Kirjoittaja Aihe: Länsi-Suomi  (Luettu 4625 kertaa)

Poissa Rytai

 • Viestejä: 1
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #15 : Joulukuu 02, 2015, 19:27:30 »
Sijainti: Tampere
Ikä: 23
Minkälaiset pelit kiinnostavat: Pen'n'paper perus keskiaikamagiafantasiat.
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Etsin muutamaa henkilöä muodostamaan peliporukkaa.
Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Useamman kerran kuukaudessa.
Haluatko pelinjohtaa: Kyllä
Roolipelikokemus: Olen pelannut vain kourallisen pelikertoja. Pathfinderia ja jotain steampunk tyylistä, jonka nimeä en muista. Olen myös vetänyt kavereille muutaman pelikerran Iron Gauntlets -nimistä peliä.
Muuta: Haluaisintosissaan kasata tänne tampereelle, johon juuri muutin, peliporukan. Olen täysi noviisi rope-hommissa, mutta intoa löytyy. Kelpuutan pelaajaksi enemmän ropeja pelanneen viisauden tuojan, tai sitten systeemeistä vähemmän tietävän aloittelijan ihmettelemään kanssamme. Tai sitten mitä vaan tältä väliltä. Tällä hetkellä pelaajia on yksi + muutamia vierailevia tähtiä.

Jos kiinnostaa viettää talvi-iltoja kynttilänvalossa hyvässä porukassa noppia viskellen ja ilkeitä necromancereja kukistaen, niin ei ku viestiä laittaen :)

Poissa Hammeri

 • Viestejä: 1
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #16 : Joulukuu 13, 2015, 22:11:00 »
Sijainti: Tampere

Ikä:  21

Minkälaiset pelit kiinnostavat:  Melkein mikä vain kiinnostaa!

Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Mouse guardiin kaivattaisiin muutamaa kiinnostunutta! Lisäksi voin peluuttaa pathfinderia tai joitain one shot skenaarioita. Mielelläni liityn pelaajaksi jos on tarvetta!

kuinka usein haluat pelata: Kerran tai kaksi viikossa. Harvemminkin/useamminkin käy

Haluatko pelinjohtaa: Kyllä! Voin myös olla pelaajana

Roolipelikokemus: En mikään konkari ole, mutta on peli kertoja jonkin verran jo vyön alla.

Muuta: tarvittaessa löytyy pelitilaa reilusti. Myös pathfinder sääntökirjoja läjä hyllyssä, sekä mouse guardin 2. laitos. 
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 13, 2015, 22:17:25 kirjoittanut Hammeri »

Poissa Eltharrion

 • Viestejä: 1
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #17 : Helmikuu 01, 2016, 01:28:35 »
Sijainti: [/size]Pirkkala[/size]Ikä: 24 (-91)[/size]Minkälaiset pelit kiinnostavat: Seikkailu, toiminta, juonittelu, tarinankerronta ja hahmokaaren kehitys. Ns. "täysirealismi"-pelit eivät ole itselle iso juttu, toivon yleensä roolipeleissäni olevan jotain poissa tästä maailmasta olevia elementtejä.Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Uusien piirien löytäminen samoin kuin uusien pelijärjestelmienkin on aina positiivinen asia.[/size]Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Vaihelevissa määrin viikottaisesta pelistä kertaan kuukaudessa, riippuen pelin monimutkaisuudesta ja pelijohdon mahdollisesti tarvitsemasta valmisteluajasta.[/size]Haluatko pelinjohtaa: Mielelläni, jos hyvä peliporukka löytyy.[/size]Roolipelikokemus: K Tässä noin kymmenen vuotta pelattu aktiivisena, alkuajan köykeistä kopiopeleistä pitkiin nykysessioihin. Kokemusta järjestelmistä löytyy niin D&Dstä, Stormbringeristä, Praedorista, World of Darknessista, Warhammerista (FaBasta Rogue Traderiin), GURPSista, FFRPG:stä ja melkein tusinasta omasuunnitellusta järjestelmästä.[/size]Muuta: Olen aktiivinen peli-ideoiden kehittäjä, ja usein toivonkin pääseväni kehittämään näitä ideoita pelauttamalla lyhyenä alkavia ja täysimittaiseen kampanjaan kehittyviä pelejä.[/size]

