Kirjoittaja Aihe: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus  (Luettu 3013 kertaa)

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
[Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« : Kesäkuu 10, 2015, 17:10:30 »
Kesäkampanjana päädyimme pelaamaan Heimoja, ja jatkamaan aihetta joka jäi osittain kesken aikaisemmissa peleissä. Pirunnyrkki oli taas kerran näyttämönä ja tehtävä eeppisiin suorituksiin venyvä. Hahmot olivat myös suurimmaksi osaksi Kobakeja ja vieläpä klaaniin kuuluvia.
1. Pirunnyrkille!


Dramatis Personae:


Miss Lii - Kanedan klaanin karismaattinen toimitusjohtaja. Harrastaa lievää sadismia alaisiaan kohtaan.
Renz - uskollinen ja vaitonainen samurai. Lieviä patoutumia.
Jin Roh - Samurai, uskollinen.
Shareem Kareem - Vapaakauppa-asema yhtiön omistaja
Tikam Kareem - edellisen poika ja VKA:n johtaja.
Omar -  Turkkilaistyylinen Masadir-kauppias. Omistaa kauppahuoneen.

Heimojen neuvoston alaisessa oikeudessa on nostettu kanne Kanedan klaania kohtaan Romahduksen jälkeisen Pitkän yön tapahtumista. Zhaolaisen Mingzheniltä peräisin olevan Pein klaani syyttää Kanedan klaania tähtilautan anastamisesta Yhtymän kauppaseuran kauppias Woo Charles Peiltä. Todistusaineistoa on esitetty yli n. 500 vuotta vanha turvakameran tallenne jossa Kobakien esi-isä piraatit valtaavat tähtilautan komentosillan. Kuvasta on saatu esiin aluksen hyppykoordinaatteja ja kartoista katsomalla lähin tunnettu asema on vapaakauppa­asema Pirunnyrkki. Koska oikeudessa tarvitaan todisteita
tapahtumista, on projektitiimi Nazaru lähetetty asemalle arkeologiatehtäviin.( Klaanin etu on tärkein – QTV Hakudo Maru on 10km mittainen ja kantaa 1000000 täysimittaista konttia. Aluksen menettäminen löisi huomattavan loven avaruussiirtokuntien huoltoon.)


Projektisuunnitelma tehtiin tarkkaan ja pohdittiin mitä Pirunnyrkillä olisi. Valitettavasti tiedostot Pirunnyrkistä olivat pienemmät kuin mitä Lii ja Renz olisivat toivoneet - käytännössä paikka tunnetaan vain koska Kanedan klaani on myynyt asemalle sensori- puolustusjärjestelmiä ja perustanut Eteentyönnetyn Kauppa&Informaatiokeskuksen (EKIK) paikalle. EKIK välittää ja analysoi kuriiriveneiden tuomaa informaatiota lähiplaneetoilta sekä Saratogan että Zhaongon puolella. Käytännössä Miss Liin projektiryhmä olisi tuotteenomistajan, EKIK:n päällikön mr. Eichi Kousuken alaisuudessa.
Siirryttyään asemalle kuriiriveneestä kaksikko tapasi kaartin sotilaan joka tarjosi ensiksi papereita Renzille, joka ehdotti että oikeampi henkilö näiden hoitoon oli Miss Lii. EKIK:n sihteeri tuli hakemaan kaksikon ja kertoi että hotelli Hiltonista oli varattu kokonaisia kerroksia projektin käyttöön. Jätettyään tavaransa hotellille kaksikko suunnisti katsomaan EKIK:a Pirunnyrkin Basaarin toiselle puolelle. Samuraikolmikon johtaja lähetettiin puhuttamaan pirunnyrkin kaartin johtajaa Ottoa kun taas Miss Lii päätti puhuttaa Vapaakauppa-asema yhtiön vastuuhenkilöä, jolta tuli kutsu.EKIK:a vartioi kaksi samuraita, itse tukikohta käsitti useita huoneita joista suurimpaan oli ahdettu tusinan verran suurta hologrammipäätettä ja näyttöjä joissa virtasi NASDAQ-tyyppisiä pörssitietoja ja uutislähetyksiä eri planeetoilta. Uusimman kuriirin datadumppaus oli käynnissä ja tietoja oltiin analysoimassa. Keskellä huonetta oli kapteenin tuolia vastava tuoli korokkeella ja siinä istui bodari-vartaloinen nuorehko mies. Hän nousi ryhmää vastaan ja tervehti kertoen olevansa tukikohdan johtaja Eichii Kousuke. Hänen kätensä paljastivat todellisen iän ollen melko vanhat - Orgelin rohdolla 250-vuotiaaksi ikänsä pidentänyt Kousuke oli todellakin elämänsä kunnossa. Hän kehotti Mis Liitä tulemaan myöhemmin antamaan raportin projektin suunnitteluvaiheesta.  Lii palasi valvomaan huoneensa kalustamista ja määräsi BDSM-kehikon ripustettavaksi avoimelle seinälle.


Aikaisemmin oli arveltu että Pirunnyrkillä voisi olla puutteellinen terveydenhuolto, joten osittain peitetarinana paikalle oli lähetetty Pandemiaryhmä kotiavaruudesta. Ryhmä oli asettunut sivuhuoneeseen laitteneen ja alkanut keräämään näytteitä harmaan sektorin asukkailta. Verugeniittojen pyhäkkö, joka teki terveydenhuoltotyötä harmaan sektorin asukkaiden parissa, oli pyytänyt syntetisoimaan muutamia lääkkeitä johon Miss Lii suostui kyllä.

Miss Lii piti paikalla olijoille innostavan puheen - ja määräsi taustantarkistusviikot kaikille sekä pakollisen lääkärintarkastuksen. Tämän jälkeen kaksikko lähti katsomaan Vapaakauppayhtiön johtajaa.


Vapaakauppayhtiön toimisto oli basaarin ylätasolla - muutamia leijuautoja lenteli ohi, mutta näitä ei ollut paljon johtuen ahtaat tilat. Sihteerin päästettyä ryppään katsomaan Tikam Kareemia, tämä ei ollut kovinkaan kiinnostunut. Nuoren johtajan keskeytti kuitenkin toisesta huoneesta tullut aseman omistaja, tummahiuksinen Masadir-nainen Shareem Kareem. Tämä oli lähettänyt viestin ja ohjasi Miss Liin toiseen huoneeseen tarjoten juotavaa. Shareemin kanssa tultiin hyvinkin juttuun ja hän kertasi sen että artifakteja sai todellakin etsiä mustalta sektorilta. Vapaakauppayhtiö otti 20% artifaktien arvosta sen jälkeen kun Teknokillan sensori oli ne ensiksi hyväksynyt. Kahden vuoden takainen vapaussota Kalagi-ritarin hyökättyä asemalle oli tuonut Teknokillan julistamaan taistelut päättyneeksi Teknotabujen nojalla. Asemaa oli kiertänyt siitä lähtien teknokillan kutteri! Kanedan klaani oli myynyt puolustuksen parantamiseksi asemalle Nooalaista alkuperää olevien rynnäkköhävittäjälaivueen, alukset olivat varustettu drooniaivoilla ja ne pystyivät pitkäaikaiseen itsenäiseen toimintaan. Samoin langattomasti toimivia sensoriasemia oli hankittu aseman tutkapeiton parantamiseen. Jos Kobakeihin oli aikaisemmin suhtauduttu epäilevästi, niin asiat eivät olleet enää ihan niin.
Myöhemmin Miss Lii tuli esittelemään suunnitelmaansa Eichi Kousukelle tämän toimistoon. Kousuke oli menossa herrakerhoon, mutta käski Miss Liitä riisumaan vaatteensa. Järkytyksekseen tämä toimi lähes automaattisesti. Vilkaistuaan naista Kousuke ojensi tälle kortin ja kertoi että se oli avainkortti hänen asuntoonsa - kuulemma rakastajattaret palkitaan hyvin. Kousuken lähdettyä Miss Lii oli vähän shokissa. Oikeastaan kunnia vaati että hän tottelisi, mutta mielummin omalla ehdollaan - tästä lähtikin sotasuunnitelma pystyyn.


Miss Liin sihteeri oli epäonnistunut tulostamaan käyntikortteja tarpeeksi, joten hän liimaili tämän alastomaan vartaloon niitä rangaistukseksi. Tämä ei ollut kuitenkaan varsinainen rangaistus, joten tämä löi mielelle pakaraan viagraa ja pakotti tämän toimimaan hänen tuolinaan, sekä lopulta tietysti seisomaan paikallaan koko yön! Nähtäväksi jäi kuinka kauan sihteeri jaksaisi - Miss Liillä kun oli tapana kuluttaa sihteerit loppuun!
Seuraavana päivänä pohdittiin sitten projektin aamupalaverissä joukolla firman tunnuslausetta “älä mene virran mukana, ole virta!” Kaikkien piti tehdä jotain joka kuvastaisi luovuutta.


Jin Roh oli käynyt kaartin johtajan kanssa keskustelemassa tämän suosikkibaarissa  ja kertoi aamulla havaintoja miehestä. Otto oli entinen rautarakki, Bauman-etnisyydestään huolimatta, ja on johtanut Kaartia sen jälkeen kun Tikam Kareem epäonnistui sen johtamisessa itsenäisyyssodan aikana kaksi vuotta sitten. Otto on kehittänyt joukkoja vahvasti ulkorankahaarniskojen ja jopa kehorunkojen käytössä. Ilmeisesti tukikohdan pinnalle soveltuvia kehorunkoja on käytössä kourallinen.Miss Lii lähetti Renzin etsimään mahdollisia paikallisopasta Basaarilta. Omarin kauppahuoneelta löytyikin saratogalainen palkkionmetsästäjä Kalkkaro. Samalla reissulla Renz oli etsinyt karttoja mustasta sektorista ja päätyi ostamaan niitä kauppias Omarilta.  Omar tarjosi kaikkia karttoja 1400000 markalla tai sitten karttaa paikkaan jossa voisi olla harvinainen kartta 500000 markalla. Kaikki ostokset piti maksaa platinalla.Renz lähti tutkimaan asiaa ja totesi että Kobakeilla ei ollut arvometalleja mukana asemalla vaan ne pitäisi tuoda kuriiriveneellä johon kuluisi liikaa resursseja. Asiasta keskusteltiin mm. KobEx palvelun herra Ishimuran kanssa ja todettiin että seuraavalla veneellä voisi tuoda pieniä määriä.  Miss Lii oli neuvotellut pääsyn vapaakauppa-yhtiön karttoihin ja palasi myöhemmin asiaan ja puolitti arvometallien määrän. Vaihdon oli määrä tapahtua seuraavana päivänä.


Taustaselvityksessä oli selvinnyt että Jin Roh oli palvellut Roninina, eli isännöttämänä soturina, amatiumsodassa Masadirin alueella. Koska Renz oli tautkammoinen ja Miss Lii piti tätä epäilyttävänä samurai otettiin kuulusteluihin. Tämä vaikeni kuin muuri tapahtumista menneisyydessä saaden Renzin menettämään malttinsa ja piksemään miehen. Lopulta tämä kertoi ettei tulisi paljastamaan mestarinsa kunnian vuoksi mitä tapahtui. Tämä jäi miinusmerkkinä hänen ansioluetteloonsa, mutta toisaalta Lii ja Renz miettivät joskopa Jin Roh oli ollut edes Ronin, vaan oli voinut olla klaanin salaisella tehtävällä joka meni pieleen. Mies päätettiin paikata kasaan ja lähettää ehkä pois!


Tultuaan illalla takaisin Miss Lii totesi että tukikohdassa ryhmä oli tehnyt kivipuutarhan tyhjään huoneeseen. Pahin oli kuitenkin edessä: treffit Kousuken kanssa. Miss Lii kyseli tohtori Yamatolta ensiksi vinkkejä ja tietoja Kousukesta. Ilmeisesti kyseessä oli kovin taitava rakastaja, mutta mies käytti melkoista cocktailia aineita. Tämän jälkeen henkisesti valmistautuneena Miss Lii asteli tämän asunnolle. Tavoitteena oli saada henkinen yliote miehestä, joka ei sitten onnistunutkaan ja tilanteesta tuli pieni painiottelu. Huomattuaan että ei saisi tätä submissiiviseen asemaan Miss Lii yritti voimisteluliikettä hyppäämällä kiinni ylellisen sängyn puolaan ja - räks - hän tipahti niskoilleen alas pöydän kulmaan (kyllä, epäpätevänä ja tuplat heittämällä saa oman taitoheittonsa miinukselle!!). Vintti pimeni ja Miss Lii heräsi jonkin ajan kuluttua kylmäpussi päässään ja herra Kousuken antaman ensiavun turvin. Tämä totesi että naisen ei pitäisi ‘yrittää niin paljon’ ja toivotteli hyvää yötä.Kolmantena päivänä kireä Miss Lii käski että projektiryhmän tehtävänä oli hypätä virtaan! Porukan hakkeri- Otakulta hän tilasi eräänlaisen holografisen laitteen ja alkoi tehdä suunnitelmia seuraavaan iltaan.


Kaksitoista Masadiria, johdossa arpinen soturi, tuli hakemaan platinaa ja Renz luovutti platinat näille. Myöhemmin Omarin luona vieraillessaan tämä kertoi että ryhmä tulisi tunnin päästä hakemaan platinat. Renz kysyi tarkemmin ja johdossa oli kuulemma vaalea Saratogalainen. Renz totesi että ryhmä oli jo käynyt ja saanut platinat  -  oli tultu ryssittyä homma kokonaisuudessaan. Näytettyään kuvan Omar tunnisti muutamat hänen serkkunsa miehiksi. Serkun alus ‘Petturi’ oli lähtemässä telakalta. Napattuaan automat-segetovin pyödän alta Omar kysyi lähtisikö Renz mukaan. Kaksikko ryntäsi kohti telakointiasema 15.Paikalla oli pari Masadir-palkkasoturia ja ikävän vähän suojaa. Ensimmäinen avasi pulssikiväärillä tulen haavoittaen Renziä oikeaan käteen ja Omaria vatsaan. Toinen hyppäsi suojaan hangaariin. Renz ampui laukauksia ensimmäistä kohti, joka haki suojaa. Omarillä oli kuitenkin ballistiset liivit viitan alla ja hän viritteli asettaan ampumakuntoon kun yksi magnum-revolverin ammuksista läpäisi seinän ja palkkasoturin pään. Omar ampui toisen sarjalla oviaukkoon. Ovi oli kuitenkin menossa kiinni eikä Renz halunnut tunkea antimateria-voimalaitetta väliin, joten paikalle juosten tulleet samurait ja Kalkkaro löysivät kaksi haavoittunutta ja oven suljettuna.


Sillä aikaa Miss Lii yritti saada lennonjohtoa perumaan lähtöluvan, mutta halli oli paikallisohituksessa ja jo tyhjentymässä. Aluksen ampuminen alas voisi taas levittää platinat ympäri pirunnyrkin pintaa. Kalkkaro alkoi sitten viritellä jonkinlaista räjähdettä oveen ja kehotti muita pitämään kiinni. Poksaus avasi oveen ison reijän ja paineet purkautuivat ulos lennättäen Jin Rohin oveen kiinni kärsien isosta paineenvaihtelusta keskiruumiissa! Paikkausvaahtoa punaiseksi värjättynä pursusi ulos tämän puvusta kunnes automattinen järjestelmä lähti palauttamaan painetta halliin. Kalkkaro oli ensiksi sisällä painamassa aluksen takana olevaa nappia, sitten hän astui sivulle ja viskasi räjähteen sisään surmaten monta palkkasoturia. Ohjaamosta astui ulos hieman Omarin näköinen mies joka kertoi antautuvansa. Renz pohti ampuako tämä kun Omar tuli paikalle ja ampui tähän sarjan lähietäisyydeltä. Kuulemma kukaan muu kuin hän ei ampuisi hänen serkkuaan.

Pienen kriisin jälkeen Miss Lii päätti huumata Kousuken ja tilasi oudon cocktailin huumetta herra Yamatolta. Ideana oli heijastaa hänen hologramminsa ympäri huonetta kun hän heittelee vaatteia pois ja huumata Kousuke aerosoleilla niin että tämä metsästäisi hologrammeja!! Valitettavasti tämä ei ihan toiminut - herra Kousuken biologia oli hieman häiriintynyt Orgelin rohdosta ja tämä ei ollut niin päissään kuin mitä olisi voitu toivoa! Saatuaan Miss Liin kiinni tämä suuteli tätä, mutta hyvän kisan takia toivotti hyvää yötä. Nainen kipitti tämän jälkeen pois huoneesta, Kousuke huikkasi perään että tämän kannattaisi ottaa vaatteensa joten jarrut pohjaan ja takaisin. Paluumatkalla pois huoneistosta hän näki pirunnyrkin pienessä kylpylässä monet hänen projektityöntekijöistään vesiliukumäessä!!

Pelinjohtajan kommentti:


-Ainoa roolipeli missä on tehty RACI listaa ja riskianalyysiä tosimielessä!


Pelaajien kommentit:


-Meni vähän Tuhannen ja yhden yön kikkailujen suuntaan (999 yötä  jäljellä)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 12, 2015, 17:21:22 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #1 : Kesäkuu 12, 2015, 17:44:24 »

2. Peli: Projektisuunnitelmaa ja aikuisviihdettä.  (Päivä 4)
Dramatis Personae:
Mis Lii - Kanedan klaanin karismaattinen toimitusjohtaja. Harrastaa lievää sadismia alaisiaan kohtaan.
Renz - uskollinen ja vaitonainen samurai. Lieviä patoutumia.
Sdrachus #2 - edellisistä kampanjoista tuttu tyyppi.

Uusi mies astui Kobaki-vapaakauppa-aluksesta pirunnyrkille. Hän huomasi kuinka haavoittunutta samuraita (iso reikä keskivartalossa) vietiin alukselle. Kiva työpaikka totesi Sdrachus. Häntä vastassa oli miss Liin sihteeri, joka pyysi Sdrachusta mukaansa. Hotelli Hiltonissa oli projektiryhmäkokous (Sdrachu: ‘mikä?’) Miss Liin asunnossa. Sdrachus vietiin hotelliin jossa miss Liin tiimi ideoi miten he voisivat olla virta. Kuulemma tämän päivän tehtävä oli padota virta! Sdrachus huomasi myös BDSM-valjaat seinällä. Kiva työpaikka, todellakin. Tämän jälkeen hänelle kerrottiin että jokainen työntekijä käy läpi lääkärintarkastuksen ja psykologisen testin. No, Sdrachus oli päältään paremmassa kunnossa kuin kaksikko joten homma oli läpihuutojuttu. Miss Lii käski kuitenkin tutkia Sdrachuksen varusteet, josta löytyi kameraa ja muistiinpanovälineitä.

Tämän jälkeen oli ohjelmassa suunnittelua. Sdrachus katseli pirunnyrkistä saatuja karttatietoja esittäen arvauksia siitä kuka ne olisi kerännyt. Hänelle kerrottiin että haluttiin saada artifaktikartta, joka oli erakon mukana kadonnut alatasolle, eikä projektissa ollut pätevää henkilöä joka osaisi arvioida eri osapuolien tekemiä karttoja pirunnyrkin sisätilasta. Sdrachus antoi oman arvionsa siitä mikä olisi turvallisin väylä.
 Omar oli myös lähettänyt laskun aluksesta, johon piti saada osaston johtajan herra Kousuken allekirjoitus. Miss Lii päätti että hankkisi nimikirjoituksen sushiaterialla, toimimalla itse lautasena! Renz tas etsi tietoja karkuun päässeistä Omarin serkun miehistä ja Otaku kertoi tänne yhden asettuneen Hiltoniin asumaan ja Kalkkaron stalkkaavan tätä hotellissa. Kalkkaro oli kuulemma piilossa naisten vessassa!
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 12, 2015, 17:50:40 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #2 : Kesäkuu 12, 2015, 17:50:14 »
Epäilyttävästi lähelle Miss Liitä asettunut rikollinen piti tietysti ottaa kiinni, joten yksi samurai basaarin ylätason piippuhyllyille tarkka-ammuntalaserin kanssa, toinen takaovelle ja Renz sekä muut hissillä. Sdrachus lähti mukaan kiinnostuneena sitä mitä olisi tapahtumassa. Otaku oli hakkeroinut Siivousdroidin ja tarkkaili asuntoa. Renz sai ajatuksen että pistettäisiin siivousdroidi tutkimaan epäillyn huone, joten droidi meni sisään - ja räjähti palasiksi.Renz ja samurai epäröitvät hetken, Sdrachus vilkaisi sisään nähden miehen aseen kanssa nojatuolin takana. Tämän jälkeen salamanopeasti pulssipistooli kulman ympäri ja rikollinen tipahti pulssin räjäytettyä tämän pään. Tilanne oli lähes ohi, kun huomattiin että huoneessa oli viritettyjä pommeja joita yksi samurai alkoi purkaa. Samaan aikaan herra Kousuke tuli sisään - tietysti menossa lounaalle ! Taloon jossa on pommeja. Renz käski lähettää hissin alas ja kysyikin hetken kuluttua että missä Kousuke on - no menossa harmaaseen sektoriin. Hissi seis ja juoksujalkaa paikalle. Miss Lii lähti myös juoksemaan.
 
 
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 12, 2015, 18:02:13 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #3 : Kesäkuu 12, 2015, 17:52:15 »Alhaalla harmaalla sektorilla joku jengi kolkuttelikin hissin ovea. Paikalle ehtinyt Samurai tiputti koko porukan kyselemättä ja Miss Lii tuli paikalle. Lähellä oli sushi-kioski, jonka miss Lii päätti ostaa siltä istumalta ja käski yksihampaisen zhaongolaisukon, joka omisti paikan, järjestää ohjelmaa. Tämän serkut alkoivat järjestää kukkotappelua kadulle. Miss Lii ja heitti vatsalleen pöydälle käskien latoa sushit hänen selälleen. Herra Kousuke oli yllättynyt tälläisestä yllätysmatkasta mutta lähti mukaan. Kalkkaro ja Renz saapuivat paikalle. Valot alkoivat sammua ja elossapitojärjestelmä seisahtui. Kuulemma tähän syklin aikaan virrat yleensä menivät tunniksi tai pariksi!


