, jos tietäisi jostain jotain. Jos ei, joudutaan varmaan vaan haravoimaan.

Mikäli ei tuota tulosta, menee koko suon kahlaaminen aika tuskaisaksi ja vietnamilaiseksi. Suosittelisin, että jos peikkoa ei löydetä, siirrytään muihin, hedelmällisempiin huselluksiin ja yritetään saada Maenae tosiaan mahdollisesti auttamaan sissien suhteen jossain kohtaa. Kun tähän selustanvarmistamiseen kerran on lähdetty, voisivat merirosvot olla hyvä seuraava ratkaisukohta?

Punamunkkien suojaaminen on myös tärkeää neutraaliussopimuksen säilymiseksi, mutta sen toivottavasti sotilaat tosiaan handlaavat. Isompi sissijoukkokin toivottavasti hoituu sotilaspainolla.

Muuten en tiedä kamalasti näiden eri kohtien prioriteeteista tai tärkeydestä isomman operaation kannalta muutenkaan. Kaikki on varmasti tietysti kotiin päin, jos vaan saadaan hoidettua. Jos aikaa liikenee, on tietysti aina hyvä käydä siivoamassa irtokulta ja taikaesineet parempiin hoteisiin. Onko käsitystä, miten nopeasti ne sieltä Keijukummulta katoavat jos tätä ei tehdä? Kyseessä ei tietenkään ole mikään hirvittävän iso prioriteetti sodan kannalta, mutta kulta on aina hyödyllistä (etenkin vitamiinimaisen kokemusinjektiovaikutuksen ansiosta), ja taikaesineistäkin useimmiten on reilusti hyötyä.

Poissa Sherrypie

 • Viestejä: 267
 • Liked: 1
  • Profiili
Pelinjohtajan kandinkirjoittelun vuoksi ei peliä 15.12., mutta tämä siirtyy Savoon jouluteloille vasta seuraavalla viikolla joten välillä 18.-22.12. voitaisiin mahdollisesti sopia erillinen pelikerta jolla valmistella tilanne joulutauolle pariksi viikkoa. Pelinjohtaja palailee etelään luultavasti jossain 10.1. tienoilla.

Poissa GoblinRat

 • Viestejä: 25
 • Liked: 0
  • Profiili
Pelinjohtajan kandinkirjoittelun vuoksi ei peliä 15.12., mutta tämä siirtyy Savoon jouluteloille vasta seuraavalla viikolla joten välillä 18.-22.12. voitaisiin mahdollisesti sopia erillinen pelikerta jolla valmistella tilanne joulutauolle pariksi viikkoa. Pelinjohtaja palailee etelään luultavasti jossain 10.1. tienoilla.

Toivottavasti porukka on noteerannut tätä? Onko vielä mitään hajuja milloin sessio olisi? Itselleni sopii ainakin suht vapaasti mikä tahansa noista päivistä, mutta arkipäivinä busseja menee parhaiten ja myöhimpään. Äänestäisin siis itse perjantaita, maanantaita tai tiistaita, jos niikseen.

Poissa Sherrypie

 • Viestejä: 267
 • Liked: 1
  • Profiili
Pelinjohtajan kandinkirjoittelun vuoksi ei peliä 15.12., mutta tämä siirtyy Savoon jouluteloille vasta seuraavalla viikolla joten välillä 18.-22.12. voitaisiin mahdollisesti sopia erillinen pelikerta jolla valmistella tilanne joulutauolle pariksi viikkoa. Pelinjohtaja palailee etelään luultavasti jossain 10.1. tienoilla.

Toivottavasti porukka on noteerannut tätä? Onko vielä mitään hajuja milloin sessio olisi? Itselleni sopii ainakin suht vapaasti mikä tahansa noista päivistä, mutta arkipäivinä busseja menee parhaiten ja myöhimpään. Äänestäisin siis itse perjantaita, maanantaita tai tiistaita, jos niikseen.

Tarkennuksena veikkaan minulta joko lauantain tai sunnuntain menevän savotassa, joten maanantai voisi olla ihan käyttis. Tiistaina varmaankin katoan Savoon.

Poissa EeTee

 • Viestejä: 5
 • Liked: 0
  • Profiili
Itse lähden Tampereelle joulunviettoon näillä näkymin torstaina, viimeistään perjantaina, joten seuraava sessio jäänee väliin. Suon tilanteesta: satunnainen etsiskely ei kuulosta tuottoisalta, jos löydetty patsas on alueen ainoa maamerkki, niin sen luona kannattaa ehkä hengata vähän aikaa, ainakin yhden yön yli, ja vaikka huudella/muuten kiinnittää huomiota itseensä.