Poissa PetrusMalleus

 • Viestejä: 2
 • Liked: 0
 • Se mikä ei tapa, vähentää hipareita.
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #18 : Helmikuu 28, 2016, 19:59:31 »
Sijainti: Tampere
Ikä: 37
Minkälaiset pelit kiinnostavat: Perinteinen tai epäperinteinen fantasia & scifi, cyberpunk- /steampunk-henkiset, eri post-apokalyptiset skenaariot, kauhu... en ole kauhean ronkeli
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: molempiin iso KYLLÄ
Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: nykyiseen kalenteriin voisi sopia 2-3 peliä per kk, melkein meluummin arki kuin viikonloppu
Haluatko pelinjohtaa: Kyllä, mutta en juuri tällä sekunnilla :D
Roolipelikokemus: 80-luvun lopulta alkaen ihan pikkuskidinä punalaatikko D&D:stä se haparoiden lähti, siitä eteenpäin Twilight: 2000 (1st ed.), AD&D 2nd edition, Cyberpunk 2.0.2.0. ja Stormbringer ovat tulleet tutuiksi molemmin puolin pöytää. Siihen päälle vähän KERP:iä ja RuneQuestia kokeiluluontoisesti, molemmista jotkut ihan alkupään editiot - nämä eivät napanneet. Viimeisimpinä ihastuksina S.T.A.L.K.E.R. ja Pathfinder.

Muuta:

Olen ollut melkein vuosikymmenen hibernaatiossa näistä touhuista muutoin kuin teoriassa. Pelipöydässä on tullut konkreettisesti viimeksi vierailtua pari vuotta sitten S.T.A.L.K.E.R. -kamppiksen vetäjänä ja homma tyssäsi alkuunsa muiden (väsyneiden) veteraanien ajan ja kiinnostuksen puutteeseen. Nyt on kova hinku päästä tsekkailemaan uusia tuulia, uusia tuttuja joiden kanssa harrastaa ja päästä ihan konkreettisiin pelihommiin.

Tällä hetkellä olisi ensisijaisesti erittäin jees päästä pelaajaksi Pathfinderiin, jota olen kompannut nyt teoriatasolla läpi lähemmäs puoli vuotta, tuhlannut rahaa lähdematskuun v*tusti liikaa ja rakennellut hitaasti mutta varmasti omaa Brevoy-kampanjaani. :D Olisi ehdotonta kuitenkin testata ja opetella käytännössä järjestelmää ihan pelaajan vinkkelistä ennen GM:n hommiin ryhtymistä. Lisäksi nuo edellä mainitut tutut pelit kiehtovat sekä pelaajana että PeeJiinä, mutta PeeJiin hommiin ei just nyt aika riitä. Olisi myös erittäin päheää päästä Call of Cthulhu -pöytään, peli on aina kiehtonut mua pirusti mutta peliyritykst on tyssänneet alkuunsa. Samoin Shadowrun on ollut mulle semmoinen suuri mutta kiinnostava tuntematon.

Olen pelien ja pelityylien sekä peliseuran kokemuksen suhteen kaikkiruokainen. Oma taipumukseni pelinjohtamisessa kuitenkin on enemmän tarina- kuin toimintavetoista. Mun ainoat vaatimukseni on, että jengi on täysi-ikäistä ja täysipäistä. :D

Jos sulla / teidän peliporukallanne on tuolia tarjolla ja vapaana, pistäkääpä reippaasti mukavalle ja helposti kaikkien kanssa toimeen tulevalle sällille viestiä laatikkoon!