Sdrachus tuli paikalle ihopuvussaan ja totesi että asialle ei nyt heti voisi mitaan. Renz poimi käytettyjä hengitysmaskeja maasta kun miss Lii totesi että tilanne oli käynyt taas vaaralliseksi herra Kousukelle. Kobakipapalla oli naamari joten tämä yritti riuhtaista sitä ukon naamalta kaataen tätä kumoon. Tämä nousi tarjoten muutamaa uutta naamaria myyntiin. No, kaikki oli hankittu paikasta joten herra Kousukelle tarjottiin hengityssuojainta ja miss Lii kietotui kimonoon. Kalkkaro alkoi esitellä harmaata sektoria käyden läpi nolla-g bordellin, raiskauskujan ja avaruuspukutehtaan. Lopuksi kun miss Liin alkoi olla kylmä Kousuke kiitteli elämysmatkasta ja tilanne oli onneksi ohi.Sdrachus käveli sitten avaruuspukutehtaan luokse ja mainitsi sen pitäjälle salasanan. Omistajalle oli Sdrachuksen Veljeskunta jättänyt muistipiikin ja tämä kertoi muitakin mielenkiintoisia asioita. Mm. oli valmis myymään tälle korjatun artfaktipainepuvun halvalla. Sdrachuksella ei rahaa ollut mukana joten tämä vaihto puvun EMP-kraanaattiin, jonka tehtailija kävi heittämässä kilpilevaan bisnekseen, eli sinne nolla-G bordelliin. Avaruusalus ostettiin ja siihen tilattiin miehistö kotiisiirtokuntiin
Pelinjohtajan kommentti:


-Ainoa roolipeli missä orgamien taittelu on stressisuoritus!


 
 
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 12, 2015, 17:54:54 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #4 : Kesäkuu 20, 2015, 02:16:53 »
Episodi 3: Pintasektori, päivät 5-6
Dramatis Personae:
Miss Lii - Kanedan klaanin karismaattinen toimitusjohtaja. Harrastaa lievää sadismia alaisiaan kohtaan.[/font]
Renz - uskollinen ja vaitonainen samurai. Lieviä patoutumia.
Sdrachus #2 - edellisistä kampanjoista tuttu tyyppi.
Yoshimizu Akamatsu, Gaza-4 omistaja köyhä ja asemansa menettänyt aatelinen.

Keisarilinen kuriirialus telakoitu asemalle ja siitä astui ulos Kobaki-aatelinen. Herra Akamatsua vastassa oli Miss Liin sihteeri ja Renz. Herra vietiin heti sushi-ravintolaan harmaaseen sektoriin josta oli varattu takahuone salaisia neuvotteluja varten.

Miss Lii kertoi Akamatsun ja Sdrachuksen tultua sushi-ravintolan takahuoneeseen että oikea tehtävä on saada tietoja selville superrahtaajasta joka kävi paikalla noin 500 vuotta sitten. Vaikka asemasta suurin osa on hyödyntämätöntä, ei artifakteista olla kiinnostuneita (“jaa ei?” pohti Akamatsu jolla oli puolen miljoonan kauppaliiton markan velat).

Herra Akamatsua kehoitettiin tämän jälkeen menemään terveystarkastukseen. Psykologisessa testissa selvisi että herra Akamatsu ei pidä kalageista ja tämän jälkeen herra Yamaton pyydettyä Akamatsulta sormea tämä kieltäytyi verikuvasta. Tämän jälkeen herra Yamato pyysi saada suunäytteen, joka sitten käsiteltiinkin ja siitä saatiin asia selville mitä Akamatsu oli salaillut, eli tällä oli elitistinen nanovirus, metusalem-symbiootti. Metusalem pidensi elinikää teoriassa loputtomiin ja saattoi pystyä myös herättämään henkiin kuolleita.[/font]
Miss Liin pohtiessa seuraavaa siirtoa todettiin että Akamatsulla oli kommodorin arvo keisarillisessa laivastossa ja tämä pystyi pomottamaan laivaston kuriiria. Niinpä tämä suostutteli kuriiraluksen kapteenin kiiresiirtoon kotisiirtokuntaan ja mukana lähti projektiryhmä Nazarun kiireellisimmtä tilaukset.[/font]
Akamatsu oli hankkinut itselleen penthousen Hiltonista ja Renz kävikin kääntymässä huomoiden sen että huone oli kellukentillä pystysuorassa aseman runkoon nähden ja katosta avautui komea näkökulma ulkopuolelle. (Joskus lapsia kävi leikkimässä avaruuspuvuissa lasin päällä ja Akamatsun palvelija joutui häätämään näitä pois). Herra Akamatsu oli testaamassa poreammetta kahden hologrammitytön kera ja kysyi voisiko Renz pestä hänen selkänsä. Renz kieltäytyi kunnioittavasti ja poistui paikalta. Ollessaan lähdössä kaupungille Akamatsu huomasi työterveyshoitajan järsimässä korkeajännitekaapelia käytävässä. Herra päätti tämän jälkeen tyrmätä tämän morfiinilla ja käski sitten palvelijaansa heivata tämän ulos ilmalukosta. Tämä käsky ei oikein toiminut koska ilmalukossa oli lappu että ‘kotieläimiä ei ilmalukkoihin.’ Niinpä työterveyshoitaja heivattiin takaisin sairastuvalle.

Sillä aikaa Sdrachus oli lähetetty ottamaan uuden kontaktin aseman Kaartin johtajaan Ottoon edellisenä päivänä muutaman jengiläisen kuolemaan johtaneiden tapahtumien takia.. Kaartin tukikohdassa “pätsissä” tämä oli juuri tekemässä kolmannen asteen kuulustelua, joka sai Sdrachuksen varpailleen. No, mies oli mukava ja kertoi että oli nähnyt turvakamerasta herra Kousuken ja Liin touhuilut sushipaikassa. Hän myös
ja esitteli Kanedan zaibatsulta hankittua Susi-tyypin kehorunkoa, joka oli optimoitu pinnalle ja sisätiloihin (mihin se sitten sattui mahtumaan). Otto lähtikin keskustelun jälkeen tekemään testejä aseman pinnalle ja poistuessaan paikalta Sdrachus näki “kuulustellun” miehen nojailemassa ja hymyilemässä käytävällä. Otto oli järjestänyt pienen “esityksen” hänelle.

Mis Lii ei ollut kovinkaan iloinen siitä että hänestä ja Kousukesta oli videokuvaa. Hän käski Sdrachuksen varastaa videokuvan Akamatsun kanssa kenenkään näkemättä ja kuulematta. Akamatsu taas ei ollut kovinkaan innostunut työn teosta joten hän päätti soittaa Sharem Kareemille ja Sdrachus “jees”-miehenä vieressä myönteli. Akamatsu ei kuitenkaan saanut hierottua kauppoja Shareem Kareemin kanssa joka totesi että puhuu asiasta miss Liin kanssa. Tästä Sdrachus ilmoitteli pomolleen, joka ei pitänyt käskynsä rikkomista. Tästä seurasi sitten välittömät taustantarkistusviikot. Alussa hakkeri selvitteli vain perustietoja Renzin BMI oli ylhäällä, mutta koska petturi piti löytää käskettiin Akamatsu kidutettavaksi. Koska kyseessä oli aatelinen antoi hän sijaiskidutettavaksi palvelijansa. Renz pahoinpiteli tämän jälkeen palvelijan ja sai sitten arvokkaamman kiudettavan. Herra Yamatolla oli ilmeisesti ollut monia vuosia aikaisemmin vammainen tyttöystävä toisesta klaanista. Renz kysyi asiasta mutta Yamato ei voinut kunnian takia kertoa asiasta. Tämän jälkeen seurasi vesikidutusta.

Miss Lii oli ikävän käsittelyn aikana vierailemassa Verugeniittojen luona. Pientä sisarten temppeli-klinikkaa johti ruskeatukkainen Layla joka oli iästään huolimatta arvokkaassa asemassa, eli kunnianarvoisa äiti.  Layla esitteli Verugeniittojen kivipuutarhaa ja kysyi mahdollisuutta käyttää kobakien laitteistoa verianalyyseihin. Hän kertoo johdattaneensa kaartilaisia sodan aikana mustalla sektorille ja sisarkunta tietää suljettuja käytäviä josta päästään harmaalta sektorilta mustalla. Nämä ovat salaisuuksia mutta he voisivat antaa käytäviä käytettäväksi Nazarun ryhmälle. Lisäksi Miss Lii sai häneltä kiven, jota pitämällä kädessä ja ajattelemalla Laylaa tämä tietäisi tulla apuun.

Käynnin jälkeen Miss Lii totesi että klaanittomien (Sdracus ja Akamatsu) tiimin yhteistyökyvyn vuoksi olisi parempi että nämä asuisivat samassa asunnossa, joten Akamatsu siirrettiin kahta kerrosta alemmaksi Sdrachuksen huoneeseen. Muuton jälkeen Laylan kiveä tutkittiin vainoharhaisesti eikä siinä näkynyt mitään luteita. Layla soitti tämän jälkeen Miss Liin UNI-verkossa olevaan kommunikaattoriin kohteliaisuussoiton saaden miss Liin hieman hämilleen.


Akamatsu selitti yllättävästä avuntarjouksesta että verugeniitat voivat olla geenien kirjoitustekniikan perässä, joka on sekä teknotabu että hukattu taito


Miss Lii katseli myöhemmin samana päivänä raporttia ja totesi että Sdrachus oli ostanut jonkun avaruuspuvun harmaalta sektorilta. Koska tässä oli artifaktiosia otettiin Sdrachuksen artifaktiavaruuspuku tutkittavaksi, josta seurasi omalaatuinen tapahtumasarja:Valitettavasti  tutkimusassitentti ei ollut tekniikan insinööri joten hän palautti se Sdrachukselle arvioitavaksi. Ilmalukossa testin aikana alkoi sitten kypärä vuotamaan. Tämä kirjoitettiin testiraporttiin ja puku palautukseen. Tämän jälkeen Sdrachus suuntasi alakertaan ostamaan uuden, yläkertaan pakettitoimiston josta hän postitti sen itselleen paketissa jossa luki “äiti”. Renz selvitteli postikuvioita ja lopulta Miss Lii lahjoitta avaruuspuvun sdrachukselle sillä ehdolla että sen saa toimimaan![/font]
Sdrachus värvää yhden harmaan kulkijan testaamaan pukua paikkausvaahtotuubin kanssa tämä saa aikaiseksi ison pakkausvaahtopaukun kypärän kylkeen. Mikroskooppinen sisäinen vuoto tukkeutui toisin myös ja tämän käsittelyn jälkeen molemmat puvut ovat toimintakunnossa.[/font]
Herra Kousuke oli lähettänyt 21 kohteliasta pyyntöä illallisesta miss Liille. Tämä saikin hyvän idean kutsua herra Akamatsu mukaan, koska tämä oli ainoa “oikeasti” arvokas henkilö, vaikka olikin klaaniton. Akamatsu pesikin molemmat uhkapelissä ja sai tämän takia herra Kousukelta kutsun (ei siis vapaahtoinen sellainen) pesemään joskus hänen selkäänsä!

Kuriiri saapui tämän jälkeen etuajassa tuoden edellisenä päivänä tilattuja täydennyksiä: kippari Okita ja tämän kaksi naispuolista androidia. Alkoi operaatio “Piiloita alus.” Palkkasoturien suosima tykkivene piti piilottaa kävelymatkan päähän aluksen pinnalle. Aika kuitenkin oli kortilla jos haluttiin pitää kiinni kuriirialuksen aikataulusta! Todettiin että aseman mobiileja sensoreita oli vaikea sekä hidasta hakkeroidea joten Sdrachus kehitteli kellukenttägeneraattorin oikosulun joka tekisi emp-pulssin ja pimentäisi sensorit. Molemmat alukset - sekä kuriiri ja tykkivene asettuivat kurssille joka vastasi muodostelmasiirtoa, mutta tykkivene laski virransäästötilaan. Kuriirin loikattua pois EMP poksahti ja Okita toi aluksen alas kylmillä raketeilla paapuurin puoleiselle pirunnyrkin siivelle. Tänne ei ollut kuitenkaan näköyhteyttä joten tarvittiin LIDAR-rele pari kilometria ylös. Laser-kommunikaatioon oli päädytty koska sitä oli mahdotonta salakuunnella. Reissuun lähetettiin tietysti laiskiaiset Sdrachus ja Akamatsu joille oli ilmestynyt jostain kaksi sopivaa pukuakin![/font]
Seurasi kävelyä pinnalla, kaksikko pyrki oikaisemaan toiselle kyljelle joten he kävelivät vapaa-aseman yli alueelle jossa alkoi olla paljon romuja. Yksi etutelineelleen romahtanut alus näytti sen verran ehjältä ja siinä oli ehjältä näyttävä partikkelitykki päällä että kaksikko päätti katsella sisään. Ilmalukko oli murrettu auki. Ohjaamosta Sdrachus löysi parinsadan markan kryptovaluuttakortin ja konehuoneeseen mennyt Akamatsu totesi että siellä oli vielä hätävalaistus. Radioaktiivisuus oli myös kova ja nousussa jonkin laitteen kytkeydyttyä päälle Akamatsun tultua lähelle! Kaksikko juoksi ulos kun sen kaksi moottoria alkoi työntää plasmaliekillä alusta eteenpäin pitkin pirunnyrkin pintaa.

Huh, tulipa selvittyä, mutta missä oli rele? Aluksen yksi siiveke oli napannut pinnalle jätetyn releen mukaansa, joten tuloksena oli noin puolen kilometrin hölkkä aseman reunalle. Rele saatiin mukaan ja tämän jälkeen huomattiin aluksen pinnan ollen rapautunut. Meteoreita sateli pinnalle ja tästä tuli kujanjuoksu jonka aikana Akamatsun kannettava kilpi kärvähti. Impaktivyöhykkeeltä oltiin päästy juoksemalla jo pitkälle kun Sdrachus kaatui osumasta selkään. Mikrometeori oli tullut releen läpi ja pysähtynyt artifaktipuvun selkämateriaalin väliin. Isku oli ollut melkoinen mutta mitään ei ollut mennyt rikki. Releeseen oli tullut reikä, mutta se oli korjattavissa. Vaikka reissu tuntui vaaralliselta ei relettä voinut jättää siihen, vaan se piti viedä reunan yli. Tämän jälkeen oltiin suunnilleen kohdealueella. Sdrahcus pystytti releen rikkoen vahingossa kaasupullon venttiilin, jonka jälkeen kaikki katsoivat (myös Renz, joka seurasi touhua taktisesta luotaimesta napostellen ) kuinka rele nousi korkealle kadoten näkyvistä!

Koska suunnitelma ei ihan näin pitänyt mennä päätti Sdrachus kannibalisoida ja rakentaa releen paikallisista materiaalista. Lähellä oli ehjän näköinen alus jossa oli toimiva ilmalukkokin. Päällä tietysti oikein sopiva lautasantenni! Akamatsu pohti ilmalukon murtamista mutta Sdrachus sai elektronisesti ohitettua lukituksen. Ilmalukossa kaksikko huomasi jotain liikkuvan sisällä. Pulssiaseet esille ja sisäisen oven avattua edestäpäin heitä ammuttiin pulssikiväärillä. Sdrachus tiputti tainnutuksella ampujan ja sitten heidän eteensä juoksi teini-ikäinen lapsi “Isi!” Akamatsu tainnutti tämän. Kävi selväksi että kaksi köyhää perhettä asutti alusta eläen romunryöstöllä. Sdrachus päätti tämän jälkeen vuokrata lautasantennin releasemaksi ja antoi sievoisen summan rahaa siitä että nämä huoltaisivat relettä kuukauden verran! Näin siis suuremmilta vahingoilta vältyttiin, jota olisi varmasti tullut jos Akamatsu olisi räjäyttänyt ilmalukon auki!

Koska työ oli tehty päätti kaksikko suunnata turvallista reittiä takaisin kotiin. Matkalla oli nähty noin 75 metrin välein ilmalukkoja aseman sisään. Kaikki virrattomia ja osa meteorien rikki pommittamia. Jotkut olivat kunnossa. Akamatsu päätti vilkaista yhden sisään Sdrachuksen jäädessä lörmystämään ulos. Operoituaan ilmalukon ovia kammella Akamatsu pääsi katselemaan metallilabyrinttiä. Edessäpäin oli yksi isompi huone jossa hän kierteli aikansa. Paikka oli merkitty konehalliksi ja siellä oli jonkinlaisia MHD-generaattoreita, joiden kyljistä Akamatsu nappasi mukaan pietsokiviä. Hallin reunassa oli hieman erilainen (steampunk-mainen) laite, jossa oli luopioiden vallan aikaisia merkintöjä. Akamatsu istui laitteen tuolille ja katseli sen kontrolleja onnistuen käynnistämään sen. Laitteen neulat tunkeutuivat hänen päähänsä kypärän läpi ja Akamatsu tuntui tajuntansa laajentuneen ja kokevansa asiat pidemmältä. Jossain lähellä kulki joukko olentoja ja Sdrachus harmitteli ulkopuolella missä Akamatsu oli. Hyvin mielenkiintoinen kokemus päättyi kun Akamatsu etsi itsensä ja onnistui palaamaan matkaltaan. Laite veti neulat takaisin aiheuttaen melkoisen vuodon monesta suunnasta kypärään. Artifaktipuku reagoi eristämällä vuotokohdan, joka tarkoitti kuristamista kaulan kohdalta. Akamatsu lähti juoksemaan kohti ilmalukkoa. Hätäsignaali ei mennyt kypäräradiolla kovinkaan hyvin rakenteiden läpi mutta Sdrachus kuuli huminan ja paineenalenemishälyytyksen. Akamatsu tuupertui käytävään Sdrachuksen ehtiessä juuri paikalle suihkuttamaan paikkausvaahtoa tämän kypärään. Nopealla toiminnalla Sdrachus tökkäsi ilmaletkun kypäränsä juoma-aukosta sisään ja toisen pään Akamatsun kypärään. Paineet hävisivät ja tajunta heitti mutta kaverille saatiin paineet nopeammin kuin normaalisti olisi ollut mahdollista.

Reissun jälkeen kypärä oli entinen ja miss Lii sai pähkäiltävää. Päätettiin että Renz hakee samuraiden kanssa luopiolaitteen kellu-muulidroonilla ja se luovutetaan Teknokillalle.

Pelinjohtajan kommentti:
-Pintasektori on vaarallinen!
-997 yötä jäljellä.

Pelaajien kommentit:
-En mene enää istumaan epäilyttäviin parturituoleihin!
-Yllättäviä juonenkäänteitä!


« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 20, 2015, 02:18:43 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #5 : Heinäkuu 17, 2015, 14:56:22 »
4. Bileet! Ja pimeyteen!


Dramatis Personae:


Miss Lii - Kanedan klaanin karismaattinen toimitusjohtaja. Harrastaa lievää sadismia alaisiaan kohtaan.
Renz - uskollinen ja vaitonainen samurai. Lieviä patoutumia.
Sdrachus #2 - edellisistä kampanjoista tuttu hämärämies.
Yoshimizu Akamatsu, Gaza-4 omistaja köyhä ja asemansa menettänyt aatelinen.


Herra Kousuke - Eteentyönnetyn informaatiokeskuksen johtaja.
Tohtori Yamato -Pandemiaryhmän johtava lääkäri.
Verugeniitta Layla - paikallisen verugeniittapyhäkön kunnianarvoisa äiti.
Tuomari Isaac - Teknokillan edustaja Pirunnyrkillä
Shareem Kareem - Vapaa-asema yhtiön omistaja.
Tikam Kareem - (yhä) sääliä herättävä Vapaa-aseman[/size] toimitusjohtaja.
Tohtori Hoshi - Pandemiaryhmän kirurgi.
Samurai Kazuo - Projektiryhmä Nazarun yksi jäljellä olevistä samuraista
Samurai Kiyoko - Miss Liin luotettu EOD-samurai.


Miss Lii oli suunnitellut Renzin kanssa juhlia aseman silmäätekeville. Suunnitelmat olivat tarkkoja ja niissä oli otettu huomioon kaikki - myös kauppaliiton valtakirjan omaava infokioskin pitäjä oli kutsuttu paikalle. Kohteliaasti Verugeniitoille ja Teknokillan väelle oli varattu pyödät vastakkaisilla puolilla salia. Tämä olikin tarpeen kun tuomari Isaac viimein saapui - jos katseet olisivat tappaneet ei hänen ja verugeniitta Laylan välillä olisi ollut kovinkaan montaa elävää olentoa.

Ohjelmassa olikin drinkkien jälkeen puheita jokaiselta kutsutulta sekä tämän päätteeksi karaokea - emäntien ja isäntien pyrkiessä olemaan sosiaalisia. Akamatsulle oli tosin jätetty sosiaalisuus oman esimiehen eli herra Kousuken kanssa. Tämä ikivanha playboy pyysi (käski) Akamatsua hieromaan hänen selkäänsä ja tämä onnistuikin tehtävässään kiitettävästi.

Miss Lii pyrki jututtamaan Teknokiltalaisia kun Verugeniitat oli jätetty tohtori Yamatolle samaan aikaan kun Sdrachus jututti kaartin komentaja Ottoa ja Renz puhui Shareem Kareemin ja Tikam Kareemin kanssa. Samurain sukulaistyttöä pyrittiiin kaupittelemaan Tikam Kareemin vaimoksi. Shareem Kareem kuitenkin halusi nähdä tiedot mitä vaihtoehtoja olisi tarjolla ja onnistui jotenkin avaamaan uusia tiedostoja josta löytyi äidin mieleen käypä älykäs ja koulutettu meklari kotisiirtokunnista. Paha vain että tämä oli jo kihloissa. Sdrachus sai kuulla omalla tahollaan taas Kaartin koulutusongelmista ja miss Liiln pitäessä seuraa teknokillan tuomarille ja kahdelle sensorille tämä taas sai kuulla tuomarin olevan iloinen aikaisemmin luovutetusta luopiolaitteesta.

Herra Yamato näytti tanssittavan joukkoa verugeniittojen noviisityttöjä. Miss Lii kierteli pöydästä toiseen ja päätyi lopulta istumaan Laylan kanssa kivipuutarhassa.Juhlien alkaessa olla loppumaan päin herra Yamato poistui paikalta ja Renz vilkaisi turvakamerakuvaa Hiltonista ja tipautti leukansa lattialle. Yamato oli vienyt kolme (!) veurgeniittojen noviisia huoneeseensa ja joukko alkoi peuhaamaan ja harrastamaan seksiä eksoottissa asentoja. Hyvin yllättyneenä tilanteen saamasta käänteestä Renz ei osannut muuta kuin pyöritellä silmiään ja jatkaa töitään (Yamaton tuuri kun tuntui melkein yliluonnolliselta, eikä verugeniittoja voinut pitää millään tavalla helppona saaliina. Siis samalla tavalla helppona kuinka helppoa on sytkärillä sulattaa jäävuorta). Seuraavana aamuna Yamato oli sitten kateissa ja Miss Lii piti lyhyen palaverin ja kertoi että oltaisiin vielä samana päivänä menossa mustalle sektorille.

Seuraavana aamuna kaikki olivat paikalla paitsi Yamato. Palaverin jälkeen Yamaton paikatimen signaali ilmestyi Hiltonin hissiin ja Renz johdatti tämän tarkastukseen. Yamato pyyteli myöhästymisestään anteeksi, hän oli herännyt Verugeniittojen pyhäköllä sisarten asuintilassa johon joukko oli mennyt jatkoille. Mies oli kuulemma niellyt pullollisen Viagraa, “mutta kun piti olla mieliksi” tämä selitti. Renz ei oikein osannut muuta kuin vaihtaa Yamaton paikantimen, jos siinä olisi jonkinlainen vika ja alkoi sitten tutkimaan Otakun avustuksella Shareem Kareemin haluamaa morsianehdokasta.