Poissa Sherrypie

 • Viestejä: 267
 • Liked: 1
  • Profiili
Pelinjohtajan kandinkirjoittelun vuoksi ei peliä 15.12., mutta tämä siirtyy Savoon jouluteloille vasta seuraavalla viikolla joten välillä 18.-22.12. voitaisiin mahdollisesti sopia erillinen pelikerta jolla valmistella tilanne joulutauolle pariksi viikkoa. Pelinjohtaja palailee etelään luultavasti jossain 10.1. tienoilla.

Toivottavasti porukka on noteerannut tätä? Onko vielä mitään hajuja milloin sessio olisi? Itselleni sopii ainakin suht vapaasti mikä tahansa noista päivistä, mutta arkipäivinä busseja menee parhaiten ja myöhimpään. Äänestäisin siis itse perjantaita, maanantaita tai tiistaita, jos niikseen.

Tarkennuksena veikkaan minulta joko lauantain tai sunnuntain menevän savotassa, joten maanantai voisi olla ihan käyttis. Tiistaina varmaankin katoan Savoon.

Korjaanpa itseasiassa itseäni tässä, minullahan onkin maanantaina menoja eli viikonlopulle menee. Koetan selvitellä mahdollisimman pian kumpana päivänä olen kantelemassa puupöllejä.

Poissa GoblinRat

 • Viestejä: 25
 • Liked: 0
  • Profiili
Korjaanpa itseasiassa itseäni tässä, minullahan onkin maanantaina menoja eli viikonlopulle menee. Koetan selvitellä mahdollisimman pian kumpana päivänä olen kantelemassa puupöllejä.

Onko savottapäivää vielä selvillä? Yritän tässä katsastaa vähän aikatauluja itse, ja summailen pitäisikö sopia omia menoja huomiselle vaiko ylihuomiselle. Ja jos niikseen, niin olisiko peliä määrä aloittaa tavan mukaan kuudelta, vaiko mahdollisesti muuhun aikaan nyt kun päiväkin on erikseen sovittu?

Poissa Sherrypie

 • Viestejä: 267
 • Liked: 1
  • Profiili
Korjaanpa itseasiassa itseäni tässä, minullahan onkin maanantaina menoja eli viikonlopulle menee. Koetan selvitellä mahdollisimman pian kumpana päivänä olen kantelemassa puupöllejä.

Onko savottapäivää vielä selvillä? Yritän tässä katsastaa vähän aikatauluja itse, ja summailen pitäisikö sopia omia menoja huomiselle vaiko ylihuomiselle. Ja jos niikseen, niin olisiko peliä määrä aloittaa tavan mukaan kuudelta, vaiko mahdollisesti muuhun aikaan nyt kun päiväkin on erikseen sovittu?

Lauantain olen menossa. Yleensä kun pelailemme kertsin ulkopuolella, pelaamme koko päivän jostain 12-14 eteenpäin. Tällä nimenomaisella viikonlopulla alkaa tosin näyttää siltä, että meikäläisellä onkin vähän oletettua enemmän joulukiireitä ja seuraava pelikerta menee tammikuulle, pahoitteluni.

12.1. lienee siis seuraava dunskaus.

Poissa GoblinRat

 • Viestejä: 25
 • Liked: 0
  • Profiili
Korjaanpa itseasiassa itseäni tässä, minullahan onkin maanantaina menoja eli viikonlopulle menee. Koetan selvitellä mahdollisimman pian kumpana päivänä olen kantelemassa puupöllejä.

Onko savottapäivää vielä selvillä? Yritän tässä katsastaa vähän aikatauluja itse, ja summailen pitäisikö sopia omia menoja huomiselle vaiko ylihuomiselle. Ja jos niikseen, niin olisiko peliä määrä aloittaa tavan mukaan kuudelta, vaiko mahdollisesti muuhun aikaan nyt kun päiväkin on erikseen sovittu?

Lauantain olen menossa. Yleensä kun pelailemme kertsin ulkopuolella, pelaamme koko päivän jostain 12-14 eteenpäin. Tällä nimenomaisella viikonlopulla alkaa tosin näyttää siltä, että meikäläisellä onkin vähän oletettua enemmän joulukiireitä ja seuraava pelikerta menee tammikuulle, pahoitteluni.

12.1. lienee siis seuraava dunskaus.

Asia selvä, ensi vuoden puolella sitten uusin voimin ja kujein. Hyvää joulua tätä kautta ihmisille!

Poissa Sherrypie

 • Viestejä: 267
 • Liked: 1
  • Profiili
Tilannetta päivitelty, uusi vuosi aloiteltu vahvasti suoryhmän palattua toimiltaan. Ei muuta kuin sotapannu pöhisemään jälleen.