Poissa Epe

 • Viestejä: 4
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #19 : Maaliskuu 10, 2016, 20:01:18 »
Sijainti: Valkeakoski
Ikä: 27
Minkälaiset pelit kiinnostavat: Kaiken sorttiset pelit, mieluiten useampia pelikertoja kestävät. Fantasialle en koskaan sano ei.
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Kyllä ja Kyllä. Etsin sekä peliseuraa, että uutta peliä
Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Ma-su jos vain pelejä löytyy joka päivälle.
Haluatko pelinjohtaa: Välillä, en ole kokenut pelinjohtaja (8 vedettyä kampanjaa takana)
Roolipelikokemus: Pelaillut nyt n.12 vuotta säännöllisen epsäännöllisesti vähintään kerran kahdessa viikossa.
Muuta: Pidän pelaamisesta ja haluaisin kehittää itseäni pelaajana, sekä pelinjohtajana. Tunnen lähtökohtaisesti D&D 3.5, Pathfinderin, 5edition D&D, WOD, Praedor, Shadowrun ja 40K säännöstöt (joudun joitain asioita aina välillä tarkistamaan) ja perusasioita mailmoista ja varusteista (vähäinen tieto Shadowrun ja 40K terminologiasta)
Pystyn tarjoamaan tilat pelaamiselle. Pöytä- ja istumapaikkatilaa löytyy 13 pelaajalle (koska suuri rakkauteni lautapelaaminen ja monet pelit vievät perkeleesti tilaa)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 27, 2016, 12:46:47 kirjoittanut Epe »

Poissa Jonir

 • Viestejä: 131
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #20 : Maaliskuu 30, 2016, 19:23:40 »
Joni Heinonen

Sijainti:
Kokkolan seutu, (kerron tarkemman osoitteen kiinnostuneille, varoitus: Oma kulkuneuvo kannattaa olla...)
Ikä: 27
Minkälaiset pelit kiinnostavat: Kaikki mikä hyllystäni löytyy.
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Muuton takia täytyy etsiä uutta peliporukkaa.
Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Joko joka viikonloppu tai joka toinen viikonloppu.
Haluatko pelinjohtaa: Kyllä
Roolipelikokemus: about 15 vuotta
Muuta: Pathfinder olisi todennäköisesti pelinä homebrew maailmalla. Vakava tyyli mutta varsinkin maailmansisäinen (uskottava) läpänheitto sallittu.
Pelataan enemmän ROOLIpeliä kuin Rollplayingiä, eli taistelut eivät ole se pääasia.
Peliaika ainakin 4 tuntia per kerta. Voi tuoda omat eväät mutta aiotaan todennäköisesti tehdä jotain (pizzaa, hampurilaisia tms) tarjottavaksi.
Aloittelijat(kin) tervetulleita.
Ego pectaturi multo sequenti enim TDDC!

Poissa vinski the bard

 • Viestejä: 2
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #21 : Huhtikuu 02, 2016, 11:36:07 »
Sijainti: Turku
Ikä: 1985
Minkälaiset pelit kiinnostavat: Aavistuksen verran kiinnostavat maailmoina vampyyri- ja cyberpunk-aiheiset pelit, mutta olen myös erittäin kiinnostunut mm. fantasiasta. Kaikki käy!
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Kyllä.
Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Milloin oikeastaan tahansa käy
Haluatko pelinjohtaa: En (Tämä olisi haaveissa, mutta kokemusta saisi olla enemmän)
Roolipelikokemus: Rollplay-youtube-pätkien kautta tutustuin aiheeseen, ja haluaisin kokeilla nyt itse tätä jaloa harrastusta. Aiempaa kokemusta minulla ei ole. Voin houkutella mukaan myös ystäväni, jos porukka tarvitsee ja kestää meitä nyyppiä.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 02, 2016, 11:38:15 kirjoittanut vinski the bard »
Oil up and hit the gym with me.

Poissa salaisuus

 • Viestejä: 1
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #22 : Toukokuu 21, 2016, 10:33:22 »
Sijainti: Tampere
Ikä: vm. -84
Minkälaiset pelit kiinnostavat: Monenlaiset. Erityisesti oon viehättynyt Powered by the Apocalypse -peleistä, joiden systeemi sopii loistavasti omaan tapaan pelata. Raskaat säännöt, taistelusimulaattorit ja noppapainotus ei kiehdo lainkaan, vaan nimenomaan roolipelaus, hahmojen välisiin suhteisiin painottaminen ja eläytyminen edellä meno. Klassinen World of Darkness on erittäin lähellä sydäntä settingin puolesta. Tykkään myös valtavasti siitä, että porukan kanssa yhdessä pistetään peliä kasaan maailman ja muun alkutilanteen puolesta.
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Peliseura ja uudet pelit haussa molemmat.
Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Useamman kerran kuukaudessa tai jopa viikossa, töistä ja opiskeluista riippuen.
Roolipelikokemus: Taustalla n. kymmenisen vuotta vuoropohjaista, tarinankerronnallista ja aika pitkälti pelinjohdotonta ropea netissä kirjoitellen sekä samaan aikaan jonkin verran pöytäpeliä, josta useampi vuosi taukoa ja nyt taas takana lähemmäs paremmin vuotta perinteistä pöytäpelaamista. Tutuin systeemi on vanha WoD, viimeisen parin vuoden sisällä on tullut kokeiltua 3.5 dunkkua, Pendragonin jotain edikkaa GURPSia, Shadowrunia kolmosta kerran ja tosiaan tremulusta ja Apocalypse Worldia.
Muuta: Oon hyvin helposti inspiroitavissa ja innostettavissa oleva pelaaja, ja tykkään tehdä aikatauluihin tilaa peleille mikäli niitä on tulossa ja porukka on hyvä. Nyt on ollut hiljaisempaa ja mietin, että josko täältä löytyisi lisää peliseuraa. Kiinnostusta olisi päästä kokeilemaan mm. Eclipse Phasea ja muita PbtA-settejä.