Tyttö oli aristokraatti ja kihloissa Kanedan prinssi Morobushille! Asian teki mielenkiintoiseksi se että hän oli toinen kihlattu, eli selkeästi tuleva jalkavaimo. Keskusteltuaan Miss Liin kanssa kaksikko päätti kutsua tytön meklariksi asemalle ja puhua asiasta Verugeniittojen kanssa jotka eivät luultavasti olisi prinssin suhteesta ilahtuneita (koska tyttö oli vain aristokraatti).

Viestidrooni oli saapunut ja sen mukana oli tullut raportti Hakudo Marun arkeologiaryhmästä. Lisäksi mukana oli pyyntö raporttiin. Renz kirjoitteli raporttia ja Miss Lii lähti etsimään Laylaa, joka oli vihjaillut edellisenä iltana hyvin viettelevään äänensävyyn että klaani olisi naittamassa Miss Liitä pois jonnekin. Miss Lii oli lyönyt sihteeriään siitä että tämä ei ollut kartalla klaanin tilanteesta. Sihteeri oli pyytänyt Sdrachusta keksimään jostain viestinviejän kotisiirtokuntiin. Yksi lentäjä oli löytynyt hämyisestä baarista, mutta tämä lähti Sdracuksen rahojen kanssa. Lopulta löytyi kauppaliiton kuriiri joka oli valmis tekemään “pientä” lisäansiota (36 pc ylimääräinen lenkki!) joten tietoja pyydettiin Miss Liin tilanteesta.


Hakudo Marusta taas kerrottiin että aluksen kvanttitietopankeissa ei ollut tietoja kyseisestä ajankohdasta, itseasiassa tuosta ajasta kertovat tietopankit olivat kadoksissa, lisäksi keskilaivan rungosta oli löydetty muinainen valtava aukko ja sen ympäriltä yhtymän aikaisen metallin sirpaleita, eli alus olisi törmännyt vuosisatoja sitten jonkinlaiseen sirpaleparveen? Sattumalta Renz oli ennenkin ollut tekemisissä vanhojen muistipankkien kanssa ja tiesi että mitään oikeaa syytä vanhojen kvanttimuistipankkien irroittamiseen ei ollut, edes niiden vaurioiduttua, joten tiedot oli saatettu poistaa tarkoituksella vuosisatoja myöhemmin (kvanttipankkeihin tallennetaan vuosikymmeniä vanhoja asioita).

Tämän jälkeen Miss Lii sai tietää että Layla oli tullut tietokeskukselle vihaisena ja häntä pyydettiin paikalle (kokoukset pidettiin yleensä Hiltonilla Miss Liin asunnossa). Lii tepsutteli nopeasti paikalle arvaten mistä oli kyse ja pyysi tuhannesti anteeksi. Kunnianarvoisa äiti Layla ei ollut ihastunut Yamaton tapaan hoitaa suhteita, mutta näytti olevan ehkä enemmän vihainen noviiseilleen kuin kobakeille. Hän vaati ettei Yamato enää häpäisisi noviiseja - neljä noviisia oli ihan oman typeryytensä takia lähtenyt miehen kelkkaan.Lyhyen tapaamisen jälkeen miss Lii päätti hankkia kannettavan kivipuutarhan annettavaksi bisneslahjaksi, jotta suhteet säilyisivät. Sihteeri hankki 3d tulostuspajasta muistimetallisen kivipuutarhan ja miss Lii vieraili pyhäköllä.

Pyhäköllä näytti olevan  jonkinlainen yhdellä kädellä seisonta-harjoitus noviiseilla menossa, lisäpainot jalkojen päällä tietysti! Layla ei ollut kovinkaan innostunut muistimetallisesta kivipuutarhasta, miss Lii kirosi taas sitä että olisi pitänyt piirtää käsky sihteerille, eli säkki hiekkaa ja kiviä eikä mitään hienoteknistä laitetta, jota sisaret eivät arvostaisi!


Hän rohkaisi mielensä ja kertoi ettei olisi kovinkaan hyvää aviolittoainesta, mutta Layla oli kuitenkin valmis kertomaan tarkemmin naimakaupasta. Nimittäin Kanedan klaani oli vahvistamassa suhteitaan Kalagi-klaani Kultaiseen puuhun. Ritari Masid oli ottanut vaimokseen yhden klaanin kauppiaista ja nyt jostain lahopäisestä syystä ajateltiin että toinen vaimo olisi vielä parempi. Layla kertoi ettei ole kovinkaan innostunut tällaisestä, mutta sisarkunnalta oli pyydetty lausunto koskien listaa jossa Miss Lii oli ensimmäisenä. Koska olisi ikävä menettää luotettava yhteistyökumppani asemalta hän kertoi että voisi lähettää kirjeen jossa suositellaan jotakuta muuta naitettavaksi. Tästä huojentuneena Miss Lii lupasi että olisi kunniavelassa Laylalle. 

Mustalle sektorille lähtöä valmisteltiin ja ryhmä kävi tarkastamssa kalkkaron opastuksella harmaan sektorin pohjalta sepän pajan jossa oli kaikenlaisia tuotteita jotka oli tehty rotista. Samaan aikaan Sdrachus osti tarvikkeita basaarilta. Tavoitteena oli olla pitkään matkalla ja mennä erakon reittiä mukaillen pohjasektoriin josta saattaisi lyötyä tärkeä kartta. Kalkkaro päätettiin ottaa mukaan, lisäksi tuli iso kasa varusteita kahden muulin päällä ja kaksi tutkimushoitajaa ottamaan näytteitä, kirurgi, kolme samuraita (yksi oli tullut täydennysten mukana) sekä Akamatsun pavelija joka näytti seuraavan miestä kaikkialle. Miss Liin sihteeriä ei otettu mukaan, koska jonkun piti jäädä hoitamaan asioita yläkertaan.

Musta sektorin lähtökynnys oli paljaaksi kaluttu teknohelvetti jossa ilmanpaine oli 0,8 bar ja lämpöä +18c. Kaikkialla läpitunkematon pimeys ja lukuisia vaaroja, joten ei muuta kuin matkaan!


Rypäs lähti vaeltamaan kasuaalisti tarkkaillen ympäristöään kunnes Renz pysäytti Kalkkaron. Käytävän sivulla oli mustia laatikoita kiinnitettynä seinään ja edessä välkkyvä valo- älymiinoja! Koska koko ryhmä ei ollut räjähtänyt oli asetuksissa varmasti jotain muuta ja ohjainyksikkö oli asetettu torjumaan jotain muuta, ehkä menosuunnasta tulevaa? Miss Lii käski vieressään kulkevan Kiykon lähestyä ohjainyksikköä hitaasti kun muut vetäytyivät taakse. Tämä pääsi ohjainyksikön luokse ja totesi että sen tutkakuvaan oli piirretty kohde mitä miinat etsivät. Sillä oli kahdeksan jalkaa ja se näytti rukoilijasirkkamaiselta! Renz katsoi myös sitä ja tämä ja Lii keskustelivat asiasta jonkin aikaa mutta päättivät olla kertomatta asiasta muille. Miinat jätettiin paikalleen jos ne täytyisi aktivoida takaisintulomatkalla! Ympärillä olevat rakenteet muistuttivat asuinaluetta pienine asuntoineen ja keskusbasaareineen, mutta mitään hyödyllisen näköistä ei ollut esillä eikä raunioita jääty tonkimaan.Lähetys oli huono vapaa-asemalle joten hakkerin käskettiin viemään sepän pajalle vahvistinasema Sdrachuksen tiputellessa tai asetellessa linkkipoijuja sopivien matkojen välin.

Syvemmälle asemalle edettyään todettiin että kannessa oli suuria reikiä. Sdrachus lähetettiin taitelemaan kuopan yli toiselle puolelle ja Renz seurasi perässä. Sdrachuksen puku havaitsi lähetyksen, joka oli suorasuuntauksella lähetetty suoraan alhaalta. “Tässä kauppaliiton tutkimusretkikunta 52… yleishälyytys… toistan…
Miss Lii kiinnostui tästä vaikka tietoja ei asemalla ollut moisesta retkikunnsta ja käski viritellä magneettien varaan köydet ja valjaat sen varaan että koko porukka siirrettäisiin alas. Renz lähetti taktisen luotaimen pari-kolme kantta alaspäin ja havaitsi pohjalla olevan puvun radion joka lähetti hätäkutsua. Lähetettyään luotaimen eteenpäin Renz havaitsi edessä sotkuisan leirin jossa oli neljä avaruuspukuista henkilöä, kaikki raa’asti tapettuina. Yksi roikkui kaapelista hirtettynä ja puolet tästä oli syöty. Yhdellä oli kirves pystyssä kypärässä. Luotain jäi kieretelmään lähelle. Sdrachus, Renz ja Akamatsu olivat alhaalla ensimmäisenä. Sdrachus murskasi lähettimen ja kolmikko asteli tutkimaan kauppaliiton ryhmän leiriä. Yhdellä kauppaliiton kuolleista retkikuntalaisista oli repeytynyt kameleonttiviitta ja repussa kiilteli jotain hopeista ja kultaista.

Yhtäkkiä kolmikon päälle tipahti katosta nanolankaverkko joka kaatoi nämä lattialle ilman liikkumavaraa. Akamatsu oli yrittänyt hypätä sivuun ja saattoi liikkua vähän. Avaruuspukuinen hahmo ilmestyi pimeästä nurkasta kävellen kohti plasmakirveen kanssa. Hihitys kuului jostain. Akamatsu leikkasi syketerällään aukon verkkoon, Sdrachus yritti tavoitella pulssipistooliaan Renz antoi myös teleskooppiketjukuulansa taittua auki ja leikkasi aukon yhdellä vedolla. Hullu oli jo kimpussa, Akamatsu leikkasi Sdrachuksen vapaaksi ja Renz hyppäsi tämän kimppuun. Sdrahcus sai käteensä aseen kahvalle ja ampui pulssin mutta se kimposi hullun jalasta. Väistettyään täpärästi plasmakirveen iskun Renz heilautti teleskooppiketjukuulaa päästen hullun puolustuksesta läpi ja kuulan upoten tämän kypärään saaden verta purskuamaan sen reunoista. Taistelu oli ohi ja vieläpä nopeasti. Muuta osaa ryhmästä ei päästetty tapahtumapaikalle mutta tauko pidettiin. Renz nappasi plasmakirveen mukaan ja Lii tutki hopeista rasiaa. Rasiassa oli vanhanaikainen avain, joka oli tehty neliömäisistä palasista ja jossa oli Yhtymän aikaisia riimuja. Mitään järkevää käyttötarkoitusta ei avaimelle löytynyt, mutta se oli epäilemättä artifaktiteknologiaa.Jatkettiin matkaa ja törmättiin uuteen miinakenttään. Hullu oli kylvänyt pommeja ja viritettyjä ansoja ympärinsä. Sdrachus huomasi että hänen edessään ja takana oli kuilu, Miss Liin ympäristössä oli kotitekoisia räjähteitä purkeissa.  Samurai Kiyoko nappasi emp-pulssiaseen vyöltään ja kärvensi niiden piirit. Täpärästi ansoista selvittyään taktisen luotaimen sensorit havaitsivat ääniä läheisestä käytävästä. Oven takana oli askeleita - puolisen tusinaa. Lii käski ihmiset asemiin ja vanhin samurai sai tehtäväkseen avata tuli jos kohdatut olivat vihamielisiä. No, ovi alkoi avautua ja sieltä pisti ulos letkuskanneri joka äkkäsi ison samurain vanhan kukkaruukun takana. Kyseessä oli Pirunnyrkin kaartin partio, jossa oli kersantti ja viisi alokasta. Nämä olivat eksyneet koulutusmatkalla kun alusta heidän jalkojensa alla oli yhtäkkiä alkanut laskeutua. Tämä hissi oli tullut isompaan tilaan, josta ryhmä oli suunnitstanut tänne. Koska yösykli oli lähellä Liin porukka hyvästeli sotilaat ja jatkoi hissille, joka oli jonkinlaisessa suuressa hallissa jossa oli alustoja ja käytäviä ympärille. Ylhäällä oli avoin luukku ja sen alla hissitaso jossa vilkkui jotain valoja. Sdrachus avasi huoltoluukun mutta sen sisällä oli kristalleja joissa yhdessä oli punainen valo ihan pohjimmaisena. Ilmeisesti tämä hissi ei ollut menossa minnekään vaan kaartin ryhmä oli laukaissut jonkinlaisen hätätoiminnon. Luotain lähetettiin ylös ja se löysi kaksi kerrosta ylempää mielenkiintoisen tieteellisen keskuksen jossa oli suuria tankkeja täynnä jotain nestettä sekä useita lääketieteellisä instrumenttejä. Kahdella ryhmän muulilla nostettiin koko porukka ylös ja tieteellistä huonetta alettiin tutkia. Neste tankeissa oli veden ja alkoholin sekoitusta ja paikka tuntui hyvältä vaikka ikivanhat kirurgiset laitteet olivatkin hieman epäluottamusta herättäviä.

Renz koputteli taustalla olevaan varaston oveen. Oven vieressä oli jonkinlainen ikkuna josta näkyi ihmishahmoja roikkumassa taustalla. Miss Lii ajatteli kokeilla avainta oveen ja lähestyi sitä kun se aukeni puoliksi avoimeksi. Taisi olla geeniavaimista riippuvainen juttu? Sisällä oli satoja plastinoituja ihmisiä roikkumassa katossa olevasta raiteesta. Kammottavan huoneen keskellä oli pöydällä kulta-hopeinen valtikka jossa oli pyöreä pää ja Yhtymän aikaista kirjoitusta. Miss Lii päätti ottaa riskin ja otti esiin avaimen. Avaimen ja valtikan välillä salamoi joten hän päätti kokeilla reaktiota. Kosketus aiheutti avaimen hajoamisen tuhkaksi. Akamatsu katseli perintö-holokirjasta tietoja ja pystyi määrittämään että valtikka oli nk. “Baabelin murskain”, joka tuhoaisi nanoteknologiaa. Miss Lii oli silti vakuuttunut että pelkästään tämä esine tekisi retken kannattavaksi.

Paikalla päätettiin yöpyä ja vahtivuorot jaettiin pareittain. Jossain vaiheessa Akamatsu alkoi kuulla ääntä - Kalagien laulua - ja hän saapasteli eteläiseen käytävään aseen kanssa. Paikka oli kuitenkin romahtanut ja lattiaa peitti jää. Jäästä pilkisti esiin yksi ihmisen pääkallo. Sdrachus ihmetteli Akamatsun toimintaa, jolloin tämä kertoi vain ettei enää kuule laulua. Seuraavaksi oli vuorossa Samurai ja Renz. Nämä havaitsivat jonkinlaista elektromagneettisen toiminnan lisääntymistä, jolloin Renz päätti herättää Sdrachuksen teltastaan.


Tämä kömpi ulos ja totesi että sähkömagneettinen säteily tuli selkeästi pohjoisesta käytävästä. Renz, Sdarchus ja Samurai kävelivät sen luoksen ja Renz lähetti taktisen luotaimen sisään. Ehkä noin sadan metrin päässä käytävää pitkin näkyi ihmishahmo sähkömagnettisella luotauksella. Yhtäkkiä hahmo hypähti luotainta kohti ja sensori sammui.

Käynnistettyään sensorin uudelleen ei hahmoa näkynyt ja Sdrachus huomasi että elektromagnettinen säteilyvana meni heidän ohitseen eteläiseen käytävään! Renz raportoi tästä Miss Liille joka aamupalaverissa kyseli olisiko ryhmässä hengen miehiä, tai naisia? Kirurgi Hoshi oli ja paikan henget päätettiin lepyttää antamalla jotain omistaan. Miss Lii vei eteläiseen käytävään, jäätikön luokse säteilylääkkeen. Myös Akamatsun käskettiin viedä jotain ja tämä repäisi ruokajauhepussin auki ja heitti sen siihen. Sdrachus ja muut lahjoittivat myös ruokaa.


Tapauksen takia keskusteltiin pranyamasta, joka oli unversumin mystinen voima. Ehkä Verugeniitat ovat Pirunnyrkillä koska siellä on vahvempi yhteys pranyamaan? Vielä ryhmän valmistautuessa lähtemään ensimmäisestä leiripaikasta Sdrachus vilkaisi eteläiseen käytävään, ruokajauheet olivat poissa...
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 17, 2015, 19:17:57 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #6 : Heinäkuu 27, 2015, 20:18:11 »
Osa 5: Säikähdyksiä ja eeppisyyttä

 
(Pahoittelut tosiaan lukuisten kirjoitusvirheiden ja muotoseikkojen määrästä, mutta nämä yleensä tulee kirjoitettua aika väsyneenä -pjhuom.)
 
 
Dramatis Personae:
 
 
Miss Lii - Kanedan klaanin karismaattinen toimitusjohtaja. Harrastaa lievää sadismia alaisiaan kohtaan.
Renz - uskollinen ja vaitonainen samurai. Lieviä patoutumia.
Sdrachus #2 - edellisistä kampanjoista tuttu hämärämies.
Yoshimizu Akamatsu, Gaza-4 omistaja köyhä ja asemansa menettänyt aatelinen.
Koira - Yhtymän aikainen tekoäly koira-androidin muodossa.
 
 
Herra Kousuke - Eteentyönnetyn kauppa-informaatiokeskuksen johtaja. 250 vuotta vanha.
Tohtori Yamato -Pandemiaryhmän johtava lääkäri.
Verugeniitta Layla - paikallisen verugeniittapyhäkön kunnianarvoisa äiti.
Tuomari Isaac - Teknokillan edustaja Pirunnyrkillä
Shareem Kareem - Vapaakauppayhtiön omistaja.
Tikam Kareem - (yhä) sääliä herättävä vapaakauppyhtiön toimitusjohtaja.
Otto - entinen rautarakki, Pirunnyrkin kaartin johtaja.
Tohtori Hoshi - Pandemiaryhmän kirurgi.
Tohtori Ryoichi-  Pandemiaryhmän biologi, ja neo-shintopappi.
Kapteeni Okita (jr.) - ryhmän pakoaluksen kapteeni.
Samurai Kazuo - Projektiryhmä Nazarun yksi jäljellä olevistä samuraista
Samurai Kiyoko - Miss Liin luotettu EOD-samurai.

 
 
Rypäs keräsi tavaransa muulien päälle ja lähti kulkemaan eteenpäin. Akamatsu oli suunnitellut reitin kohti tavoiteltuja koordinaatteja. Sdrachus päätyi kulkemaan Renzin ja Kalkkaron kanssa edessä. Mutkan jälkeen edessä avautui jäätynyt huone joka oli jonkilainen tehdas. Valtavat 3d-printterit seisoivat vaitonaisina läpikuultavan jään alla. Katosta tulleet vesiputoukset olivat jäätyneet kaarelle. Jään alla sijaitsevalla liukuhinalla oli vielä jonkinlaisia lattialevyjä. Renzin näytettyä kuvaa muille luotain yllättäen katosi - nauhoitteesta päätellen huoneen keskellä. Tämä hämmensi Renziä kovasti ja koska taktisia luotaimia oli vain kaksi tämä pyrki etsimään sen. Sdrachus lähetetiin Kalkkaron kanssa edeltä huoneeseen - tosin jään kestäminen huoletti hieman. Miss Lii halusi ehdottomasti tehtaassa olleita levyjä jään alta joten samurait alkoivat leikata jäätä plasmaleikkurilla. Mukana kulkenut biologi totesi että jää oli itseasiassa metaanipitoista vettä. Renz jäi ihmettelemään keskellä huonetta kadonnutta luotaintaan. Sdrachus mittasi LIDAR-skannerillaan pohjoista käytävää ja totesi sen olevan tukossa. Tämän jälkeen pieni EMP-pulssi sai skannerin käynnistymään uudestaan. Renz olikin luopumassa reitistä kun lamput välkähtivät EMP-pulssin voimasta ja Kalkkaro huomasi jotain.Renzin kääntyessä tämän osoittamaan suuntaan hän näki käytävän valkoisena hohtavana ja ilman jäätä. Kuin hologrammissa käytävässä kulki harmaatakkisia ihmisiä, jotka yhtäkkiä kaikkialta tulevat vesimassat veivät mukanaan. Sdrahcus selitti näkyä siten että kyseessä olisi aseman muisti, joka tallentaa tapahtumia ja se olisi voinut projisoida tapahtuman minkä kaikki juuri näkivät. Sillä aikaa Miss Lii oli todennut olleensa jo pitkän aikaa turhautunut. Hän käski Akamatsun palvelijaa mukaansa käytävään josta oltiin tultu. Hän käski palvelija ottaa kypärän pois päästä (paikalla 0,7 bar painetta, lämpötila nollassa) ja tökkäsi tälle kalsari suuhun ja kypärän takaisin päähän. Sitten leikittiin hieman sidontaa - Lii pyöritteli kehräimellä palvelijan seittiin ja alkoi pyöritellä tätä lattialla huomaten että tähän tarttui metaanilunta lattialta. Innostuneena Lii päätti pyöritellä itselleen ihmislumipallon ja tämän tehtyään istui sen päälle sanelemaan!
 
 
Hän ei kuitenkaan saanut sanella kauan, vaan emp pulssi käynnisti sanelun uudestaan, sitten toinen ja kolmas pulssi. Hetken kuluttua jotain lainehti Liin jaloissa saaden tämän katsomaan tulosuuntaa. Siellä oli jotain punahehkuista joka sulatti kaiken. Vapautettuaan nopeasti palvelijan Lii lähti juoksemaan ja palvelija myös. Koko porukka oli tämän jälkeen muulien kyydissä ja juoksemassa eteläistä käytävää takaisin tulosuuntaan. Seuraavassa risteyksessä vedettiin sitten henkeä.

Renz sai yhteyden luotaimeen - yhteys oli huono eikä luotain saanut selvää Renzin singaalista. Se lensi puhtoisissa käytävissä, jossa kulki harmaanuttuisia Yhtymän ajan ihmisiä - tallenteiden mukaan se oli joutunut tehdashallista tähän paikkaan aivan yllättäen ja lennellyt sen jälkeen ympärinsä yrittäen tavoittaa Renzin signaalia. Yhteys katkesi hetken kuluttua ja Renz jäi pohtimaan voisiko sen saada takiaisin. Ainakin kuvamateriaali oli arvokasta historiallista tietoa. Sdracus ja Renz lähtivät sitten viemään vahvistinasemaa takaisin halliin kun taas samurai Kazuo ja Kalkkaro tutkivat läheistä käytävää.  Halli oli sulanut mereksi ja käytävän ulostuloaukko oli veden alla joten Renz käveli panssaripuvussaan veden alla Sdrachuksen ollessa köysiavustajana. Köytenä käytettiin kehräimen seittiä.


