Kirjoittaja Aihe: Kampanja: Shadowrun  (Luettu 1088 kertaa)

Poissa MalYaska

  • Viestejä: 1
  • Liked: 0
    • Profiili
Kampanja: Shadowrun
« : Toukokuu 01, 2015, 17:04:22 »
   Euroopan varjoihin juoksemaan haetaan kuolemaa uhmaavia kriminaaleja persoonia. Tarjolla olisi Burning Wheelillä höystettyä ja kahdesti tislattua Shadowrunnia(5th) hiekkalaatikossa tarjoiltuna, jossa pelaajille tarjotaan: silmille kusemista, selkään puukotusta ja matala/vetinen hauta. Luovan hulluuden käyttö on sallittua ja jopa suositeltavaa, sillä kyberpunkkisesta megakorporaatioiden  distopiasta, jossa taikurit, henget, mutantit ja lohikäärmeet temmeltävät, ei muuten hengissä selviäkkään.


Adults only, K18+
alcohol reference, blood and gore, commic mischief, criminal behaviour, crude humour, drug reference, intense violence, mature humour, nudity(toivottavasti, vain pelissä), ,racism, sexual themes, simulated gambling, strong language, strong sexual content, tobacco reference, use of alcohol, drugs and tobacco

  Peli tulee sijoittumaan 2070-luvun alkuun, jolloin kahdesta pandemiasta, ”internetin” kaatumisessa, Euro sodista ja Crash 2.0:sta selvinnyt Eurooppa on jälleen edes jokseenkin järjestänyt. Kuolleiden marssi on alkava Berliinistä, jossa 20 vuotisen anarkistivallan jälkeen ovat korporaatiot ja Saksan valtio(AGS) saaneet vihdoin jalansijan. Korporaatioiden ja anarkistien tulitauon nimissä Berliini on jaettu korporaatioiden ja (nimellisesti) AGS:n hallitsemaan Länsi-Berliiniin ja muureilla ympäröityyn anarkistien Itä-Berliiniin, missä Flux-valtion jäänteet polttavat itsensä loppuun. Korporaatioilla on uusia asiakkaita sorrettavana ja keskenäisiä loukkauksia setvittävänä ja/tai uusittavina, joten murhaajille, hakkereille ja muille lainsuojattomille töitä ainakin löytyy.
  Pelikielenä toimii englanti, koska
 
  •   Runners’ Slang
  •   Saksani on ruosteessa.
Sessiot tiistaisin Alter Egon kerhotiloissa 18:00 -22:00 tai valvojien mukaan.
Ensimmäinen pelikerta 5.5.2015
(Teemme alkuhahmot yhdessä tuolloin)
 
Mikäli haluat liittyä mukaan tai olet jo ollut pelaamassa kampanjaa, ilmoittaudu minulle pingutl39 [ät] google mail.
Jos haluat tulla vain vierailemaan, tee hahmo kotona Chummer5 –ohjemalla ja pyydä minua tarkistamaan, ettei hahmosi ole kuollut jo syntyessään (esim. Body 1).