Kirjoittaja Aihe: Aloittelijan opas  (Luettu 1280 kertaa)

Poissa Sam!

 • Viestejä: 840
 • Liked: 3
 • Sami Koponen
  • Profiili
  • Mythopoeia: blogi tarinankerronnasta
Aloittelijan opas
« : Syyskuu 21, 2015, 18:53:14 »
Tervetuloa hyvän harrastuksen pariin!

Roolipelaaminen on hauska harrastus, jonka aloittamisesta voit lukea tarkemmin Roolipelitiedotuksen sivulta. Roolipelaamisen aloittamisen voi tehdä joko tutustumalla omatoimisesti johonkin sääntökirjaan ja kokoamalla pari kaveria pelaamaan tai liittymällä mukaan jo olemassaolevaan peliporukkaan. Tässä viestissä autetaan erityisesti ensimmäisen peliporukan löytämisessä.

Tämä Peliseuraa-alifoorumi on järjestetty niin, että voit käydä oman kotiseutusi viestiketjun läpi ja etsiä sieltä samalla paikkakunnalla olevia roolipelaajia. Heihin yhteyttä ottamalla voit joko perustaa oman peliporukan tai pyrkiä mukaan jonkun pelinjohtajan valmiiseen porukkaan.

Seuraavassa on lista luotettavista pelinjohtajista, jotka ovat ilmoittaneet ottavansa mielellään aloittelijoita mukaan (rivien loppupää toimii linkkinä). Älä unohda myöskään eri puolilla Suomea toimivia erilaisia roolipeliyhdistyksiä, joista löytyy samanmielistä seuraa.
Foorumille rekisteröityneiden pelinjohtajien tavoittaminen onnistuu parhaiten, kun rekisteröit itsesikin Pelilauta-foorumin käyttäjäksi (tästä linkistä) ja sitten lähetät sopivalle pelinjohtalle yksityisviestin tai sähköpostia. Yksityisviestin pääset lähettämään foorumiviestin käyttäjänimen alla olevan puhekuplaa muistuttavan kuvakkeen avulla ja sähköpostia kirjekuorikuvakkeesta.

Yhteydenotot pelinjohtajiin Roolipelitiedotuksen kautta onnistuvat helpoimmin lähettämällä sähköpostia [roolipelitiedotus_at_gmail.com]. Sinne sopii suunnata myös muut kysymykset ja me autamme siitä eteenpäin. Foorumille rekisteröityminen ei siis ole pakollista peliseuran löytämiseksi.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 03, 2015, 20:58:10 kirjoittanut Sam! »
Pyöreän pöydän ritarit - roolipeli sankaruudesta
Pelintekijän blogi: Efemeros

Poissa Jonir

 • Viestejä: 131
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Aloittelijan opas
« Vastaus #1 : Syyskuu 21, 2015, 19:10:53 »
Täytyypä muistaa päivittää tuota kun palaan Järvenpäähän.
Minuun voi toki olla yhteydessä myös yksityisviestin kautta.
Ego pectaturi multo sequenti enim TDDC!