Hallin suulla Renz huomasi että kolme liukkaan näköistä olentoa pyöri keskellä hallia ja pohti näiden olevan todennäköisesti Hydria. Yksi oli rohkeampi ja lähti tulemaan kohti, jolloin Renz yritti juosta karkuun. Tämä ei tuottanut tulosta, sillä veden alla olisi vaikeaa eikä kehräimellä saanut otetta läheltä. Hydra luikahti Renzin ympäri ja kiinnittyi kattoon mulkoillen tätä jollain silmäntapaisilla. Hydra muoto oli ihmismäinen, samaan tapaan kuin piparkakku voi olla ihmismäinen. Renziä ei ollut koulutettu ensimmäiseen kontaktiin mutta tämä tervehti muukalaisoliota, joka heilutti takaisin ja näytti sitten pureksivan peukaloaan. Renzillä oli mukana jotain ravinnepakkauksia, joten tämä päätti kaivaa sellaisen auki ja tarjota sitä hydralle. Tämä kelpasi ja heilautettuaan jotain raajaa Hydra luikahti takaisin omiensa joukkoon.

Palattuaan takaisin pinnalle ja risteykseen sensoreita kokeiltiin, mutta vastikään hallin suulle asetettu vahvistinasema näytti liikkuvan ja jopa menevän kerroksia alaspäin. Todettiin että ‘se oli joko irronnut ja liikkui virran mukana tai sitten signaali oli syöty’.

Kalkkaro saapui myös paikalle ison matka-arkun kanssa. Hän oli käynyt vähän kauempana ja löytänyt romukasasta arkun. Miss Lii oli myös kiinnostunut löydöstä ja kumartui tutkiakseen arkkua kun se aukeni itsestään - ilmeisesti neurokinesian takia. Sisällä oli romua sekä hopeinen robottikoira, jolla oli pystyt korvat ja piikikäs häntä usb-portilla. Ilmaan ilmestyi hologrammi jossa kysyttiin Yhtymän ajan keskuskielellä jotain. Akamatsu tulkkasi että kyse olisi ‘jonkin applikaation käynnistämisestä, kyllä tai ei’. Lii aktivoi koiran ja tämä nousi ylös alkaen heiluttaa häntäänsä. Robottikoirat olivat toki tuttuja Heimolaisille, ja vaikka kyseessä oli vanha robotti se näytti paljolti samanlaiselta kuin nykyiset sukulaisensa. Lii lupasi Kalkkarolle bonuksen löydöstä ja teki tuttavuutta koiraan huomaten, että se meni korvan takaa rapsuttaessa virransäästötilaan! Sdrachus yritti katsoa koiran asetuksia selästä jolloin se alkoi murista - eli volyyminsäätö oli löytynyt. Lii alkoi rapsuttaa tätä korvan takaa jolloin Sdrachus sai asetuksista jonkin verran enemmän selvää. Koiran frontend ei kertonut paljon, ainostaan että se oli perusrobotti. Lii kokeili heittää jotain ruuvia käytävään ja katsoa hakisiko koira sen. Se tapitti sinisillä led-silmillään Liitä, mutta ei tehnyt elettäkään hakeakseen heitetyn esineen. Pääteltiin siis että kyseessä ”ei ole noutaja”. Tämän jälkeen miss Lii käski koiraa etsimään portaat ja se lähti ravaamaan käytävää pitkin eteenpäin. Joukko seurasi perässä jolloin päästiin uuteen risteykseen jossa oli hieman romulla täyttyneet portaat alas. Portaita pääsi varovasti kiipeämällä alas joten tuttu kolmikko kiipesi alas ensimmäisenä.
 

Alhaalla oli hämärää ja lampun valossa nähtiin useita kymmeniä ihmishahmoja, kuin ilmaan juuttunutta pölyä tai varjoja käytävällä. Varjot olivat paikallaan ja näyttivät olevan tekemässä jotain. Miss Liistä tuntui kun joku olisi kävellyt hänen hautansa yli. Sdrachus otti metallitangon ja kosketti sillä yhtä hahmoista lentäen taaksepäin hyvin voimakkaan iskun voimasta. Metallitanko savusi sulaneena - onneksi tämä ei ollut koskenut yhtä varjoista kädellään. Muut lähtivät kiipämään ylöspäin, Kalkkaron seisoessa järkyttyneenä paikallaan. Varjot olivat kosketuksen jälkeen vaihtaneet paikkaa!

Raivostuneena Miss Lii alkoi potkia ja lyödä Sdrachusta typeryydestä. Renz innostui myös tästä mutta hillitsi itsensä ja potki tätä vain muutaman kerran. Sdrachus tokkäsi jonkin ruiskun itseensä. Tämän jälkeen Miss Lii käpertyi sikiö-asentoon ja Renz kysyi biologilta olisiko heillä mitään rauhoittavaa. Tämä antoi Renzille hypo-ruiskun jossa oli taisteluhuumetta joka loisi lyhytaikaisen taistelu-autismin. Renz kysyi miksi hänelle ei oltu annettu tätä aikaisemmin, vastaus oli että ‘kun ei oltu pyydetty.’ Sdrachus oli sitten tajuton, biologi totesi tämän tökänneen itseensä jotain ainetta, luultavammin lamauttavaa myrkkyä. Akamatsu huomasi tässä vaiheessa että palvelija ei ollut mukana vaan tämä vaikersi alakerrassa. Joukko varjoja oli piirittänyt tämän nurkkaan. Renz pohti tämän kanssa pitäisikö jonkinlaisia rauhoitusrituaaleja tehdä hengille, ja tohtori totesi että mieluiten sitten joka käytävä pitäisi rauhoittaa. Kuitenkin, nyt ryhmän jäsen oli rikkonut rauhaa joten olisi hyvä sytyttää uhrikynttilät ja hoitaa asia hiljaisesti. Ylös ryöminyt Kalkkaro otettin mukaan ja kynttilät sytytettiin alhaalla jolloin varjot vaihtoivat taas paikkaa. Renz antoi Miss Liille huumetta jolloin tämä sai ryhtiliikkeen ja alkoi johtaa joukkoa, eli taustatarkistusviikot!

 
Akamatsu sai tehtäväksi selvittää koiran taustaa jonka hän nakitti palvelijalleen “heitä silel palloa tai jotain.” Palvelija heitteli esineitä, tarjosi puruluuta ja kirjoitti raporttiin että koira ei ollut noutaja. Sillä aikaa Renz kuulusteli Sdrachusta joka alkoi laulaa kertoen monia aikaisemmin vaiettuja asioita (kilpailuheito, tuplat ja Sdrachuksen suoritus miinukselle -pjhuom).

Ensinnäkin hän ei ollut se joka löysi maapallon vaan kyseessä oli kaksoisveli, joka jakoi saman identiteetin, koska Zhaongolla oli tietyillä kasteilla yhden lapsen politiikka. Hän oli teknokillan jahtaama, mutta ei ollut koskaan toiminut Kobakeja vastaan (ilmeisesti kaikkia muita kyllä). Kaksoisveli oli entinen teknokillan noviisi. Renz ei kysynyt kovinkaan tiukkoja kysymyksiä, ilmeisesti yllättyneenä että sai näinkin uutta tietoa.  Sitten oli vuorossa Koira - tätä kohtaan Renz päätti pitää kovan asenteen ja intimitoida tätä huutamalla. Koira murisi takaisin Renzin alettua huutamaan, eikä tilanteesta kostuttu kovinkaan paljon. Tämän episodin jälkeen Sdrachus oli suunnilleen kunnossa ja miss Lii itsensä herrana, joten Lii lähti johtamaan ryhmää eteenpäin! Mentiin alas ja vasemmalle vältellen varjoja. (Eli: taas oltiin menossa väärään suuntaan).
 
Sitten päädyttiin isompaan tilaan jossa oli putkia ja hissikuilu sekä katossa että lattiassa -tästä oltiin aikaisempana päivänä noustu ylös, eli jälleen oltiin kiertämässä ympyrää.
Renz tuli Liin vedossa ja lähetti luotaimen edelle - koiran Lii käski myös tämän mukaan. Koiran tekoäly seuraili taktista luotainta kunnes se totesi että olisi hyvä nähdä mitä luotain näkee, joten lyhyen hakkeroinnin jälkeen koiralla oli jonkinlaiset kontrollit luotaimeen sekä tämän sensoritiedot.

 
Edellä näytti kulkevan taktinen luotain ja samanlainen koira, jotka katosivat hetken kuluttua. Koiran tekoäly käski luotaimen lisätä vauhtia ja juoksi tämän perässä. Renz ihmetteli luotaimen yhtäkkistä nopeuden lisäystä. Sillä aikaa koira totesi toisen koiran ja luotaimen kadottua. Takanapäin kuitenkin näkyi sinne menevä koira ja luotain. Katosta tippui palkki koiran päälle murskaten tämän!
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 27, 2015, 20:55:54 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #7 : Heinäkuu 27, 2015, 20:18:35 »
Renz käski luotaimen takaisin, jolloin koirakin lähti tämän mukaan. Keskellä käytävää palkki tipahti sitten katosta murskaten koiran! Lii piti koirasta mutta ei olisi jäänyt itkemään tätä. Ryhmä pysähtyi palkin luokse ja samurait alkoivat leikata sitä plasmaleikkureilla niin että osa sitä voitiin nostaa pois. Palkin alla oli kanteen uponneena hopeinen pallo. Kun palkki oli nostettu pois pallo muovautui taas koiraksi (Eli kyseessä on siis nk. Metroid-koira :) .
 
 
Sitten mentiin eteenpäin hieman varovaisemmin, ja onneksi sillä edessä päin käytävä romahti kasaan levittäen romua ympärinsä. Hetken kuluttua romut lennähtivät takaisin päin ja käytävä kuroutui takaisin ehjäksi kuin videolla joka kelattiin taaksepäin. Miss Lii halusi koiran laukkaavan alueen yli ja tähän kiinnitettiin  kehräimen lankaa. Koira juoksi eteenpäin joutuen romahduksen uhriksi, tämän jälkeen tapahtuma kelautui taaksepäin - koira juoksi takaperin kunnes se otti uudestaan lähtöravia ottaen nopeutta ja nyt ravaten anomalisen alueen yli toiselle puolelle - kehräimen lanka ehjänä. Tässä vaiheessa alkoivat purkat tippua ryhmäläisten suista. Romahdusten välillä oli noin kolmetoista sekuntia, mutta koiran juoksu kesti kaksikymmentä. Lii kysyi Sdrachukselta voisiko tämä viritellä ryhmän muuleja jotta ne pääsisivät käytävän ohi mahdollisimman nopeasti. Tämä availi kellukenttien huoltoluukkuja ja päätyi ohittaman muutamia turhia turvallisuusrajoituksia syöttäen lisää energiaa kenttägeneraattoriin.

Jotta turhaan ei yritettäisi lähetettiin ensimmäisenä samurai yli, tämä joutui katosta tippuvan romun uhriksi, sitten tilanne kelautui taaksepäin, ja murskautuminen tapahtui uudestaan. Tilanteen jälleen kelauduttua taaksepäin Renz kosketti tämän olkapäätä, jonka jälkeen samurai pysähty ja kysyi “että mitä?” hetkeä myöhemmin käytävä romahti tämän edessä. Renz totesi toimivansa lähettäjänä ja samurai juoksi yli päästen ohi nipin napin. Katosta tippunut palkki osui tätä koipeen. Akamatsu ja Miss Lii hyppäsivät omien muuliensa päälle ja kytkivät kannettavat kilvet päälle - Sdrachuksen kehoituksesta miss Lii kytki kelluvaljaat vielä päällensä jolloin tämän paino oli pienempi. Eli epäsuorasti kutsui tätä painavaksi- miss Lii lupasi itselleen että seuraavaksi olisi luvassa kurinpalautusviikot, kunhan ensiksi päästäisiiin täältä pois! Muulit kiihdyttivät ja lennähtivät käytävänpätkän ohi jälkimmäinen täpärästi välttäen romahduksen!
 
 
Hoitaja tutki samurain ja totesi että jalka oli murtunut, mutta hoitoa varten pitäisi tämä saada pois puvusta. Toisaalta URHO-puku oli paras mahdollinen kipsi, ainakin toistaiseksi. Miss Lii käski samurain leiju-muulin kyytiin ja tämän jälkeen hän huomautti Sdrachukselle että tämä poistaisi virityksensä muuleista. Keskustelu johti kuitenkin sitten siihen että Akamatsu - jonka kanssa Lii oli puhunut mahdollisesta avioliitosta - ehdotti kilpa-ajoa muuleilla. Tämä sopi ja koko porukka hyppäsi muulin kyytiin. Hoitaja otti Akamatsun muulin hallintaansa ja Miss Liin muulissa koira tökkäsi häntänsä usb-pistokkeeseen. Mennään jo totesi miss Lii ja tämän muuli ampaisi vauhtiin. Pahaksi onneksi edessä pimeys kätki valtavan sektorin levyisen kuilun ja koiran tekoäly - vaikkakin kokenut pilotti - ei ehtinyt reagoimaan. Muuli lensi pimeyteen ja Akamatsun muuli sai vaivoin jarrutettua reunalle.

Koira käpertyi palloksi ja manuaalisen ohjauksen hologrammi ilmestyi muulin etuosaan. Sdrachus kosketti ohjaimia ja sai hidastettua putoamista - rotkon toisella reunalla oli jonkinlainen jäätikkö - hyvin monta kerrosta lähtöpaikkaa alempana, mutta Sdrachus onnistui laskeutumaan sen reunalle turvallisesti - kiitos ylikellotetun kellukenttägeneraattorin! Matkustajat tärisivät mutta olivat muuten kunnossa. Sdrachus kokeili ampua seittiä kuilun yli, mutta kantama ei riittänyt joten hän teki verkkoa jäätikön päähän jotta muuli pysähtyisi helpommin. Akamatsu päätti yrittää myös yli, ja lento onnistui ihan hienosti.
Vahingossa oltiin edetty useita kerroksia oikeaan suuntaan. Koira havaitsi jäätiköksi muuttuneen hallin toisessa päässä lämpimän seinän, siis nolla-asteisen. Toisella puolella oli lämpimää ilmaa. Tähystysluukun ollessa jäässä Renz teki siihen plasmasuihkulla reijän ja katsoi läpi - toisella puolella oli jäisen huoneen keskellä kolme telttaa, MHD-agrigaaatti sekä hapentuotantogeneraattori. Taidettiin olla erakon tienoilla.

Akamatsu antoi Sdrachukselle plasmapeitsen jolla tämä avasi oven sitten. Oven (ja osan seinää) kaatuessa sisään tämä murskasi oveen asetetun hälyytysjärjestelmän. Astuttuaan sisään joukko huomasi peltipurkkejä kirveellä hakkaamassa olleen miehen, jolla oli kulunut avaruuspuku ja pussi kypärän tilalla. Erakko lähti kävelemään kohti ja hetken mentyä nähtävästi tunnusti Sdrachuksen osoittaen tätä sormellaan ja kiroten veljeskunnan petturiksi! Uhattuaan ampua Sdrachuksen plasmahaulikolla erakko lähti kävelemään leiriin jolloin Sdrachus päätti tainnuttaa tämän ja tökätä vielä lamauttavaa myrkkyä tämän kehoon. Muut tulivat ihmettelemään tilannetta paikalle ja paikka tutkittiin: Leirissä oli yksi sänky, varaosia, kokoon haalittua romua eikä oikeastaan mitään.
 
Sdrachukselta kysyttiin kuka mies oli, ja tämä kertoi miehen olleen Joseph Heineken* Baulandilta.  Miss Lii, Renz ja Akamatsu juttelivat Sdrachuksesta josta oli paljastunut uusia piirteitä. Veljeskuntaa epäiltiin arkistoijiksi, koska sen jäsenet olivat usein (mutta ei aina -pjhuom.) lähteneet Teknokillasta ja siksi sen mustalla listalla. Akamausu oli arkistoja ja tutki holokirjaansa - mitään jäsenreksteriä ei ollut mutta eräästä vanhasta artikkelista hän löysi tiedon Joseph Heinekenistä joka oli järjestänyt pommiattentaatteja Baulandilla, vastustanut kastilaitosta ja kannattanut jotain sellaista ilmiötä kuin demokratia. Eli mies taisi olla jonkinlainen terroristi. Sdrachuksen veljestä löydettiin sellasia tietoja että tämä oli ilmeisesti arkistoja ja ollut Masada-nimisen arkistoijan kauppa-aluksessa  vuosia sitten konemestarina. Tästä tajuttiin yhteys eli kyseessä oli Ritari Masada joka oli muutama vuosi aikaisemmin yrittänyt valloittaa Pirunnyrkin! Sdrachus olisi Vapaa-aseman puolella  ongelmissa jos hänet yhdistettäisiin veljeensä!

Koska mitään hälyyttävää ei ollut ilmennyt (yksi terrosti, yksi ryhmän jäsen ei ollut keneksi itsään väitti. Sellaista pientä) miss Lii päätti jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Käytännössä siis kukaan ei ollut yhtiötä tai Kobakeja vastaan, joten mitään syytä ei ollut rikkoa välejä. Sitä ennen uinuvaa Heinekeniä tutkittiin ja biologi perusti yhteen telttaan tutkimuspaikan. Lii pohti pitäisikö Sdrachukselta ottaa loput myrkyt pois, mutta pohdinnat päättyivät nopeasti Biologin ennakkoraporttiin. Heinekenillä oli suuri joukko nanokoneita soluissaan ja kaikissa ruumiineritteissään. Nämä koneet näyttivät ylläpitävän solujen toimintaa ja korjaavan vaurioita- Akamatsun Metusalem-symbiootti meni lähelle mutta ei aivan. Kyseessä oli melkoinen terroristi jolla oli äärimmäisen arvokkaat - jopa transhumanismin puolelle menevät - nanokoneet. Biologi esitti vertauksen muinaisiin Harmonisteihin. Näiden väitettiin alkujaan olevan muotoa muuttavia transhumanisteja. Teoriassa Heinekenin nanokoneparvella voisi muuttaa kehon piirteitä, joten hän olisi lähimpänä tarinoiden luopioita kuin mitä on tavattu!
 
 
* (Josep Heineken, Jack Daniels, ‘Messias’ - yllättäen sama mies joka kampanjassa :D Pieniä uuden Battlestar Galactican viitteitä? -pjhuom)

 
 
Miss Lii pohti erilaisia ajatuksia kuten eläisivätkö Heinekenin nanokoneet kehon ulkopuolella ja mitä tapahtuisi jos Akamatsu ja Heinekenin verta sekoitettaisiin tai siirrettäisiin kehosta toiseen (Pelaaja hyväksikäytti kuudes-aisti taitoa, pelinjohtajan heitellessä heittoja. Osa onnistui, osa ei. -pjhuom)

 
 
Kokeiden sijasta miss Lii päätti pitää bisnes-lounaan. Kalkkarolta lainattiin tämän jodilla maustettua vodkaa ja Heineken herätettiin tajuttomuudesta pöytään jossa kaikki olivat hyvin pukeutuneet-  Heinekenillä tietysti konjakkilasi kädessään.

 
 
Tämä tointui nopeasti silminnähden yllättyneenä tilanteesta, ainakin jos hän muisti tainnuttamisen ei sitä näytetty ulospäin. Sdrachus oli lähetetty ulos kävelyttämään koiraa (joka ei ollut kiinnostunut kävelemään).

Heineken maisteli vodkaa ja kyseli ryhmän suunnitelmia. Miss Lii kertoi olevansa kiinnostunut aseman ydinosista ja johtavansa arkeologiaryhmää joka etsii muinaisia tietoja 500 vuotta sitten tapahtuneista asioista. Heineken kyseli tämän jälkeen mitä Lii ja Renz ajattelivat löytävänsä aseman sisältä. Hän itse oli ollut jäätikön toisella puolella - syvemmällä asemassa oli vielä energiaa ja sektorit vaihtoivat paikkaa labyrintissa. Kobakit kertoivat että ovat matkalla avoimin mielin eivätkä olleet tehneet teorioita aseman syntyperästä tai tarkoituksesta.
 
Heineken myönsi että tarkoituksesta ei ollut tietoa, aseman olivat droonityöläiset tehneet, mutta sen painovoima oli suurempi kuin pikkuplaneetalla. Eli se oli raskaampi kuin sillä vaikka koko rakennelma olisi ollut täyttä metallia. Tämä johti päätelmään että aseman sisustassa saattaisi olla toimiva kellukenttä. Toisaalta aseman tarkoituksesta on hänelläkin esittää vain teorioita. Kobakit olivat tulleet anomalisen vyöhykkeen läpi, joten avaruuteen liittyviä ilmiöitä saattoi liittyä asemaan. Keskuksessa saattaisi olla kosminen säie, tai sitten huonommassa tapauksessa Diracin meri tai palanen energiatasoltaan alempaa tyhjiötä. Heineken oli kuitenkin valmis tekemään jonklaisen diilin, vastineeksi Kobakien perusleirin perustamisesta hänen asuinpaikkaansa Heineken saisi tuikitarpeellisia hyödykkeitä ja työkaluja. Tarjouksia nostetttiin ja baulandilainen tarjosi jonkinlaisen aseman  komentokeskuksen koordinaatteja jos saisi puhua Sdrachuksen kanssa. Komentokeskus tai tutkimustukikohta sijaitsi siivessä, eli kohtuullisen kaukana paikasta. Miss Lii teki sopimuksen ja Heineken naputteli koordinaatit datalevykkeelle.
 
Luopioerakko jutteli sitten Sdrachuksen kanssa ja huomasi että Kobakit tarjosivat omia kohinakenttiään lainaan. Kaksikkö kävi kävelemässä rotkon reunalla ja kävivät läpi kuulumisia. Heineken tarjosi Sdrachukselle mahdollisuutta yletä harmonistien hierarkiassa jos tämä tuhoaisi semaa vartioivan aluksen. Lisäksi Heineken vihjaisi että veljeskunta oli “suunnittelemassa jotain suurta“ ja että jotain ongelmia tulossa Kobakien suuntaan.
 
Uusi perusleiri oli siis perustettu samurait ja hoitajat jäivät miehittämään paikkaa kun yksi muuli vietiin ylös kuilua pitkin. Samalla löydettiin huomattavasti parempi reitti ylös, ohi anomalisten kerrosten. Rypäs pääsi harmaalle sektorille ja lähimmästä, eli nk. sepän-, ilmalukosta sisään.

Renz meni kyselemään Omarin baarista kuulumisia kun jokin alus kvanttisiirtyi aseman lähietäisyydelle. Ihmiset juoksivat ikkunoihin ja kaikkien ryppään jäsenten kommunikaattorit alkoivat piippaamaan tulevista vieteistä. Sdrachus oli ollut telakointialueella ja huomasi että kauppalaivat irrottautuivat laiturista.
 