Poissa Sinitassu

 • Viestejä: 2
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #23 : Kesäkuu 27, 2016, 09:41:11 »
Sijainti: Rauma
Ikä: 30 (1986)
Minkälaiset pelit kiinnostavat: Tarina keskeiset ja hahmovetoiset. Mieluusti keveillä säännöillä, mutta en o kovin kranttu.
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Kyllä, mieluiten kamppis ja viikoittain ois kohtuu bueno
Haluatko pelinjohtaa: äärimmäisessä hädässä
Roolipelikokemus: on, vuosia ja kaikenlaisesta. WoD, DD, Pathfinder, Praedor, D6 SW jne.
Muuta: Teen reissuhommia eli saattaa olla aikoja kun en pääse osallistumaan viikkoihin, joten joustavuus iso plus. Mieluiten pelaisin säännöllisesti viikolla, koska viikonloputkin välillä vähän ongelmallisia. Sopimalla pitäs selvitä. Autolla pääsen kyllä pidemmänkin matkan taa.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 27, 2016, 12:13:31 kirjoittanut Sinitassu »

Poissa Epe

 • Viestejä: 4
 • Liked: 0
  • Profiili
Valkeakoski
« Vastaus #24 : Heinäkuu 27, 2016, 12:47:07 »
Sijainti: Valkeakoski
Ikä: 27
Minkälaiset pelit kiinnostavat: Kaiken sorttiset pelit, mieluiten useampia pelikertoja kestävät. Fantasialle en koskaan sano ei.
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Kyllä ja Kyllä. Etsin sekä peliseuraa, että uutta peliä
Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Ma-su jos vain pelejä löytyy joka päivälle.
Haluatko pelinjohtaa: Välillä, en ole kokenut pelinjohtaja (8 vedettyä kampanjaa takana)
Roolipelikokemus: Pelaillut nyt n.12 vuotta säännöllisen epsäännöllisesti vähintään kerran kahdessa viikossa.
Muuta: Pidän pelaamisesta ja haluaisin kehittää itseäni pelaajana, sekä pelinjohtajana. Tunnen lähtökohtaisesti D&D 3.5, Pathfinderin, 5edition D&D, WOD, Praedor, Shadowrun ja 40K säännöstöt (joudun joitain asioita aina välillä tarkistamaan) ja perusasioita mailmoista ja varusteista (vähäinen tieto Shadowrun ja 40K terminologiasta)
Pystyn tarjoamaan tilat pelaamiselle. Pöytä- ja istumapaikkatilaa löytyy 13 pelaajalle (koska suuri rakkauteni lautapelaaminen ja monet pelit vievät perkeleesti tilaa)

Poissa Mokoma

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #25 : Heinäkuu 30, 2016, 22:10:50 »
Sijainti: Tampere, keskusta
Ikä: 37

Minkälaiset pelit kiinnostavat: Western, post-apo, dark fantasy, scifi. Viime vuodet ovat menneet lähinnä Savage Worldsin kanssa, mutta nyt olemme löytäneet myös tales of demon lordin ja mutant: year zeron.

Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Kyllä peliseuraan, uudet naamat ovat aina tervetulleita. Kamppanoita on suunniteltu niin monta, ettei uusia pelejä ihan heti mahdu. Mutta kokeilun mahdollisuutta ei ole luettu pois.

Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Nykyisellä peliporukkalla pelataan kerran viikossa tai kahdessa. Joka on ajallisesti aikalailla maksimi mitä pystyy tähän harrastukseen laittamaan. Lähes aina arkisin.

Haluatko pelinjohtaa: Kyllä, olen lähinnä johtanut pelejä viimeiset +25 vuotta. Mieluummin pelinjohdan kuin pelaan.

Roolipelikokemus:
Punalaatikko DD on toiminut aloituksena, sen jälkeen löytyvät cyberpunkin salat. Viimeiset reilu 10v onkin tosiaan ollut savage worldsiä, joista Deadlands on ollut se peli johon on palattu. Kokemusta on niin monesta pelistä etten jaksa alkaa tähän niitä raapustamaan.  Viimeisen vuoden aikana onkin sitten kokeiltu vähän kaikkea, ihan vain vaihtelun vuoksi. Ja tuo Tales of the Demon lord kamppis on tällä hetkellä ollut juttu.


Muuta: Lyhehköt kamppikset ovat meillä toimineet. Yleensä 4-6kk yhtä peliä ja sitten jotain muuta. Suhteellisen avoimia kamppiksia, jos joku ei pääse kertaalleen peleihin niin sillä ei ole yleensä ollut väliä. Kuin Demon lord kamppis loppuu olisi tarkoitus aloittaa Rippers reloaded kamppis. Jos kiinnostaa niin yhteyttä saa ottaa, eiköhän mukaan mahdu aina seuraavaan peliin.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 30, 2016, 22:22:50 kirjoittanut Mokoma »

Poissa Tokenoidi

 • Viestejä: 1
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #26 : Syyskuu 01, 2016, 21:29:33 »
Sijainti: Turku

Ikä:
29
 

Minkälaiset pelit kiinnostavat: Tarina ja hahmot ovat tärkeimmät asiat, mutta enimmäkseen pelit ovat realismia, joissa annos yliluonnollista. Tulee toki pelattua myös kauhua, fantasiaa ja scifiä.

Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä:
Etsin nimenomaan peliseuraa. Minulla on kaksi kaveria, jotka voisivat myös tarpeen tullen tulla pelaamaan. Tai sitten vaihtoehtoisesti joku voisi tulla meidän luoksemme. Kaikki käy. Pelikerrat ovat ääriharvassa juuri sen takia, kun juuri kukaan ystäväpiirissä ei pelaile.

Jos etsit seuraa, kuinka usein haluat pelata: Max. kerran viikossa, min. kerran kuukaudessa.

Haluatko pelinjohtaa: Se on mahdollista kyllä. Minä ja yksi kaverimme voimme johtaa pelejä, mutta pelaamme myös mielellämme. Kaikki hoituu kun puhutaan ja sovitaan.

Roolipelikokemus: Aloittelija, kaverini myös. Etsisimme myös muita aloittelijoita, jotta voisimme yhdessä funtsia ja opetella. Kokemus ei tietenkään haittaa, on vain mukavaa, kun kaikki ovat samalla viivalla ja kaikki pääsevät opettelemaan yhdessä miten pelit skulaavat. Kaikilla meillä on kuitenkin pitkä kokemushistoria kaikenlaisesta genrefiktiosta eri muodoissaan. Kokemusta ja tietämystä tärkeämpää (helvetisti tärkeämpää) on ihmisen innostus sekä se, että on fiksu tyyppi, ja ottaa muut huomioon. Mokia ja oppimisen hitautta ei ainakaan meidän kanssamme tarvitse miettiä. Mokia sattuu ja niitä kuuluu sattua. Siihen auttaa kun vähän nauraa.

Tähän asti olemme kokeilleet seuraavia: D&D 5, GURPS ja Call of Cthulhu. Roolipelikirjoja on ostettu vino pino, joten tulemme kokeilemaan erilaisia pelejä. Tule messiin testaamaan! :)

Muuta: En kirjaudu tänne usein, mutta minuun voi aina (pitkänkin ajan päästä) ottaa yhteyttä sähköpostilla (profiilisivulla linkki). Kaverini luota löytyy tilaa pelata. Olemme kaikki fiksuja, huumorintajuisia ja rauhallisia miehiä. Tykkäämme soitella soittimia, maistella hyviä juomia (maltilla) lukea kirjoja, pelata pelejä... normi tyyppejä siis. Jos kiinnostaa, niin tulen mielelläni vaikka oluelle jonnekin jos haluamme esim. tsekata henkilökemiamme ja jaaritella mukavia.