Miss Lii sai puhelun Shareem Kareemilta. Tämä kertoi että kyseessä oli Kobakien keisarillisen laivaston taisteluplaneetta Yamato. Kyseinen museolaiva oli luopiosodan aikainen (taisteluristeilijä) analoginen rotjake jossa oli hyvin vahva tyhjiöenergia-ase. Teknokillan antaman tiedonannon mukaan alus oli osallistunut noin kuukausi takaperin aseelliseen hyökkäykseen teknokillan tornia vastaan (!) villissä avaruudessa yhdessä Kalagien taisteluplaneetta Kultaisen puun kanssa. Sen läsnäolo aiheuttaisi vakavaa uhkaa Vapaa-asemaa kohtaan, joten Shareem Kareem halusi aluksen pois. Miss Lii otti yhteyen herra Kousukeen ja kertoi että aluksen läsnäolo oli hieman niinkuin ongelma myös Keisarille, herra Kousuke joka valtuutti samalta istumalta Miss Liin hoitamaan asian miten parhaaksi koki! Jäätyään ilman esimiehen tukea Miss Lii alko pohtia ja vuorostaan delegoi yhteydenpidon Akamatsulle, jolla oli joka tapauksessa Keisarillisen laivaston Kommodorin arvo. Akamatsu ei ollut viitsinyt nousta kylpyammeesta joten hän otti yhteyttä suoraan ammeestaan Pirunnyrkin lennonjohtoon - ja Yamaton komentosillalle.
 
Ennakoiden tarvetta Renz otti yhteyden piilotettuun tykkiveneeseen. Kanvalla oli häiriöitä ja lasten kikatusta kunnes äidin ääni käski lapset pois pomppimasta lautasantennin päältä. Tämän jälkeen Renz sai tekstiyhteyden tykkiveneeseen ja kehotti androideja herättämään Okitan.

Sdrachus oli suoriutunut Pätsiin ja odoteltuaan hetken pääsi Oton luokse. Kalju soturi näytti sensorikuvaa Yamatosta - siinä oli taisteluarpia kyljessä ja suuri lieriö pureutuneena keulaan - ilmeisesti pommidrooni joka esti alusta käyttämästä tyhjiöenergia-asettaan. Lopputulema keskustelusta oli selkeä: kaarti ei voisi osallistua Teknokillan vastaiseen toimintaan tai estää Teknokaartia nousemasta asemalle. Toisaalta hän epäilee Kanedan yhtiöllä olevan koodit takaoviin järjestelmissä mitä oli juuri asennettu asemalle: drooni-hävittäjät ja drooni-sensorit olisivat teoriassa käytettävissä jos niiden käytöstä ei voitaisi syyttää Vapaa-asemaa. Sdrachus totesi tilanteen olevan se että apua ei ollut saatavilla  ja lähti sitten yläkertaan.

Verugeniitta Layla oli sillä aikaa ottanut yhteyttä Miss Liihin. Hän kertoi että Yamato oli toiminut Verugeniittojen käskystä Teknokiltaa vastaan ja koska Miss Lii oli hänelle velkaa, Layla pyysi että tämä antaisi kaiken tukensa aluksen miehistölle, koska alus oli ollut mukana tärkeässä tehtävässä. Tärkeämmässä kuin Keisari, täsmesni Miss Lii. Kyllä, vastasi Layla.  Ilmeisesti aluksen auttaminen ei olisikaan kunniatonta, koska takana oli Heimojen välinen superentiteetti kuten Ordo Verugenus.

Ongelmana vain oli että aseman Teknokiltaedustus näkisi sensoreista jos jotain siirrettäiisiin asemalle. Niinpä ratkaisuna oli ottaa yhteyttä Sharem Kareemiin joka antoi Miss Liille tappokoodin aseman sensoreille. Koira oli hakkeroitunut sillä aikaa aseman sensoritietoihin, mutta ei päässyt eteenpäin palomuurista, joten koodit tulivat tarpeeseen.
Verugeniitta Laylalta miss Lii taas pyysi tietoja paikoista johon Verugeniitat olivat Pirunnyrkin taistelun aikana kätkeneet kaartilaisia ja sopi näiden huollosta sinne.

Renz ehdotti Yamaton pakokapselien käyttöä aluksen nopeaan evakuointiin. Akamatsu otti tämän vihjeen vastaan ja tapasi Yamaton vanhan valkopartaisen kapteenin telakointitlassa. Tällä oli mukana kaksi laivaston valkohaalarista upseeria ja kuusi vihreähaalarista merijalkaväen sotilasta. Kapteeni esitteli itsensä Okitaksi ja kysyi missä hänen poikansa oli? Hän oletti että juniori kapteeni Okita tulisi häntä tervehtimään.

Tässä vaiheessa Akamatsu tajusi että Nazarun käyttöön annettu tykkiveneen kapteeni oli Yamaton kapteenin poika! Lyhyt selitys tilanteesta: Okita aikoi evakuoida miehistön ja sitten upseeriston kanssa piilottaa aluksensa muualle - edellinen siirto oli tapahtunut triplana eli primääri oberman-generaattori oli lähes sulanut vaarallisesssa sokkosiirrossa. Akamatsu päätti siirtyä Yamatolle koordinoimaan evakuiointia. Koska alus oli ikivanhaa suunnittelua pakokapseleita oli vain 30, eikä Okita halunnut käyttää niitä vielä.

Yamatolta Akamatsun palvelija otti yhteyden Vapaa-aseman järjestelmiin ja syötti Sharem Kareemin antamat koodit onnistuen pimentämään myös telakan valot (Heitoista 2,2 eli botch. Tarkoittaen sitä että jotain muutakin meni pieleen -pjhuom.)
 
Sdrachus oli tulossa ylös rullaportaita kun Otto soitti hänelle uudestaan. Tämä kertoi että oli asiaa tuumattuaan tullut siihen tulokseen, että susi-tyypin kehorungot olivat niin salaisia ettei niitä voitaisi yhdistää asemaan. Asemalla oli toinen pilotti Oton lisäksi, mutta kolmas pilotti oli murtanut jalkansa pingis-pelissä joten kobakeilta pitäisi löytyä yksi pilotti. Susi-luokan kehorungot olivat optimoitu Pirunnyrkin pinta- ja mustan sektorin toimintaan  ja voisivat poimia esim. kapseleita aseman pinnalta. Sdrachus ilmoitti tarjouksesta Miss Liille, ja lupasi itse pilotoida yhtä kehorunkoa.

Evakuoinnin alettua Okita junior pyysi lupaa liittyä aluksen evakuointiin ja Miss Lii antoi luvan, koska ei nähnyt järkevänä pantata jalkaväkiryhmän kuljettamiseen suunniteltua tykkivenettä. 51 ihmistä nostettiin ensimmäisellä kierroksella aseman telakointitiloihin kahdella sukkulalla, kolmella pommittajalla ja ryppään tykkiveneellä Yamaton ahtaan hangaarin ollessa todellinen pullonkaula.
 
Seuraava erää alettiin viedä pinasektorille verugeniittojen osoittamaan koordinaatteihin. Evakuointi oli lähestymässä puoliväliä kun 1h 20min Yamaton ilmestymisen jälkeen ilmestyi kolme kvanttisiirtymää lähiavaruuteen!

 
 
(Cliffhanger tähän väliin -pjhuom).
Bonus: Musiikkiraitoja
Eli tässä muutama raitoja mitä on tullut soitettua pelin aikana:
mm. Creative Commons ja Royalty Free musaa
Derelict Ship - Per Kiilstoffe
https://machinimasound.com/music/derelict-ship/
RPG Maker - Derelict Starship
https://soundcloud.com/rpg-maker/derelict-starship?in=rpg-maker/sets/futuristic-atmospheres
Tabletop Audio - Derelict ship ambiance & Deep Space EVA
http://tabletopaudio.com/
Naissancee soundtrack
https://www.youtube.com/watch?v=IeHl9_lj7vA

 
 
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 27, 2015, 20:28:09 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #8 : Syyskuu 01, 2015, 20:40:05 »
6. Osa: Pirunnyrkin toinen taistelu
Kolme teknokillan fregattia oli kvanttisiirtynyt alle valosekunnin päähän asemasta. Yamato käänsi pohjan kohti asemaa ja taivas sen päällä puhkesi kukkaan vanhanaikaisten gauss-tykkien ampuessa räjähtäviä ammuksia niin tiuhaan tahtiin että sirpaleet ja näiden levittämät aerosolit heikensivät jopa sädeaseiden tehoa.


Evakuointiin tuli myös nopeutta, vaikka Yamaton ahdas lentokansi haittasikin tätä, ensimmäinen joukko oli tuotu suoraan punaisen sektorin telakointiasemalle, ja 51 Kobaki-merimiestä ja merisotilasta odotteli johdatusta Vapaa-aseman läpi. Muutama verugeniitta oli taas aseman sivulla nelossektorissa ottamassa vastaan tulijoita, mutta pintasektorille improvisoitu evakuointikeskus oli täysin paljas ja varustelematon. Pademiaryhmä oli lähdössä paikalle ja aseman susi-tyypin kehorungot olivat myös lähtövalmiudessa.[/size]


Teknokillan ilmestyttyä paikalle miss Lii meni kuitenkin paniikkiin ja piilotti robottikoiran pahvilaatikkoon. Sitten hän alkoi selaamaan viestiyhteyksiä. Sdrachus astui hangaarissa kehorungon sisään todeten kontrollien olevan niillä paikoilla mitä hän olettikin. Hänellä oli kokemusta kehorungoista kaksoisveljen rakenneltua niitä aikoinaan ja hänen jouduttua testaamaan. Otto astui ilmalukkoon ja tämän kehorungon alla oleva lineaarikiihdytin sinkosi kehorungon ulos asemalta, sitten oli uusi kaveri Petersen, johon Sdrachus ei luottanut, ja viimeisenä Sdrachus ammuttiin pihalle. Kapseleita ei ollut vielä näkyvissä joten Sdrachus huomasi että pandemiaryhmän kelkka tarvitsi saattoa. Kaksi muuta kehorunkoa lensivät edellä raivatakseen sille tien. Kontrollit olivat kuin avaruuslentokoneella ja peukalolla painamalla runko vaihtoi toimintamuotoaan avaruuslentokoneesta humanoidinmuotoiseksi taistelukävelijäksi.

Tämän jälkeen varoitusnäyttö värjääntyi purppuranpunaiseksi, ja uhka-arvio näytti että edessä päin oli taistelu ja kolme droonia oli tulossa kohti suoraan sivulta. Sdrachus aktivoi yhteyden kahteen muuhun kehorunkoon, jotka olivat samassa taistelumatriisissa, mutta näiden kuskit näyttivät olevan kiireisiä killan aluksen laukaisemien droonien kanssa - näitä tuli pintaa pitkin hipoen aseman toiselta puolelta johon ne koukkasivat. Sivusta tulevat droonit pääsivät ampumaan Sdrachuksen kehorunkoa onnistuen samaan muutamia osumia sen suojakenttään, tämän jälkeen ne kaartoivat kohti lääkintäryhmän kelkkaa. Sdrachus painoi mikkiä ja lähetti viestin miss Liille kysellen oliko aseman puolustus kunnossa - vielä nimittäin nämä järjestelmät eivät olleet inahtaneetkaan.


Renz oli tarkkaillut taistelua sillä aikaa Akamatsun entisestä huoneesta, josta avautui komea maisema suoraan ylös. Hän välitti tiedon Otakulle (hakkeri) ja tiedusteli hakkeroinnin edistymistä. Ilmeisesti Shareem Kareemin antamalla koodilla oli katkaistu sensorit, mutta sisällä nämä toimivat vielä ja tallensivat tietoa Vapaa-asemayhtiön kvanttitietopankkiin.


Tämä ei käynyt Liille joka käski kaksi uutta samuraita ninjana tuhoamaan vapaa-asemayhtiön kvanttitietopankin (... -PJhuom) . Koira yritti livahtaa pois - pahvilaatikolla oli jalat ja häntä, mutta Lii ei halunnut antaa sen vaellella pois teknokillan vangittavaksi joten hän käski EOD samurain vahtimaan koiraa ja tökkäsi tämän USB-hännän seinään.


Tämän jälkeen tuli ilmoitus Otakulta että jokin virtuaaliäly oli firmaverkosta auttanut käynnistämään aseman mobiilit puolustusjärjestelmät, mutta järjestelmä ei silti halunnut lähettää raportteja, muuta kuin että oli päällä?


Ulkona yksi Sdrachusta ahdistelluista droonesta räjähtää palasiksi kun pintasektorin romun seassa piileskellyt X-droonihävittäjä ampui sen palasiksi. Taivaanrannassa näkyi nousevia plasmapalloja muidenkin droonihävittäjien osallistuessa puolustukseen. Kaksi droonia ampui lääkintäkelkkaa, mutta pulssit menivät ohi ja droonit asettuivat sen perään. Sdrachus oli tällä välin saanut aseet päälle kehorunkoon, tosin käsiohjauksella - vaihtoehtoja oli mikro-ohjuksista, automaattihaulikkoon ja pulssilaseriin sekä kahdesta osasta koostuvaan isoon aseeseen. Hän oli painanut nappia ‘yhdistä’ ja kehorunko oli liittänyt kaksi asetta yhdeksi, suuremmaksi pulssiaseeksi. Asejärjestelmä oli melkoisen tuntematon, mutta Sdrachus oli tarkempi kuin teknikkoveljensä ja tarkka laukaus räjäytti toisen droonin atomeiksi kolmannen kaartaessa tonttiin ja piiloutuessa romun alle. Sdrachus ohjasi lähelle pintaa ja jarrutti sitä kohti saaden vanhan aluksenromun painumaan alas ja murskaamaan allaan olevan droonin.
Muualla ei mennyt aivan yhtä hyvin Akamatsu kertoi Yamatolta että teknokillalla on verhoutuvia tai avaruudesta katovia (kippari) ohjuksia, joilla oli ikävä tapa kadota ja ilmestyä muualla, mm. taisteluplaneetan puolustuksen sisällä. Kaksi pommittajaa haluttiin myös irroittaa rynnäkköön teknokillan aluksia vastaan, joten tämä jättäisi kaksi sukkulaa ja yhtiön tykkiveneen evakuointiin.
Liin lähettämät Samurait taas olivat juuttuneet sisällä tulitaisteluun kaartin kanssa, joka puolusti avaruushiekkasäkkien takana aseman tiukasti lukittua toimistoa. Ilmeisesti tappioita oli tullut kaartille mutta toinen samurai näytti ottaneen myös osumaa. Ninjahommat eivät ilmeisesti onnistunet joten Lii käski pojat irti ja oman sihteerinsä merkitsemään ylös että jatkossa tilattaisiin oikeita ninjoja. Otakuun otettiin samalla myös yhteyttä ja häneltä kysyttiin Sdrachuksen ideasta että mitä teknokilta tekee. Ilmeisesti asemalla oleva porukka oli muuten ovet ja ikkunat kiinni, mutta neljä teknokaartilaista oli mennyt harmaan sektorin ilmalukon suuntaan. Lii otti mustan sektorin puvunsa ja oli aikeissa lähteä henkilökohtaisesti johdattamaan 51 telakointialueelle tuotua miehistönjäsentä turvaan mustalle sektorille (erakko, eli Heineken saisi lisää naapureita).

Ulkona Sdrachuksen löydettyä tulitusnapin 30 droonia ilmestyi suoraan eteen laajassa neliömuodostelmassa. Aseman reuna kirkastui novaksi kehorunkojen paahtaessa torrakoillaan täysillä. Sdrachus ei ollut tällä kertaa täysin hyödytön vaan napsi tarkoilla kertalaukauksilla drooneja. Valitettavasti tämä ei riittänyt ja viimeinen oli tulossa kamikazena lääkintäkelkkaa kohti kun Oton kustomoidun kehorungon ylimääräinen gauss-konetykki sai sen hyvälle ja se räjähti juuri sopivasti päästäkseen kelkan lentämään sirpalepilven lävitse.
Alhaalla samurait olivat törmänneet teknokillan partioon mustan sektorin pääasiallisen ilmalukon luona. Kaksikko raportoi miss Liille että he kursitivat yhden mutta huomasivat sitten kolmen muun olevan jonkinlaissen kahdeksankulmioista koostuvan kuplan sisällä - kyseessä ei ollut tavanomainen suojakenttä sillä teknokaartilaiset pystyivät ampumaan läpi siitä mutta heidän laukaukset pysähtyivät siihen! Miss Lii kirosi että virran katkaisu teknokillan omasta sektorista ei näköjään vaikuttanut teknokaartin kantamiin varusteisiin, niinpä hän vain komensi alaisiaan pidättelemään partiota.
Renz huomasi tulipallon tulevan taivaalta kohti ja hyppäsi ulos luksushuoneesta tarraten lattiaan magneettitarraimella kun romua rikkoi kupolin. Hätäoven sinetöityä vuodon Renz totesi että Akamatsun kylpyamme menetettiin.Nelossiivessä Sdrachus rymäytti kehorunkonsa evankuointipaikalle, joka oli pinnalla jonkinlaisen muinaisen telakointitilan tai varaston vieressä. Hän avasi kehorungon kuomun ja alkoi komentamaan vaatien porukan korkea-arvoisimman merisotilaan ja neljä teknikkoa mukaansa. Sdracus alkoi selittää suunnitelmaansa. Kapteeni Okita junior sai käskyn valmistautua muodostelmahyppyyn Yamaton kanssa - oberman generaattori yliladattuna. Tarkoituksena olisi peittää siirron kvanttitunnus jotta Yamato pääsisi eroon perässähiihtäjistä. Teoriassa kvanttisiirtoja ei voi jäljittää, mutta Teknokilta näytti tekevän sitä silti melkoisella rutiinilla. Okita junior (Okita vanhempi on siis Yamaton kapteeni) kuulosti hyväksyvän ajatuksen ja päästi lastinsa purkautumaan evakuointipisteelle. Sdrachuksen ottaessa muutaman askeleen kohti tykkivenettä Okita jr. sulki lastausluukun ja nousi taivaalle ilmoittaen hoitavansa tämän itse. Ei siis tarvittu teknikkoja. Raaputellessaan päätään avaruuskypärän läpi drooni lensi Sdrachuksen lähelle. Käännyttyään ympäri drooni havaitsi ilmeisesti jotain mielenkiintoisempaa ja painoi kellukenttänsä voimalla aseman luukusta sisään. Sdrachus pomppi takaisin kehorunkoon ja sukelsi perään huomaten droonin ampuvan pulssitykeillään evankuointikäytävää. Iskemät seurasivat valkokaapuista ja avaruuspukuista henkilöä jonka Sdrachus tunnisti punapäiseksi verugeniitaksi. Koska varaa ei ollut erehtymiseen Sdrachus sijoitti tarkan laakin paikkaan johon Sdrachus ennusti droonin kääntyvän ja se räjähti palasiksi.

Miss Lii huomasi ristikonmuotoisen skannaussäteen menevän hänen lävitsensä - ja niin muutkin huomasivat! Tämän jälkeen näkökenttä värjyi ja pimeni - Miss Lii tarrasi koiraan yrittäen aktivoida sen neurokineettistä käyttöliittymää (tai jotain). Se mitä seuraavaksi nähtiin oli jopa projektiryhmä Nazarun mittapuussa outoa:
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 01, 2015, 20:46:47 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #9 : Syyskuu 01, 2015, 20:51:00 »

Paikka oli puinen rakennus, jossa on kynttilöitä, ryijyjä mattoja ja asetelineitä sekä väliseinät paperista. Miss Lii, Renz ja Sdrachus istuivat lattialla, edessään kimonoon pukeunut arpinen soturi, joka huokuu karismaa. Mies sanoi itseään Sanadaksi ja kolmikkoa kuuluvaksi ‘Sanadan kymmeneen sankariin.’ Toyotomin klaani oli tällä linnakemäellä puolustamassa Hideori Toytomin kunniaa shoguneja vastaan. Tokagawat olivat yrittäneet voittaa Osakan linnaketta jo talvella, ja rauha oli sovittu mutta sen ehdot olivat vieneet puolustusmahdollisuudet. Sankarien tehtävä oli siis hoidella päiviltä vastapuolen shogun!

 
Mies poistui tämän jälkeen lähteäkseen. Renzillä oli katana ja wakizashi vyöllä, ja tämä oli mennyt nyt kovin oudoksi joten hän reakoi normaalilla tavalla eli yritti irroittaa tämän miehen pään hartioistaan. Miekan laskeutuessa miehen niskan kohdalle tämä ilmestyi hetkessä Renzin taakse ja kamppasi tämän heittäen samurain puiselle lattialle ja toisti tämän jälkeen tyynesti sen mitä oli sanonut hetki sitten.

 
Miss Lii on tunnistanut vanhan maapallon historiasta Kobakien esi-isien historiasta tämän 1615 Osakan taisteluna tunnetun yhteenoton (PJhuom: 29 historiaheitosta :P) ja oli vakavasti pohtimassa geenishamanismia selitykseksi. Toiminnan epäluonnollinen nopeus sai Sdrachuksen vakuuttamaan hänelle että kyseessä on oltava neurokineettinen virtuaalitodellisuus! Peli joka pitäisi jotenkin voittaa.

 
Sdrachuksella on paljon ideoita taistelua varten ja hän lähti puhumaan tulinuolista ja öljystä. Miss Liin jäätyä Renzin kanssa kaksin hän pohti asiaa ja totesi että jos kyseessä olisi simulaatio hän voisi kerrankin käyttää katanaa pidäkkeettömästi - ja myös harjoitella budolajeja. Tämä päätyi Liin ja Renzin kaksintaisteluun jossa Liiltä lähti pää irti. Renz odotteli hetken aikaa tämän uudestisyntymää ja kun hetkeen ei tapahtunut mitään hän poistui paikalta vähin äänin.

 
Sdrachus oli saanut sillä aikaa vastauksia tai geneerisiä kehoituksia mennä kertomaan strategeille. Taistelua oli seuraamassa Shogun Hideori Toytomi ja tämän vaimo. Lähempää tarkasteltuna Sdrachus huomasi että Hideori vaikutti kovasti Pirunnyrkin Tikam Kareemilta ja tämän vaimo Sharem Kareemin nuoremmalta versiolta. Linnakkeen kapteenikin näytti ihan Otolta. Kukaan näistä ei kuitenkaan ‘poistunut roolista’ joten Sdrachus lähti kävelemään kohti strategien taloa alemmalla pihalla törmäten Renziin joka oli päättänyt tehdä tehtävän eteen jotain. Sekarotuinen koira tuli myös paikalle ja haisteli Renzin kenkiä kadoten lopulta linnakkeeseen. Haukku alkoi kuulua ja Renz päätti lähteä salamurhaamaan vastapuolen Shogunia.

Lii ilmestyi pian uudestaan peliin ja lähetti koiran etsimään Renziä. Tämä oli päässyt joen yli ja oli etenemässä rintaman poikki kun koira vetäisi tätä hihasta. Mitä ihmettä - sai pian selityksen kun partio käveli parin metrin päästä ohi. Onni ei kuitenkaan kestänyt kauan vaan kolmas vartiorinki huomasi Renzin lähestymisen ja kutsui paikalle muskettisotureita. Renz kaatui kahdeksan musketinosumaa saaneena. Onneksi kyse oli taas kerran pelistä.
Renz ja koira ilmestyivät Osakan linnaan.

 
Sdrachus oli selittämässä strategien talossa näille suunnitelmiaan kun hän sai kuulla taistelusunnitelman. Paikalla oli Kalkkarolta muistuttava Ronin ja Kousuken samuraiden johtajan tapainen mies sekä aikaisemmin tavattu Sanada, joka kyllä tarkemmin ajatellen muistutti kapteeni Okitaa.

 
Kolmikko - siis pelaajat - pohtivat että kyseessä oli oikeasti hävitty taistelu jota ei olisi mahdollista välttämättä voittaa. Mielummin siis simulaatio pitäisi saada kaatumaan mutta väittely syntyi aiheesta olisiko kyse siitä että simulaatioon vaikuttamalla ylitettäisiin ihmismielen hyväksymiskykyn vai tietokoneohjelma saataisiin toimimaan logiikkansa nähden epäloogisesti?

 


 
Strategien murhaamista yritetiin mutta nämä uudelleensyntyivät takaisin paikalleen. Yksi seinä saatiin tosin tilttaamaan niin että siinä näkyi sininen ruutu ja tekstiä jossa kehoitettiin ottamaan yhteys mikrotukeen. Pelin nimi selvisi tosin myös ja se oli “World of Tokugawa”.
Renz ja Sdrachus alkoivat polttaa sitten taloa ja heittivät ämpäreistä  tervaa lattialle, joka onnstui jäätymään. Yllättävän bugin jälkeen koko talo kadotti tekstuurinsa näyttäen pinkiltä.

 
Sähäläämisen aikana paikalle tuli länsimaalaisia ihmisiä - Belgialainen kauppias, Jesuiittapappi ja nunna saapuvat paikalle. Kauppias muistutti Akamatsua, Jesuiittapappi Joseph Heinekeniä ja nunna Laylaa. Layla otti keskusteluksi talon uudet tekstuurit ja oli lievästi iloinen yrityksistä kaataa simulaatio. Muut eivät rikkoneet rooliaan, jolloin keskustelu kääntyi Heinekeniin, josta Layla paljasti tietävänsä että tämä oli luopio. Heineken rikkoi roolinsa tässä vaiheessa väittäen vastaan - hän oli näytellyt mukana. Vedettyään Liin sivuun Layla alkoi keskustella Yamatosta, siis tohtorista eikä siitä laivasta. Hän nimittäin tarvitsisi tohtori Yamaton lainaan ilman että kukaan tietäisi siitä tai hänen poissaoloaan merkittäisiin mihinkään. Kun Layla mainitsi olevansa kunnianvelassa tämän takia, miss Lii suostui ja alkoi sitten pohtia miten virtuaalitodellisuudesta päästäisiin pois? Hänellä oli näköjään täälläkin alaisia - kolme seuraajaa näytti olevan mukana, tosin näiden ulkonäön oli joku teinipoika suunnitellut.
Renz teki taas sitä mitä parhaiten osasi, eli riehui repimällä vaatteita. Valiettavasti pettymyksekseen hän joutui totemaan että genitaalit olivat näköjään simuloitu pelissä. Komennettuaan paikallisia sanomaan häntä ‘rehtoriksi’ hän käski näitä keräämään kukkia ja tämän jälkeen hän syötti kukkia kivääriin ja sytytti sytytyslangan. Kivääri ampui virhetekstejä, joten oli aikaa toistaa tämä isommalla mittakavalla. Linnoituksen tykki oli seuraavana kukkalatauksella ja tämä yritys sai simulaation kaatumaan.
[/size]
Miss Lii löysi itsensä johdattamasta merisotilaita harmaalla sektorilla. Edessäpäin oli taistelu samuraiden ja teknokaartilaisten välillä joten hän johdatti joukon toiselle ilmalukolle. Valitettavasti tässä ilmalukossa oli punaisena vilkkuvia rasioita kiinnitettynä ja EOD-samurai ei ollut mukana, joten uusi kurssi otettiin kohti harmaan sektorin pohjaa. Sepän piilotetun ilmalukon kautta alkoi matka pimeyteen…[/size]

 
Sdrachus oli vajonnut syvemmälle aseman sisään kuilua pitkin. Hän otti raajat hallintaansa ja pakotti kehorungon kiipeämään ylös kunnes hän havaitsi toisen kehorungon ja metallisen kouran. Otto veti Sdrachuksen kehorungon ylös kuilusta ja oli  toteamassa jotain kun pulssisalama osui kehorungon kevyesti panssaroituun selkään ja tuhosi motivaattorin! Petersen oli suuremmassa hallissa evakuointialueen alla ja näytti tähtäilevän kaikilla piipuilla Sdrachuksen rungon suuntaan - ainakin kanavalla mies selitti jotain isosta palkkiosta ja seurava laukaus värjäsi Sdrachuksen suojakentän oranssiksi. (“Jaa että luulitte vai ettei tästä ilman mecha-taistelua selviä” - PJHuom).

 


 
Sdrachuksen aseet olivat kaikki latingissa joten tämä ampui Petersenin suuntaan kaikilla mitä löytyi (myös mikro-ohjukset). Katosta irtosi paljon romua, palkkeja, kaasua ja sellaista haudaten Petersenin kehorugon alleen. Kudit olivat loppu, mutta kehorungon varusteista löytyi monoterä. Terävä liikesarja ohjaimesta sai kehorungon sivaltamaan alas ja repäisemään Petersenin rungon jalan irti. Tämä kirosi näytössä ja aktivoi itsetuhon!
Sdrachus tarttui kehorungosta ja täydellä poltolla nousi kuilua ylös singoten Petersenin rungon mahdollisimman kauas asemasta. Kehorunko poksahti noin puolen kilometrin korkeudessa.  

Yamato näytti laukaisevan hätäkapseleita, ja pian tämän jälkeen katosi tykkiveneen kerä kvanttivälähdykseen. Teknokillan fregatit kvanttisiirtyivät niin ikään jättäen drooninsa pomppimaan pirunnyrkin pintaa pitkin ilman komentoja. Näin ollen näytti siltä että taistelu oli kuin olikin ohi. Sdrachus nosti Oton kehorungon pinnalle ja kirosi sitä että hommia riitti - kolmekymmentä hätäkapselia kuin piti kerätä ympäri asemaa, riprap.

 
Yamaton olinpaikkaa ei siis tiedetty - Akamatsu oli pavelijansa kera mennyt mukana ja projektiryhmälle oli jäänyt 166 merisotilasta huollettavaksi mustalle sektorille. Tästä tulisi vielä sanomista.

 


 
Pelaajien kommentit:

 
-”Ihan loistava peli!”
-”Pääsin vieläkin mättämään.”
-”Ei ihmekään että pelille tulee jonkinlainen “maine”. Ensiksi Janne kävelee sisään kun pelinjohtaja kertoo että ‘joo nää seuraajat on joku teinipoika suunnitellut, isotissisiä tummahiuksisia’  Toisen kerran sitten Janne saapastelee sisään juuri kun Renz toteaa että ‘Sano minua Rehtoriksi!’”

 
Pelinjohtajan kommentit:

 
-Pelipaikkana oli Rajakatse Fantasia RY:n harrastepäivä ja taverna Hollolassa. Piti turvautua epätoivoiseen kikkailuun jotta edes jonkinlainen immersio säilyisi.
 

 

Poissa Kuusikeiju

 • RST
 • Viestejä: 1009
 • Liked: 7
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #10 : Syyskuu 02, 2015, 18:30:31 »
Respektiä kamppanjalle ja raportoinnille. Erityispplussaa vielä runsaasta ja tunnelmallisesta kuvituksesta.
Uusia Roudan maa -roolipelejä saa minulta
hintaan 42 (laita yksityisviestiä)

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #11 : Maaliskuu 18, 2016, 19:12:46 »


Osa 6: Antiklimaattista huoltoa ja huolia


Dramatis Personae:


Miss Lii - Kanedan klaanin karismaattinen toimitusjohtaja. Harrastaa lievää sadismia alaisiaan kohtaan.
Renz - uskollinen ja vaitonainen samurai. Lieviä patoutumia.
Sdrachus #2 - edellisistä kampanjoista tuttu hämärämies.
Koira - Yhtymän aikainen tekoäly koira-androidin muodossa.
Yoshimizu Akamatsu, Gaza-4 omistaja köyhä ja asemansa menettänyt aatelinen.


Tarkastaja Matsuo Mori, Yhtiön ylitarkastaja avaruussiirtokunnasta
Herra Kousuke - Eteentyönnetyn informaatiokeskuksen johtaja.
Tohtori Yamato -Pandemiaryhmän johtava lääkäri.
Verugeniitta Layla - paikallisen verugeniittapyhäkön kunnianarvoisa äiti.
Tuomari Isaac - Teknokillan edustaja Pirunnyrkillä
Shareem Kareem - Vapaakauppayhtiön omistaja.
Tikam Kareem - (yhä) sääliä herättävä vapaakauppyhtiön toimitusjohtaja.
Otto - entinen rautarakki, Pirunnyrkin kaartin johtaja.
Tohtori Hoshi - Pandemiaryhmän kirurgi.
Tohtori Ryoichi-  Pandemiaryhmän biologi, ja neo-shintopappi.
Kapteeni Okita (jr.) - ryhmän pakoaluksen kapteeni.
Samurai Kazuo - Projektiryhmä Nazarun yksi jäljellä olevistä samuraista
Samurai  Kuma -  Projektiryhmä Nazarun yksi jäljellä olevistä samuraista 
Samurai Kiyoko - Miss Liin luotettu EOD-samurai.
Akira - Yamaton teknikkoaliupseeri
Miss Liin ongelmat taistelun jälkeen liittyivät Yamaton miehistön tarpeisiin. A-tukikohtaan Erakon luokse oli johdatettu 51 miestä, eli 30 sotilasta ja 21 henkilöä josta haluttiin päästä eroon. Mukana oli muistajia, arkelogi ja runoilija. Joukon korkea-arvoisin oli Yamaton vihreisiin taistelupanssareihin pukeutunutta avaruusmerijalkaväkijoukkuetta johtava varajohtaja ylikersantti Hyōgo Tōdō - luutnantti Saito oli jäänyt alukselle. B-tukikohta sijaitsi aseman vitoshaarakkeen kärjessä ja oli Pirunnyrkin ensimmäisen taistelun aikana käytetty Kaartin tukikohtana. Paikalla oli huonot puitteet ja evakuoinnin loppuvaiheessa sinne siirrettyä 110 meri- sekä tykkiimiestä. Lääkintähuolto oli kuitenkin hyvä johtuen pandemiatiimistä joka oli lähetetty paikalle.


Lii lähetti sotilaat etsimään läheltä jotain hyödyllistä - Erakko oli lähestymässä uhkaavasti räjähdyspistettä sillä leiri oli ylikansoitettu ja hänen kasvattamansa tomaatit syöty. Suurin osa Yamaton pakolaisista joutui olemaan painepuvuissa. Mukana ollut Renz muisti kylmäunihuoneen (sen minkä naapurissa oli plastinoituja ihmisiä)  ja käski teknikko Akiran mukaan arvioimaan tilaa. Datayhteys oli rakennettu aikaisemmin poijujen avulla A-tukikohdasta Vapaakauppa-aseman vihreälle sektorille ja Otaku välitti viestin Miss Liille että B-tukikohdassa oleva verugeniitta Layla haluaisi puhua hänen kanssaan kahden.  Datayhteyttä sille puolelle asemaa ei ollut - Sdrachus oli rakentamassa toiminta- ja urkintavarmaa LIDAR-pohjaista verkkoyhteyttä. Saavuttuaan Vihreälle sektorille (matka alkoi mennä jo rutiinilla) miss Lii käski Kalkkaroa hankkimaan jonkin kulkupelin ja tämä lainasi omaa leijumopoaan projektijohtajalle. Kulkupelien kannalta tilanne oli se että Tykkivene oli kvanttisiirtynyt jonnekin ja Yamaton yksi sukkula oli Teknokaartin vartioimana punaisella sektorilla, kaksi muuta sukkulaa (mm. pandemiaryhmän kelkka) oli rikkiammuttuna vitosulokkeen pintasektorilla. Niinpä Miss lii ja EOD-samurai Kikuo, Liin Sihteeri ja Koira (pallona) ahtautuivat leijumopoon ja samurai ajoi heidät toiselle puolelle asemaa.


Renz oli arvioinut Akiran kanssa että mustan sektorin kylmäuniasema olisi (tukikohta C) olisi rakennettavissa, mutta se vaatisi isoa määrää työtä. Lisäksi aseman miehistön hankintaa rakennustöihin hankaloittaisi se että muutama samurai oli joutunut yhteenottoon Vapaakauppa-aseman kanssa ja Renzin pitäisi käydä pyytämässä anteeksi. Tällä kertaa ei myöskään viuhka riittäisi. Renz palasi myös vihreälle sektorille ja seppä, jonka salaista käytävää mustalle sektorille käytettiin melko julkisesti, kehotti hankkimaan Yamaton sinisen ihopuvun omistamalle Akiralle vaatteet jotka eivät erottuisi yhtä räikeästi asemalla. Renz hankkikin kasan korjailtuja artifakti-avaruuspukuja samalta pukukorjaajalta, joka oli myynyt Sdrachukselle kaksi pukua. Tämän jälkeen Renz tiedusteli Kalkkaroilta missä kuolleiden samuraiden aseet olivat, ja ilmeisesti teknokilta oli vienyt ne, pari niistä oli ehkä kadonnut harmaan sektorin köyhille (Teknokaarti oli ampunut jonkun ryöstelystä) joten ne saataisiin ehkä takaisin. Tuuri kävi ja pulssikarbiini sekä mono-wakizashi löydettiin. Koska Herra Koysuke oli antanut Miss Liille luvan hoitaa tilanne miten parhaaksi näkee käytettiin firman varoja pakollisiin hankintoihin melko avokätisesti. Akira lähettiin viemään pulssikivääri ja miekka koristeltavaksi - tämä tuli takaisin puolen tunnin kuluttua ja näytti Masadir-tyyliin koristeltuja aseita. Ei kelvannut, uudestaan Bauman-tyyliset koristelut. Renz sopi tapaamisesta Oton kanssa ja käveli sitten Pätsille, jossa hän huomasi että Otolla oli paljon Masadir-koristeltuja aseita toimistonsa seinällä. Otto oli melkoisen tyytyväinen lahjaan mutta kertoi sitten että hän ei voisi olla avuksi tai lainata miehiä rakennustöihin. Teknokillan Tuomari oli käynyt Vapaakauppa-yhtiön toimistolla ja kaikki sopimukset miss Liin edustaman yhtiön kanssa oli irtisanottu. Eli firma menettäisi toimintatilansa kuukauden kuluessa!


Miss Lii oli ehtinyt B-tukikohtaan kun Kousuke tuli radion läpi valittaen että Miss Lii on tuhonnut kaiken hänen rakentamansa! Hän kertoi että joutuu toimistoon kotisiirtokuntaan “lasivankilaan jossa äidit saavat osoittaa häntä lapsilleen ja sanoa mitä tapahtuu jos firman etu ei toteudu!” Asioille ei voitu kuitenkaan mitään ja verugeniittojen auttaminen oli kunniallinen asia. Miss Lii keskittyi seuraavaksi -B tukikohdan ruokahuoltoon. Hän tapasi Laylan ja jutteli tilanteesta. Layla pyysi henkilökohtaisena palveluksena pandemiaryhmän tohtori Yamatoa lainaan. Hän lähtisi heti sukkulalla ja kukaan ei saisi tietää hänen poissaoloaan. Verugeniittojen kiinnostus tohtoria kohtaan oli epäilyttävää, mutta Lii lupautui ja käski Otakua feikkaamaan Yamaton elintoimintojen seurannan. Tohtori olisi viettämässä “taustantarkistuspäivää” tästä lähtien miss Liin huoneistossa, mikä ei ollut projektinjohtajan sadistiset taipumukset huomioonottaen mitenkään kaukaa haettu edes.
 Koira onnistui sillä aikaa aktivoimaan keinopainovoiman tukikohdassa. “B-tukikohta” oli siis halli, joka oli varustettu paineteltoilla, generaattoreilla ja happigeneraattorilla, eli kyseessä oli varsin kolkko ja epämukava paikka. Korkea-arvoisin henkilö paikalla oli ylikersantti, eli Yamaton 5. konemestari. Teknistä henkilökuntaa oli sen verran että ongelmia ei luultavasti tulisi varusteiden huollosta. Hätäpakkaukset kuitenkin loppuisivat parissa päivässä, kuten A-tukikohdassakin.


Yksi idea oli alkaa tehtailla firman työntekijöiden identiteettejä ja soluttaa Yamaton miehistönjäseniä asumaan asemalle. Nämä identiteetit eivät kestäisi pidempää tarkastelua, mutta toimisivat asemalla. Renz hankki myös kelkkoja ruokahuoltoa varten ja Sdrachus sai korjattua sukkulan semi-toimivaan kuntoon RCS-moottoreilla, tosin paineistamattomana. Miss lii päätti siirtää 6 naista miehistöstä uudelleenkoulutukseen ja tilasi 3d-tulostettuja vaatteita. Myös paperittomia otettiin - Laivakokkeja siirrettiin myös neljä saman tien harmaalle sektorille aikaisemmin ostettuun nuudeliravintolaan ja jonkinlaisen idean ansiosta Lii päätti myös valikoida Sdrachukselle yksi paperiton tyttö tämän kanssa asumaan.


Sillä aikaa aseman sisäosissa B-tukikohdan löysivät putkihotellin tapaisen asumissektorin läheltä B-tukikohtaa. Paikalta löytyi jonkinlaisia kanjeja kirjoitettuna seinään, joten tämä oli ensimmäinen löytö taas vaihteeksi (PJhuom: tuuriheitosta 10, joten…). Suurin osa sotilaista siirrettiin myös turvaamaan B-tukiokohtaa (eli kävellen ulos ja ilmalukosta pintasektorille ja sukkula poimii kyytiin) sekä joukko suojaamaan kylmäunikammion rakennustöitä (C-tukikohta). Renz oli palkannut harmaalta sektorilta ilmeisesti järjestäytyneeltä rikollisuudelta hämärähommiin erikoistuneen rakennusfirman, tosin paranoidiin tapaansa nämä alihankkijat vietiin paikalle silmät sidottuna. Arviolta puolet kylmäunikammioista olisi ehkä toimintakuntoisia, mutta näiden järjestelmät ja virtapiirit pitäisi sulkea pois aseman verkosta, jonka staattiset sähköpurkaukset eivät kelvanneet virtalähteeksi.


Miss Lii totesi palattuaan takaisin että olisi aika ottaa härkää sarvista ja käydä tapaamassa Teknokiltaa. Teknokillan sektori oli lähellä vapaakauppa-yhtiön konttoria ja sitä vartioi kaksi teknokaartilaista. Tuomari Isaac otti Liin ja Renzin vastaan ja tekeytyen ystävälliseksi tarjosi virvokkeita. Teknokillan konttorin suurin huone oli kolkko valtaistuinsali, jossa oli kuilu keskellä jostain syystä. Isaac kertoi että on kiinnostunut ainoastaan Yamatosta, siis aluksesta. Kun miss Lii empi, Isaac napsautti sormiaan ja kuva ilmestyi seinämään. Se oli tarkkaa-ampujan tähtäin ja kohteessa oli Sdrachuksen asunto jossa oli tämän tyttöystävä. Pelastaakseen tytön ja pelatakseen aikaa Miss Lii lupasi että teknokillalle toimitettaisiin Yamato.


Kuin alleviivatakseen pettämisaikeita kapteeni Okita junior saapui Tykkiveneellä paikalle. Hänellä oli mukana VIP-henkilö, jota Miss Lii lähti tapaamaan. Kyseessä oli  firman  ylitarkastaja Matsuo Mori joka osoittautui jopa miss Liitä ikävämmäksi henkilöksi. Hänet johdatettiin ensimmäiseksi herra Koysuken vaivoiksi - kuulemma raportti piti olla valmis projektiryhmä Nazarun toiminnasta klo 6.00 seuraavana aamuna.


Miss Lii lähti takaisin mustalle sektorille, raportin kirjoitti Renz. Hän tutki D-tukikohtaa, johon oli kiireellä purettu Yamaton miehistönjäseniä. Paikalla oli vanhoja levälastusäiliöitä, joten paikalla voisi ehkä jossain vaiheessa kasvattaakin ruokaa. Kobakien kanjit olivat piirretty seinään sekä käytävän lattiaan oli vedetty liidulla heikkoja merkkejä. Kanjit kertoivat “polusta aseman läpi”. D-tukikohdassa oleva runoilija auttoi Liitä pohtimaan runon - ideana oli nimittäin lähettää Tykkivene pahaa-aavistamattoman Okita juniorin kanssa läheisiin avaruussatamiin levittämäänh haiku-runoa jonka ainoastaan Yamaton mukaan lähtenyt Liin kihlattu Akamatsu ymmärtäisi.  Viesti oli allegorinen “Persikkalinnut aamunkoitetessa” mutta samalla selkeä “Akamatsu tule luokseni”. Ideoinnin keskeytti kuitenkin Matsuo Mori, Otaku ilmoitti että hän haluaisi tavata miss Liin tunnin kuluttua.


No, Lii kulki mustan sektorin halki taas Vapaakauppa-yhtiön alueelle. C-tukikohta oli toiminnassa eli sinne oli saatu paineistettua tilaa ja parikymmentä kylmäuniarkkua toimisi varmasti. Ei aivan sitä mitä toivottiin mutta Renz pohti salaisen varjoarmeijan perustamista tuonne.


Liin mukana oli EOD samurai, joka harmaan sektorin ilmalukkoa lähestyttäessä huomasi sitten että heitä seurataan. Kaksikko (+koira) jäi odottamaan ja he saivatkin näköyhteyden muodottomaan, limaiseen olioon joka luikerteli piiloon. Kyseessä oli Hydra, joka sekään ei ollut aivan tavaton ilmestys. Yhtymän käytettyä olentoja apunaan näiden kommuuneja jäi jäljelle erilaisiin tukikohtiin. Hydrien olemassaolo selittäisi myös sen minkä takia ruumiita ei ole löytynyt mistään.