- Tomi
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 01, 2016, 21:33:29 kirjoittanut Tokenoidi »

Poissa Howl

 • Viestejä: 1
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #27 : Marraskuu 05, 2016, 21:21:56 »
Sijainti: Seinäjoen lähistöllä, pyörin myös joskus Vaasassa ja Turussa.
Ikä: 19
Minkälaiset pelit kiinnostavat: ken tietää..
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Peliä kertapeleihin, mutta enemmän (pidempiinkin) kampanjoihin.
Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Kerran viikossa tai pari kertaa kuussa, miten aikataulut kohtaavat.
Haluatko pelinjohtaa: En aloittelijana uskaltaudu.
Roolipelikokemus: Ei mitään kokemusta eli olen ensimmäistä kertaa lähdössä kokeilmaan.
Muuta: Pelikokemusta ei siis mistään, on kuitenkin tullut netistä seurattua paria D&D 5e kampanjaa, joten se on vähän tuttu. Jos täältä Etelä-Pohjanmaan pikkukaupungeista löytyy muitakin pelejä pelaavaa porukkaa, niin toki lähden kokeilemaan.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 12, 2017, 14:15:27 kirjoittanut Howl »

Poissa Jonir

 • Viestejä: 131
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #28 : Marraskuu 15, 2016, 13:57:25 »
Joni Heinonen

Sijainti:
Kälviä ja sen lähistö.
Ikä: 28
Minkälaiset pelit kiinnostavat: Kaikki mikä hyllystäni löytyy.
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Muuton takia täytyy etsiä uutta peliporukkaa.
Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Mikä parhaiten sopii.
Haluatko pelinjohtaa: Kyllä
Roolipelikokemus: about 15 vuotta
Muuta: Pathfinder olisi todennäköisesti pelinä homebrew maailmalla. Vakava tyyli mutta varsinkin maailmansisäinen (uskottava) läpänheitto sallittu.
Pelataan enemmän ROOLIpeliä kuin Rollplayingiä, eli taistelut eivät ole se pääasia.
Peliaika ainakin 4 tuntia per kerta. Voi tuoda omat eväät mutta aiotaan todennäköisesti tehdä jotain (pizzaa, hampurilaisia tms) tarjottavaksi.
Aloittelijat(kin) tervetulleita.
Ego pectaturi multo sequenti enim TDDC!

Poissa Greil9

 • Viestejä: 10
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Länsi-Suomi
« Vastaus #29 : Joulukuu 03, 2016, 19:15:22 »
Sijainti: Pori
Ikä: 25
Minkälaiset pelit kiinnostavat: Pääasiassa Pathfinder, mutta osaan myös säännöt peleihin Mutants & Masterminds, Cyberpunk 2020, Shadowrun 5th edition ja Call of Cthulu (en muista painosta). Mikäli säännöt voidaan opettaa, olen valmis myös hyvin moneen eri peliin, en ole turhan kranttu.
Etsitkö peliseuraa tai uutta peliä: Uutta peliä, koska vanhani hajosi parin pelaajan kiinnostuksen lopahdettua.
Jos etsit seuraa kuinka usein haluat pelata: Kerran viikossa tai kahdessa viikossa, mielellään lauantaisin tai perjantaisin.
Haluatko pelinjohtaa: En, olen kokeillut ja joka kerta pelaajat eivät pitäneet
Roolipelikokemus: Aloitin harrastuksen noin 4-5 vuotta sitten ja olen siitä asti pelannut viikottain samassa porukassa (paitsi jos joku pelaajista ei päässyt)
Muuta: Olen valmis myös verkon kautta pelattaviin peleihin, mikäli muutoin ei löydy. aiempi porukkani pelasi kokonaan verkossa.Yleisesti minua eivät kiinnosta pelkät luolastoromppaukset joissa roolipelaamiselle ei ole tilaa. Haluan pelata hamoani, en stattejani.