Matsuo Mori oli sillä aikaa tutustunut Otakuun, joka oli pitänyt paljon kirjaa ja valvonut enemmän muita kuin itseään. Tämä paljasti melkein kaikki salaisuudet ja miss Lii joutuikin vastaamaan tiukkoihin ja varsin ilkeisiin kysymyksiin. Matsuon äänensävy muutui melkein ystävälliseksi, kun hän vaati vastausta miss Liiltä siitä että firman resursseja käytettiin Yamaton miehistön auttamiseen. Vaarallistahan toiminta oli, mutta toisaalta ammatikseen ilkeä tarkastajaakaan ei keksinyt miten verugeniitoille voisi sanoa kohteliaasti ‘ei’. Hän halusi seuraavaksi keskustella pandemia-ryhmän kanssa, etenkin tohtori Yamaton, mutta miss Lii kertoi että tätä ryhmää ei heti saataisi humanitaarisesta operaatiosta.


Okita Junior lähettiin kuulustelun tykkiveneellä lähtemään levittämään haiku-runoa lähisatamiin. Koska projekti toimi taas selkeällä aikarajalla (5 päivää seuraavaan kuriiriveneeseen ja 28 päivää armonaikaa jäljellä) miss Lii alkoi valmistella retkeä kohti aseman ykkösulokketta. Paikalla oli Erakon tietojen perusteella jonkinlainen komentokeskus, mutta paljon muuta tästä ei tiedetty. Matsuo ilmoitti tulevansa mukaan, jolloin Lii alkoi pohtia miten tarkastajasta pääsisi eroon...


Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #12 : Toukokuu 03, 2016, 23:24:08 »
Osa 7: Yamato on myyty
Dramatis Personae:

Miss Lii - Kanedan klaanin karismaattinen toimitusjohtaja. Harrastaa lievää sadismia alaisiaan kohtaan.
Renz - uskollinen ja vaitonainen samurai. Lieviä patoutumia.
Sdrachus (#2) - edellisistä kampanjoista tuttu hämärämies.
“Koira” - Yhtymän aikainen tekoäly koira-androidin muodossa.
Yoshimizu Akamatsu, Gaza-4 aseman omistaja ja Miss Liin kihlattu.


Yoko Tsuno, 4. konemestari Yamatolta joka dumpattiin samaan sänkyyn Sdrachuksen kanssa.
Akira - Yamaton teknikkoaliupseeri
Tarkastaja Matsuo Mori, Yhtiön ylitarkastaja avaruussiirtokunnasta
Herra Kousuke - Eteentyönnetyn informaatiokeskuksen johtaja.
Tohtori Yamato -Pandemiaryhmän johtava lääkäri.
Verugeniitta Layla - paikallisen verugeniittapyhäkön kunnianarvoisa äiti.
Tuomari Isaac - Teknokillan edustaja Pirunnyrkillä
Shareem Kareem - Vapaakauppayhtiön omistaja.
Tikam Kareem - (yhä) sääliä herättävä vapaakauppyhtiön toimitusjohtaja.
Otto - entinen rautarakki, Pirunnyrkin kaartin johtaja.
Tohtori Hoshi - Pandemiaryhmän kirurgi.
Tohtori Ryoichi-  Pandemiaryhmän biologi, ja neo-shintopappi.
Kapteeni Okita (jr.) - ryhmän pakoaluksen kapteeni.
Samurai Kazuo - Projektiryhmä Nazarun yksi jäljellä olevistä samuraista
Samurai  Kuma -  Projektiryhmä Nazarun yksi jäljellä olevistä samuraista 
Samurai Kiyoko - Miss Liin luotettu EOD-samurai.


Akamatsu oli palvelijansa kanssa Yamaton kannella kun tämä teki kvanttisiirron pois Pirunnyrkin lähiavaruudesta. Hän kuuli siirron aikana voimistuvia kuiskauksia, jotka loppuivat kun alus ilmestyi normaaliavaruuteen. Kapteeni Okita säilytti kasvonsa ja käski välittömästi uuden siirron - kohina pahini ja Akamatsu erotti sanoja “minä syön sinut (ja nautin siitä)”. Taisteluristeilijän pullahdettua takaisin tähän todellisuuteen Akamatsu kaatui tajuttomana komentosillan kannelle.

Tämän jälkeen Akamatsu heräsi sairastuvalta lepositeissä. Antiikkinen IQ-9 robotti oli jätetty valvomaan yhtiön miestä ja se soitteli kammottavia lastenlauluja.

Yamaton perämies tuli sitten paikalle ja Akamatsu pyysi vaihtamaan kappaletta. Tämä väänsi IQ-9 nappia ja jokin kaupallinen radio alkoi soida. Radiossa soi tuttu kappale jonka Akamatsu tunnisti - hän kuuli sen muutama tunti aikaisemmin ollessaan kylvyssä. Yamato ei siis ollut kaukana. Perämies kysyi haluaisiko Akamatsu levätä kylmäunessa, johon hermonsa menettänyt mies suostui. Lepotauko ei kestänyt kuitenkaan kauan, ehkä päivän kun hänet herätettiin kuulemaan viesti. Miss Lii oli lähettänyt tykkiveneen lähisatamaan radioimaan haiku-runoa. Akamatsu päätteli (pieleen) että hänet haluttiin pois alukselta. Yamato näytti olevan jossain kaasuplaneetan kuussa kylmän meren pinnan alla. Hangaaria ei voinut avata kemikaalisopan alla ja mukana oli vain kevythävittäjiä ilman oberman-generaattoria. Akamatsu käski palvelijansa hankkimaan koordinaatit ja pyysi kapteenia hommaamaan hänet Pirunnyrkille.

Sillä aikaa Miss Lii - tai pikemminkin Renz oli valmistelemassa retkeä Pirunnyrkin kakkossiipeen. Renz ei ollut innostunut ottamaan yli tarkastajaa mukaan ja pohtikin voisiko tälle tapahtua jokin “onnettomuus”. [/font]
Sdrachus oli taas tehnyt “Jack Bauerit” ja palasi romuttuneella sukkulalla vapaa-aseman lähelle. Edellinen vuorokausi oli ollut kovasti erilaisten laitteiden korjaamista sekä teleyhteyksien rakentamista. Asunnossa kuitenkin tuli ovella vastaan keiton tuoksu ja lämpö. Tummahiuksinen, 20-30 vuotias laiha kobaki-nainen, joka esittelee itsensä Yokoksi. Lii kuulemma käski hänet asumaan Sdrachuksen kanssa. Sdrachus: “Aha.” Sdrachus on ihan hölmistynyt, mutta saa Miso-keittoa ja sakea. Renz purjehtii myös paikalle ja saa myös Sakea. Lyhyen keskustelun jälkeen Sdrachus sammuukin sänkyynsä.

Lii pohtii sillä aikaa Yamaton myymistä Teknokillalle - Tarvittaisiin vain tietää sen olinpaikka, joten odotellaan Akamatsun yhteydenottoa. Seuraava kuriiralus on kolmen päivän päässä mukanaan Ninjoja ja Renzin sukulaistyttö. Lii aikoo naittaa tytön Tikam Kareemille huolimatta firmojen välisten sopimusten purkamisesta. Lisäksi Sdrachus aiotaan naittaa siinä samalla firmaan internoidun Yamaton 3. konemestarin Yokon kanssa.

Renz siirtyy Sdrachuksen asunnon jälkeen Omarin paikkaan ja palkkaa Kalkkaron etsimään uusia reittejä harmaalle sektorille - sepän pajaa on käytetty niin paljon että se on todennäköisesti käytetty
Yö menee rauhallisesti - Miss Lii nukkuu 6 tuntia ja kiduttaa loput yöstä sihteeriään

Seuraavana aamuna huonosti nukkunut sihteeri komentaa tiukasti Sdrachusta - pitäisi mahdollistaa kaikki yhteydenottoyritykset jota Akamatsu voi yrittää. Sdrachus virittelee vanhan, vuokratun antennin vastaanottamaan viestejä Yamatolta.
Renz tekee taustantarkistusviikkoja, aloittaen laivakokeista. Kokkien johtaja on ylipursimies - entinen avaruuskommando (vrt. Steven Segal), kuulustelu menee väkivaltaiseksi mutta kommando ei paljon kerro itsestään. Ylitarkastaja on seuraamassa Renzin työtä ja pyytää saada kokeilla itse taustantarkistusta. Hän pyytää kaksi kokkia paikalle, ampuu toista jalkaan ja kehottaa toista kertomaan itsestään, hän kertoo että “ampuu tämä toverin jos epäilee kokin valehtelevan. Sitten hän ampuu itse valehtelijän.” Molemmat puhuvat vuolaasti. Renz ihailee ylitarkastajan tyyliä ja huomioi tämän poistuessa myös takapuolen modot. Ylitarkastaja(kin) on kuulemma entinen avaruuskommando.

Sdrachus vie Yokon treffeille nolla-G ravintolaan jonka nimi on “Lentävä Lautanen”.
Otto ilmoittelee firmalle että haluaisi puhua Sdrachuksen tai jonkun kanssa.
Sdrachuksen kommunikaattori on pois päältä joten Renz lähtee etsimään teknikkoa kotoaan ja koputtaa oveen juuri kun tämä suutelee Yokoa. “Ai pahus.” toteaa Sdrachus
Renz huomauttaa siitä että kommunikaattori oli kiinni ja siitä että Otto yritti ottaa yhteyttä. Sdrachus toteaa että herkkä hetki on pilalla joten hän lähtee ottamaan selville mitä entinen Rautarakki haluaa. Otto kertoo että Vapaa-asema kaarti poimi torpedon kiertoradalta lähiavaruudesta. Siinä on kuulemma jotain elävää sisällä ja merkintöjen mukaan kuulu Yamatolle. Sdrachus ja Renz pohtivat kehorunkojen käyttöä torpedon siirrossa - kaartilla olisi vielä kaksi, mutta ne eivät ole enää Vapaa-aseman omaisuutta koska sopimukset on purettu. Sdrachuksen huonetoveri otetaan mukaan ja suunnataan punaiselle sektorille. Yoko avaa torpedon ja sisältä paljastuu kaksi kylmäuniarkkua, joissa Akamatsu ja tämän palvelija. Valitettavasti teknokillan teknokaartilaisia on tulossa paikalle, joten Akamatsu on herätettävä. Renz nappaa kasan avaruuspukuja ja joukko kävelee ulos ilmalukosta välttäen kaartilaset. Joukko kävelee aseman pintasektorin kautta ilmalukkoon ja siitä basaariin. Akamatsu on hieman sekaisin mutta tunnistaa tutut piirit.


Ei muuta kuin Liin luokse debriefaamaan:
Akamatsu kysyy palvelijalta Yamaton koordinaatteja, tällä ei ole niitä.
Liillä menee hermo Akamatsuun ja tämän palvelijaan, jolloin hän tappaa Akamatsun palvelijan katanallaan. Sdrachus on yllättynyt ja Yoko järkyttynyt yllättävästä verenvuodatuksesta. Pahinta on että ovella on ylitarkastaja. Pitää toimia nopeasti jolloin Lii kolkkaa Akamatsun. Ylitarkastaja astuu sisään ja vaatii tietää mitä on meneillä? Lii ei suostu selittämään raatoa ja tajutonta miestä jaloissaan vaan pyytää rauhaa pitää firman kokousta. Ylitarkastaja poistuu ravoisana paikalta ja valittaa Kousukelle.
Sekä Lii että Renz kutsutaan tietokeskukseen. Herra Kosuke ilmoittaa että Akamatsun palvelijan kuoleman tutkinnan vuoksi Renz siirretään projektin johtoon ja Lii on kakkonen.

Akamatsu elvytetään ja lähetetään kertomaan Teknokillalle Yamatosta, hän eksyy kylpylään matkalla. Yoko ja Sdrachus ovat pohtineet mitä on menossa, Yoko päättelee että joku aikoo paljasta Yamaton salaisuuden ja kerää kokit mukaansa. Rakastunut Sdrachus tulee myös perässä automaattiohjauksella. Yamaton miehistönjäsenet kyttäävät Akamatsua Teknokillan toimiston luona jonkin aikaa. Kun homma ei tunnu etenevän Sdrachus ottaa operaation ohjaksiinsa ja pyytää Otakua lähettämään jonkun viemään viestin Akamatsulle että tapaa projektiryhmän nuudelibaarilla. Otaku katselee ympärinsä ketä firman työntekijöitä voisi lähettää - eihän täällä ole kuin naisia joille oltiin tekemässä papereita. Joukko Yamaton miehistönjäseniä lähetetään etsimään Akamatsua kylpylästä ja joukko naispuolisia aliupseereita ja matruuseja päätyy poreammeeseen Akamatsun kanssa. Tämä on vainoharhainen saamastaan huomiosta ja päättää mennä ensiksi Teknokillalle ja vasta tämän jälkeen nuudelibaarille. Tällä aikaa osa puree kynsiään ja toivoo ettei Akamatsun päätä porata auki salaisuuksien toivossa. Akamatsu saapastelee Teknokillan putiikille ja sinisilmäisesti kertoo Tuomari Isaacille kaiken mitä tietää Yamatosta. Tämä on silminnähden tyytyväinen ja päästää Akamatsun pois ilman aivoporausta.

Joukko kohtaa nuudelibaarilla. Yamaton miehistönjäsenet vaativat selitystä toiminnalle ja Lii selittää että toiminnalla on mahdollistettu hyvät suhteet joka suuntaan, sitäpaitsi ryhmällä on mahdollisuus varoittaa Yamatoa ennen Teknokiltaa!

Sdrachus ottaa yhteyttä kontaktiinsa avaruuspukupajalla ja pyytää luopioita välittämään viestin Yamatolle sekä kertomaan Sdrachuksen tietämästä piilopaikasta tähtisumussa. Miss Lii käskee Sdrachuksen lähettää viesti Yamatolle, joka on todennäköisesti kaasuplaneetan kuussa - siis saman kaasuplaneetan jonka Lagrangen pisteessä pirunnyrkki sijaitsee (ilmeisesti ainoa paikka mistä alusta ei etsitä on todellakin Pirunnyrkin lähellä). Mutta mistä tehokkaat lähettimet? Toisaalta pirunnyrkin pinnalle on levitetty itsenäisiä tietosolmukkeita. Solmukkeessa on kaksi LIDAR-sensoria lautasantenneineen ja ne voidaan ohjelmoida toimimaan hetken aikaa itsenäisesti ja lähettämään kaikki samaan aikaan viestin kaasuplaneetan kuuhun. Valitettavasti koordinaatteja ei ole mutta hirveän vaikeaa ei ole arvata missä Yamato olisi.[/font]
Sdrachus johtaa projektia, hän ja Yoko säätävät antennit, Otaku ohjelmoi miss Liin koiran kanssa tietosolmukkeisiin viestiprotokollan. Parin tunnin kuluttua tuleekin takaisin sensoripalaute vastakaiku kahdesta satelliitista kuun kiertoradalla.


Miss Lii ja Renz odottavat vastausta asunnossa katanat valmiina seppukuun. Akamatsu lähettää Liille viestin että kävi teknokillan toimistolla ja on nyt jatkoilla kolmen tytön kanssa nuudelibaarilla -Miss Lii alkaa pohtii vakavasti seppukua.

Sdrachus palailee huoneeseen odottamaan ratkaisua ja lohduttaa Yokoa joka murehtii Kobakien laivaston ylpeyden, Yamaton, perään (kyseessä on joka tapauksessa Pitkän Yön aikainen taisteluristeilijä).[/font]
Otaku ilmoittelee että kaasuplaneetan lähellä tapahtuu jotain. Yamato on kiertoradalla ja hyökkäyksen kohteena. Vastassa on kolme teknokillan transponderia ja sensoripalautteen perustella käydään tulitaistelua. Sensoreissa on myös kaiku viidennestä aluksesta.

Tämän jälkeen jokin kohde kvanttisiirtyy Pirunnyrkin lähiavaruuteen. Kauppaliiton kuriirialus lähettää hätäsignaalia kaikilla taajuuksilla. Alus varoittaa Sirkkahyökkäyksestä Nefertitin järjestelmässä. Välittömästi tämän jälkeen Teknokillan alukset jättävät Yamaton rauhaan, näemmä jotain muuta ajateltavaa.[/font]
Kivinaamainen Laivakokki tulee Renzin luokse - mies itkee ja on kiitollinen Yamaton pelastamisesta. Akamatsu pitää tiedoitustilaisuuden kauppaliiton varoituksesta: Nefertiti A5 Brehnan on ilmoittanut xenomorphien hyökkäyksestä. Tämän parven tunnusmerkit vastaavat sirkkojen parven kuvausta. Kauppaliitto on varoittanut tästä kaikkia siirtokuntia - vallitseva teoria on se että puolet heimojen avaruudesta on vaarassa joutua uuden sirkkasodan jalkoihin. Edellisestä Parven hyökkäyksestä on yli 300 vuotta ja mitään selitystä Sirkkojen katoamiselle ei ole. Tosin hyönteisistä tiedetään että nämä voivat horrostaa hyvin pitkään ja laivastot eivät todennäköisesti ole enää tuon ajan jälkeen Kuolleessa Avaruudessa, koska liikkeellä on taipumusta jatkua ilman ulkopuolista vaikutusta. Kauppaliitto ilmoittaa että Maan löytänyt sankarikapteeni on lähetetty tutkimaan Nefertitin hyökkäystä.

Vapaa-asema on myös hyvin mielellään ottamassa Yamatoa vastaan. Aluksen miehistö on vapaaa palaamaan takaisin, mutta taisteluristeilijä tarvitsee paljon vasaraa sekä korjausta - firma on mielellään valmis myymään varaosia. Aluksen läsnäolo on myös omiaan lopettamaan piraattien ja muiden häirikköjen yritykset. Teknokilta tuntuu myös sopineen aselevosta Yamaton kanssa viestin: ”Teknokilta lopettaa vihollisuudet Yamaton kanssa :) ”-perusteella.

Lii pohtii vaihtoehtojaan ja toteaa toimineensa oikein: lopuksikin suhteet säilyivät kaikkiin. Teknokillalta on tullut viesti “Kiitos avustanne, hymiö”. Lisäksi poissaolevan Tohtori Yamaton salaisuutta ei ylitarkastaja ole saanut kiinni, koska keskittyi muihin asioihin. Herra Kousukelta tulee myös viesti että Lii on todettu olevan syytön Akamatsun palvelijan kompastuttua portaissa. Renz puhuu entisen avaruuskommando-laivakokin assistentikseen - tällä oli sopimus Yamaton kapteeni Okitan kanssa mutta hän katsoo että pakokapselilla ampuminen pois aluksesta on sama kuin vapautus palveluksesta.

Yoko on taas "hyvin kiitollinen" Sdrachukselle ja osoittaa sen suuresti.

Kuriirialus saapuu myös Renzin serkkutyön kanssa ja samurai menee tätä vastaan. Kahta paikalle tilattua ninjaa ei näy, mutta Renzin esitellessä huoneistoja serkulleen ninjojen asuntojen ovet käyvät. Miss Lii puhuu Renzin kanssa järejstelyistä kun kaksi ninjaa ilmestyy paikalle kameleonttipuvuissaan. [/font]
Sharm Kareem ja Lii neuvottelevat uudestaan sopimuksia - Kanedan klaani tarjoaa Renzin serkkua avioon. Tikam Kareemilta ei tietystikään kysytä mitään ja Verugeniitta Layla on avioliiton polella. Avioliitto liittäisi Pirunnyrkin Kobaki-klaaniin, mutta saisi myös Vapaa-asema-yhtiön osakkeet siirtymään suuryhtiolle. Järjestetään avioehto osakkeista jossa varmistetaan Karremin oikeudet (49% puoliso 1% Tikam Kareem ja 50% Sharem Kareem). Avioliitosta syntyneet lapset perivät vapaa-aseman osakkeet kokonaan ja tukikohdasta tulee vasta tämän jälkeen osa Kanedan firmaa. Sharem Kareem neuvottelee investointeja Pirunnyrkille, hän haluaa paremmat puolustusjärjestelmät ja Yamaton suojaamaan asemaa ‘Sirkkaongelmien’ takia. Miss Lii ei voi luvata jälkimmäisestä kuin puhua kapteeni Okitan kanssa.

Ensiksi pidetään lyhyet häät Sdrachukselle ja Yokolle. Leijumopoon on viritelty droonien kappaleita perään ja tuore aviopari pääsee ajelemaan aseman pinnalla mopolla Pidemmät häät järjestetään Tikam Kareemille ja Renzin serkulle. Naispuolinen ninja pistetään turvaamaan tyttöä. Juhlien jatkoilla Lii kuulustelee Akamatsua kylpyläretkistä. Layla tulee paikalle ja avittaa Liitä noitumalla Akamatsun ja käskee tätä kertomaan totuuden Akamatsu kertoo pitävänsä hänen ja Liin mahdollista avioliittoa hyödyllisenä. Layla kiittää Liitä siitä että järjesti Tikam Kareemin avioliiton. Lii haluaa hoitaa homman loppuun asti ja käskee ninjan raportoida että Tikam Kareem ja tyttö alkoivat tehdä vauvoja. Ilmeisesti Tikam Kareemilla on vaikeuksia ensiksi, mutta kokeneempi nainen auttoi hänet alkuun.

Renz juttelee ylitarkastajan kanssa, tämä tekee juhlissa muistiinpanoja herra Kousukesta, jonka edesottamuksista hän ei liene tyytväinen. Matsuo Mori haluaa mukaan retkelle komentokeskukseen, Renz vastustaa ensiksi ajatusta ja kutsuu tämän sitten harjoittelemaan.

Seuravana päivänä Ylitarkastaja ja Renz harjoittelevat yhdessä kendoa ja Renz sanoo suoraan ylitarkastajalle hänen läsnäolonsa häiritsevän tehtävää. Tämän jälkeen Renzillä on nenä poskella.

Yoko ilmoittaa että aikoo auttaa Yamaton korjauksissa ja pitää 4. konemestarin työnsä. Sdrachus pohtii suhteen tulevaisuutta jos Yoko aikoo mennä aluksen mukana, kun se on korjattu? Toisaalta Sdrachus saattaa harkita siinä vaihteessa myös työn vaihtamista.

Ryhmä kerääntyy yhteen pohtimaan töiden jatkamista. Viime aikoina katastrofista toiseen siirtyminen ei ole edistänyt projektin tarkoitusta yhtään. Niinpä mietitään matkaa kohti komentokeskusta kakkossiivessä. Lii haluaisi tutkia aseman entisten käyttäjien jättämää “Polkua” syvemmälle asemalle. Toisaalta sitä pitkin on pitkä matka komentokeskukseen 2. siivessä. Suoraan kansien läpi ei haluta mennä joten Akamatsu ehdotta viistoa reittiä suoraan alas kohti komentokeskusta Kalkkaron paikantamasta salaisesta ilmaluokosta Harmaalta sektorilta. Matka ei olisi mahdottoman mittainen ja lähdettäisiin aseman asutusta osasta.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 03, 2016, 23:31:27 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #13 : Helmikuu 14, 2017, 10:48:55 »
Osa 8
Dramatis Personae:
Miss Lii - Kanedan klaanin karismaattinen toimitusjohtaja. Harrastaa lievää sadismia alaisiaan kohtaan.
Renz - uskollinen ja vaitonainen samurai. Lieviä patoutumia.
Sdrachus (#2) - edellisistä kampanjoista tuttu hämärämies.
“Koira” - Yhtymän aikainen tekoäly koira-androidin muodossa.
Yoshimizu Akamatsu, Gaza-4 aseman omistaja ja Miss Liin kihlattu.
Sivuhenkilöt:[/font]
Yoko Tsuno - 4. konemestari Yamatolta. Sdrachuksen vaimo.
Akira - Yamaton teknikkoaliupseeri
Tarkastaja Matsuo Mori, Yhtiön ylitarkastaja avaruussiirtokunnasta
Herra Kousuke - Eteentyönnetyn informaatiokeskuksen johtaja.
Tohtori Yamato -Pandemiaryhmän johtava lääkäri.
Verugeniitta Layla - paikallisen verugeniittapyhäkön kunnianarvoisa äiti.
Tuomari Isaac - Teknokillan edustaja Pirunnyrkillä
Shareem Kareem - Vapaakauppayhtiön omistaja.
Tikam Kareem - (yhä) sääliä herättävä vapaakauppyhtiön toimitusjohtaja.
Otto - entinen rautarakki, Pirunnyrkin kaartin johtaja.
Tohtori Hoshi - Pandemiaryhmän kirurgi.
Tohtori Ryoichi-  Pandemiaryhmän biologi, ja neo-shintopappi.
Kapteeni Okita (jr.) - ryhmän pakoaluksen kapteeni.
Samurai Kazuo - Projektiryhmä Nazarun yksi jäljellä olevistä samuraista
Samurai  Kuma -  Projektiryhmä Nazarun yksi jäljellä olevistä samuraista
Samurai Kiyoko - Miss Liin luotettu EOD-samurai.
Nija Ryu - Uusi, vastasaapunut ninja.
Ninja Rachel - Uusi, vastasaapunut ninja.


Pelin kuvaus:
-Sirkkatilannetta pohditaan joukolla, kuulemma Nefertitin järjestelmään on lähetetty maapallon löytänyt COMACin kapteeni joten kauppaliitto vakuuttaa ‘asian olevan hoidossa.’ Mahdollisuus muihin sirkkakohtaamisiin on tosin noussut ja härän tähtikuvien kauppareitti kotisiirtokuntiin voi olla poikki, joka vaikuttaa Pirunnyrkin eteentyönnetyn kauppatietoaseman huoltoon ja kuriiriveneisiin.[/font]
-Miss Lii on sekavassa mielentilassa, koska sihteeri ei ole paikalla hoitamassa kaikkia asioista. Akamatsu palauttaa tämän sihteerin joka havaitsee Liin olevan hermoromahduksen partaalla ja kattaa päiväteen sanomatta sanaakaan. Tämä saa Liin tointumaan kuin taikaiskusta. Lii sopii kihlattunsa Akamatsun kanssa että jälkimmäinen lainaa sihteeriä Miss Liille. Vastakauppoja suunnitellessaan kaksikko päätyy pelaamaan uhkapeliä miss Liin ajasta. Miss Lii häviää 100-0 ja luplailee lopulta koko viikon (kriittinen moka). Lopulta sovitaan että Miss Lii lupaa päivän viikostaan Akamatsulle ja sihteerin aika jaetaan tasaisesti molempien kesken.

Turhat Yamaton jäsenet kuten runoilijat on palautettu taistelualukselle, joka roikkuu vielä aseman kyljessä korjausten alkaessa. Kaikki avaruustekniikkaan liittyvät alihankkijat on palkattu asemalta ja Sdrachuksen vaimo työskentelee korjausten parissa päivisin.

Lähtöä mustalle sektorille valmistellaan kun Sdrachus saa ilmoituksen avaruuspukupajalta että Erakko on tullut pyörimään harmaalle sektorille. Lopioveljen pitäisi tehdä asialle jotain. Miss Lii saa myös ilmoituksen Erakosta nuudelikojulla jolloin hän ja Renz lähtevät etsimään häntä. Sdrachus ehtii paikalle kun Erakko syö nuudeleita, maassa on yksi harmaan sektorin jengeistä, yrittivät ilmeisesti kovistella. Sdrachus kutsuu Erakon takahuoneeseen ja juttelee tämän kanssa. Erakko kertoo että Teknokillan partioita on lähtenyt pääasialliselta ilmalukolta mustalle sektorille. Hän kertoo pienestä mustasta aukosta Taorien alueen rajalla, sitä kiertää pieni pelastuskapseli jossa on hänen aikaisempi klooninsa, jos Sdrachus saisi yhtiön aluksella käytyä siellä, Erakko voisi suositella häntä ylennettäväksi veljeskuntaan ja liitettäväksi Luopioiden nanoverkkoon.

Renz tulee paikalle ja vie Erakon vuorostaan takahuoneeseen. Tämä poimii lisää olutta jääkaapista ja kertoo että Teknokilta etsii häntä ja hän ei siksi voi olla mustalla sektorilla. Kaartilaisten partio tulee myös paikalle ihmettelemään kuka on läiskinyt jengiläisiä. Renz antaa näiden tarkistaa kojun mutta nämä eivät löydä Erakkoa. Mentyään itse takaisin takahuoneeseen Erakko istuu jääkaapin päällä ja kertoo että oluet ovat loppu. Kuulemma juo lageria. Hän haluaa projektiryhmän suunnittelemalle retkelle. Renz huomioi että ylitarkastaja on myös tukeamassa mukaan tälle retkelle.

Renz juttelee Sdrachuksen kanssa miten erakon saisi pois. Sdrahcus tietää että tämä haluaisi tutkimusmatkalle ulos asemalta. Renz päättää toteutettaa tämän toiveen ja käyttää yhtiön markkoja. Pirunnyrkillä on hyvin pieni aluskauppa - “Rehellisen Stanin aluskauppa” korjaa ja myy käytetyjä aluksia. Paikalta löytyy Mjönir-luokan alus jossa on hieman pienempi oberman-generaattori. Kamalan ylihinnan maksettuaan Renz ja tarjoaa sitä Erakolle joka on kovin iloissaan. Sdrachuksen tarkistettua avaruusaluksen Erakko pääsee pakenemaan asemalta.

Samurait asetetaan hoitamaan “pakokapseliasiaa” - Miss Lii haluaa pakomahdollisuudet pois asemalta jos jotain menee vikaan. Hotelliin halutaan asetella pakokapseli ja mielellään toinen jonnekin muualle. Pakokapseleita taas löytyy Pirunnyrkin pinnalta viimeaikojen tapahtumien jälkeen kohtuullisen paljon. Sattumalta kapteeni Okita junior palaa takaisin, alus ostettiin ehkä vähän hätiköiden mutta varasuunnitelmaan tykkivene sopii - Okita junior käsketään pitämään tykkivene lähtövalmiina ja ylläpitämään siirtokoordinaatteja pois asemalta. Ryhmä haluaa lähteä nopeasti matkaan, jotta ylitarkastaja ei pääsisi sotkemaan retkeä.

Renz käy tarkastamassa uuden reitin harmaalta sektorilta kohti uutta aseman sektoria. Harmaa sektori ulottuu aseman kakkosulokkeeseen (ykkönen on juurikin se uloke jossa vihreä ja punainen sektori ovat, aseman ulokkeiden taitteessa). Paikka on slummihökkeli jota asettaa Zhaongolainen perhe - käsi ojossa. Renz syöttää heille kauppaliiton markkoja ja maton alta paljastetaan luukku tikkaat alas mustalle sektorille. Muun joukon kokoonnuttua paikalle aloitetaan retki.

Ryhmän kokoonpano:
2 samuraita (Kuma, Kiyoko)
1 ninja (Ryu)
1 androdikoira
1 sihteeri
Miss Lii
Akamatsu
Renz
Renzin palvelija, Kokki Lokki (eli Kobakilaisittain Umineko)
Sdrachus

Alempi kansi on joutomaata, useiden kerrosten läpi on tullut mikrometeoreja jotka ovat hajonneet palasiksi ja repineet sekä katon että kannen täyteen teräviä reikiä. Ryhmä etenee varovasti Sdrachuksen suunnistaessa, hän ohittaa neuvotun laskeutumisen alas ja ryhmä taiteilee isojen reikien ohi. Edessä on hissikuilu jota lähdetään laskeutumaan alaspäin. Mukana on pari kellukenttä-muulia, jota voi käyttää laskeutumiseen. Pari kantta alaspäin on hissin poikki kulkeva massivinen paineovi. Vastaavia ovia on lähes joka kerroksen välissä ja niillä voidaan sinetöidä hissikuilu. Alempi ovi on massiivinen ja todennäköisesti sen takana on painetta. Koska aseman sisätilojen laskeminen tyhjäksi on huono idea tutkii Sdrachus ylempää paineovea ja virittelee toisesta kelluvalosta energiat paineoven motivaattoriin. Motivaattori pitää leikata irti aseman energiajärjestelmästä, ja sähkömoottori saadaan toimimaan jolloin hissikuilu on sinetöity. Hissikuilun ovi avataan ja raosta alkaa tulla ilmaa sekä hyvin kirkasta valoa - aivan kuin katsoisi aurinkoon. Kun ovet saadaan auki on suoraan edessä, keskellä huonetta valtavan kirkas piste jota ei voi katsoa eikä siitä saa sensoreilla tolkkua. Yhtäkkiä valo katoaa. Pranyama-purkaus? Pohtivat mystikot.


Ryhmä kiipeää tämän jälkeen pienessä painovoimassa ja paineessa portaita alaspäin. Törmätään pleksilasiin jonka takana avautuu suuri kuilu. Sdrachus pohtii syytä ja miettii että kyseessä on saattanut olla droonityöläisten käyttämä pikatie. Sinne ei vie mitään reittiä tästä kerroksesta ja pleksilasin tuhoaminen on taas kerran huono idea. Kiivetään alaspäin koska kuilua pitkin pääsisi kävelemään magneettikengillä oikein sopivasti.


Edessäpäin havaitaan kiertelevä valo ja se tunnistetaan kelluvaloksi. Valo on kuilun puolella. Koska kyseessä on selkeästi heimoteknologiaa hiivitään eteenpäin ja havaitaan että kuilussa on alempana valaistu tukikohta sekä avaruusalus. Aluetta näyttäisi partioivan muutama värikkäisiin avaruuspukuihin sonnustautunutta aseistettua vartijaa. Todennäköisesti salakuljettajia tai palkkasotureita. Sdrachus arvioi sensorien perustella että niitä voisi olla noin kymmenen. Miss Lii ei halua yhteenottoa joten paikka ohitetaan ja kiivetään portaita alas useita kerroksia kunnes päästään suureen tilaan. Tilassa on pylväitä sekä katossa että lattiassa. Keskellä, katossa olevan pylvään päällä on jonkinlainen violettia hehkua hehkuva pallo. Akamatsu lähestyy tätä mutta Lii kehottaa olla koskematta palloon. Akamatsu perääntyy tämän jälkeen ja havainnoi että yhdelle seinustalle on piirretty jotain merkkejä, kanjeja ja viiva kohti portaikkoa.

Portakkoa laskeudutaan alaspäin kunnes ollaan tarkastuspisteen luona, pleksilasi ja ovi. Sdrachus availee ovea mutta kaksi tykkitornia pomppaa esiin katosta. Sdrachus ampuu toisen ja Akamatsu ensimmäisen. Edetään sisään, kyseessä on jonkinlainen keskus, jonka ikkunat ovat alaspäin ja ulkopuolella näkyy melkoisesti pimeää ja jonkinlainen huomattavasti isompi - lähes valtava - tila. Keskuksessa on androideja kaksi kappaletta sisääntulon luona, punkkia noin kymmenelle, kaappeja sekä kanjeja piirretty seinään, origameja sekä bonsai-ruukku. Naulakossa on vanhoja kimonoja. Hydrponiikkakeskus on tyhjä - leväntuotanto on kuollut vuosisatoja sitten. Sdrachus virittelee virtaa pääasialliseen päätteeseen ja saa aikaiseksi korruptoituneista tiedoista lokikirjan joka on päivitty viimeksi noin 20 vuotta Romahduksen jälkeen.
Vahtiupseeri Akira on pitänyt vahtia vaimonsa kanssa joka on komentokeskuksen johtaja. Kaksikko puhuu ‘mustan veljeskunnan vaarasta’ ja mainitsee että muut aseman miehistön jäsenet asuvat aseman keskellä, jossa on vielä virtaa.

Ensimmäinen päivitys on se että sensorit ovat havainneet lähestyvän tähtilautan ja ulkoiset viestivälineet on avattu aseman keskelle, jotta aseman komentaja voi keskustella lähestyvän aluksen kanssa. [/font]
Seuraava päivitys on se että neuvottelut ovat katkenneet ja heidän on käsketty avata tuli. Asema pystyy avautumaan kaikilta sivuiltaan ja sen läpi kulkee jokaisesta suunnasta väylä - asema voi toimia gravitaatiokiihdyttimenä tieteellisiä testejä varten - jotain on törmäytetty aseman keskuksessa mutta loki ei kerro mitä. Nyt aseman pinnalla olevaa romua vedetään ensimmäiseksi tämän ulokkeen sisään ja sitten ne laukaistaan magneettikiihdyttimillä kuten gauss-haulikko. Murto-osan valonnopeudesta lentävä romu voi vaurioitaa vakavasti tai tuhota aluksia. Akira kiroaa sitä että tähtilautta voi olla heidän ainoa tiensä pois asemalta.

Kolmas päivitys on se että kaksikko on käsketty palaamaan keskukseen polkua pitkin ja valmistautumaan nousemaan alukseen. Aikaa ei ole paljon.

Miss Lii pohtii kuunneltuaan tarpeeksi nauhoitteen tuhoamista. Toisaalta nauhoite todistaa Kobakien esi-isien syyllistyneen merirosvoukseen, mutta syitä ei ole vielä paljon tiedossa, ne löytyvät syvemmältä kuin kukaan on 500 vuoteen käynyt. Tämän jälkeen ulko-ovelta kuuluu rapinaa ja ylitarkastaja saapuu paikalle. Hän kertoo seuranneensa sdrachuksen tiputtamia sodenaja ja ampuneensa tiensä läpi salakuljettajista. Koska tarkastaja on nyt mukana ei Miss Lii voi olla kuin pyörittelemättä päätään.

« Viimeksi muokattu: Helmikuu 14, 2017, 13:51:13 kirjoittanut Rsihvo »

Poissa Rsihvo

 • Viestejä: 209
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: [Heimot] Projektiryhmä Nazaru-kampanjan kuvaus
« Vastaus #14 : Helmikuu 14, 2017, 14:01:32 »


 Osa 9
Dramatis Personae:


Miss Lii - Kanedan klaanin karismaattinen toimitusjohtaja. Harrastaa lievää sadismia alaisiaan kohtaan.
Renz - uskollinen ja vaitonainen samurai. Lieviä patoutumia.
Sdrachus (#2) - edellisistä kampanjoista tuttu hämärämies.
“Koira” - Yhtymän aikainen tekoäly koira-androidin muodossa.
Yoshimizu Akamatsu, Gaza-4 aseman omistaja ja Miss Liin kihlattu.
Sivuhenkilöt:
Yoko Tsuno - 4. konemestari Yamatolta. Sdrachuksen vaimo.
Akira - Yamaton teknikkoaliupseeri
Tarkastaja Matsuo Mori, Yhtiön ylitarkastaja avaruussiirtokunnasta
Herra Kousuke - Eteentyönnetyn informaatiokeskuksen johtaja.
Tohtori Yamato -Pandemiaryhmän johtava lääkäri.
Verugeniitta Layla - paikallisen verugeniittapyhäkön kunnianarvoisa äiti.
Tuomari Isaac - Teknokillan edustaja Pirunnyrkillä
Shareem Kareem - Vapaakauppayhtiön omistaja.
Tikam Kareem - (yhä) sääliä herättävä vapaakauppyhtiön toimitusjohtaja.
Otto - entinen rautarakki, Pirunnyrkin kaartin johtaja.
Tohtori Hoshi - Pandemiaryhmän kirurgi.
Tohtori Ryoichi-  Pandemiaryhmän biologi, ja neo-shintopappi.
Kapteeni Okita (jr.) - ryhmän pakoaluksen kapteeni.
Samurai Kazuo - Projektiryhmä Nazarun yksi jäljellä olevistä samuraista
Samurai  Kuma -  Projektiryhmä Nazarun yksi jäljellä olevistä samuraista 
Samurai Kiyoko - Miss Liin luotettu EOD-samurai.
Ninja Ryu - Uusi, vastasaapunut ninja.
Ninja Rachel - Uusi, vastasaapunut ninja.
Androidi Emi - Akamatsun palvelija.
Ryhmä etenee kohti keskustaa  Renz ja Ryu edellä. Suuren hallin vierestä löytyy huone jossa on pilareja jotka katoilevat näkyvistä ja ilmestyvät välillä. Renz heittää mutterilla yhtä pilaria jolloin sähkösalama räjäytää sen atomiksi. Miss Liin palvelija ja Renz raivaavat tien läpi.
Seuraavassa huoneessa on suuria tesla-käämejä joissa kulkee vahva energia - aurinkotuuli tuotta asemalle energiaa mutta jännitteet ovat sitä luokkaa että kyseessä on enemmän vaara kuin mikään virtalähde. Sdrachus rakentaa farradayn häkin kellumuulin päälle ja ongelmista päästään ohi.
Kolmas huone on tehdasaluetta, täynnä ovaalin muotoisia vastuksia. Sdrachus katselee niitä perustekniikka, mutta nämä ovat perustekniikkaa. Hyvää materiaalia, mutta hyvin raskaita.
Edessä päin on huone täynnä orgaanista materiaalia - Quareja jotka nukkuvat. Ryu käy tiedustelemassa jonka jälkeen Renz käy paikalla ottamassa kuvan.
Miss Lii tunnistaa kuvasta olennot Quareiksi.
Akamatsu päättää käyttää diplomatiaa, koira auttaa soittamalla klassista musiikkia (neljä vuodenaikaa) kaijuttimestaan. Akamatsu käy kauppa Quarien kanssa RTG-paristoilla ja saa tietää jotain hyödyllistä.
Sdrachus tutkii ja rakentaa tietokoneen, yhdistää tiputtelemiensa sondien avulla pirunnyrkille, kyseessä on siis eräällä tavalla youtube Quareille.
Quarit vaihtavat koneen “Kaksijalkaiseen joka on säiliössä”. He näyttävät jonkinlaisen portaalin toiseen huoneeseen, virtaa tässä on kuulemma neljään siirtoon, eli yksi sinne, mahdollisesti kaksijalkainen mukaan ja kaksi pois eli kolme (3) retkeä. Miss Lii antaa Akamatsulle koiran ja nanomed-kirurgin jotta tämä voi tehdä tarvittavat hätätoimenpiteet.
Sdrachus antaa sondin, jonka signaalin voisi havaita jos se on jossain lähellä. Astuessaan portaalista Akamatsu muistaa että viimeksi sokkohyppy kvanttiavaruudessa aiheutti hänen joutumisensa pakkopaitaan pariksi päivää, mutta portaali on yhtymän aikaista tekniikkaan eikä aiheuta kuin sähköisen tunteen iholla. Huoneessa on useita kylmäuniarkun tapaisia kapseleita seinässä ja yhdellä seinustalla on pystyssä kapseli jossa on naisandroidi. Ruudussa on jotain valoa ja hologrammi aktivoituu kun Akamatsu lähestyy tätä.
Hologrammiruutu kysyy luonteenpiirteitä vanhalla yhtymän ajan keskuskielellä. Akamatsu alkaa kuitenkin pohtia mitä tuleva vaimo sanoisi, joten hän valitsee  “suojeleva, uskollinen, miellyttämishaluinen “ valitsee Akamatsu. Androidi aktivoituu ja kertoo olevansa Emi. Kaksikko astuu ulos ja Miss Lii suhtautuu vieroksuen tulokkaaseen. Toisaalta ei voida sanoa onko kyse laittomasta tekniikasta, jota esimerksi koira tekoälynä on. Voi olla että androidi on oppiva jolla on mahdollista kehittää älynsä teknotabujen kieltämäksi.
Quarit varoittavat sektorista jossa on jotain pahaa, “Polku” johtaa sinne. Ryhmä etenee pimeydessä lämpötilan laskiessa ja tutkii kolme eri sektoria alemmalla kannella. Ryhmä kohtaa tieteellisen paikan, lasimurua täynnä olevan paikan ja sokkelon.
Tieteellinen laitos on jonkinlainen tehdas jonka keskellä nousee vartiotorni jossa on sisällä pari himmeää led-valoa. Renz ja ruy eivät saa auki, mutta Sdrachuksen geeniavain avaa oven.
Sdrachus astelee sisään ja löytää kuivettuneen ruumiin (selkeästi kobakien esi-isä).
Jotain on räjähtänyt ulos miehestä. Sdrachus ottaa käden mukaansa näytteeksi.
Ryhmä etenee paikalta, jolloin keskellä huonetta oleva pitkä paalu. Pieni “torni” aktivoituu ja alkaa polttaa lasersäteillä ympäristöä. Ryhmä alkaa ampua saaden osumia torniin, Renz otaksuu että suoraan edestä voisi osua sen sisään kun tornin silmä ampuu laseria kohti.
Ylitarkastaja haavoittuu ja ninja (Ryu) palaa niin pahasti että on kuolemaisillaan.
Sdrachus yrittää pelasta ylitarkastajan heittämällä sirpaleviitan tämän päälle, mutta miss Lii käskee koiran pelastaa tämän ja robottikoira vetää tämän laatikon taakse suojaan. Sdrachus ja Renzin kokkipalvelija väistävät laserin täpärästi. Androidi Emi työntää Akamatsun maahan, ottaa tämän pistoolin ja rikkoo sen vahingossa.
Renz tuhoaa tornin ampumalla siihen magna-revolverillä.
Miss Lii tarkistaa haavoittuneet ja käskee pystyttämään leirin. Koska ninja on haavoittunut hän tappaa tämän katanallaan  - tarkastajan nähden. Hän ei pysähdy katsomaan tarkastajan ilmettä.
Kuolleet tuhkataan tornilla, samalla tuhotaan myös kuolleen Kobakin ruumis. Sdrachus päättää polttaa myös käden.
Miss Lii pitää puheen hiljaiselle ryhmälleen, “älä puhu virrasta, ole virta!”
-seuraavana päivänä jatketaan ja päästään alueelle jossa on jäätynyttä nestettä jokapuolella, sektorit ovat sortuneet ja ryhmä näkee eteenpäin pitkälle. Eri puolella on kemikaalilammikkoja jotka eivät ole sulana. Ollaan saavuttu vaikealle esteelle.