Kirjoittaja Aihe: [Kampanjalista] Dungeon World.  (Luettu 951 kertaa)

Poissa Shirotsune

  • Viestejä: 1
  • Liked: 0
    • Profiili
[Kampanjalista] Dungeon World.
« : Helmikuu 11, 2015, 15:28:46 »
Etsitään pelaajia tositarkoituksella. Olen hiekkalaatikko joka ei tuomitse ulkonäön perusteella. Jos polyamoria ei haittaa, niin olen varma, että meidän välinen suhde voisi edetä toiselle tasolle. Jos jotkin säännöt Dungeon Worldin moottorissa ovat liian rajoittavia niitä voidaan muokata. Samoin jos huomataan, että minusta puuttuu jotain *pim* minulla on se. Maailmaa voisi ajatella schrödingerin kissana ja pelaajat saavat tehdä mitä huvittaa.


Ensimmäinen pelikerta olisi tarkoitus vetää 25.2.2015.


~ Yhteydenotot IRC:issä
Tai: Sähköpostitse
Forgetgaming ät google mailAlla vielä pieni kuvaus maailmasta:

Valarath ja Xian. Kaksi nimeä samalle maailmalle. Historian alusta lähtien tätä suurta mannerta on hallinnut kaksi valtiota. Nämä kaksi valtiota ovat olleet kylmässä sodassa niin pitkään kuin historiaa on kirjoitettu. Alueiden uskomukset ovat hyvin erillaiset ja näiden sisällä löytyy koti myös monelle pienemmälle valtakunnalle.


Maailmasta löytyy useita erillaisia puhuttuja kieliä. Xianilla ja Valarathilla on omat vallitsevat kielensä. Mutta mantereen saaristosta löytyy useiden eri kielien välinen rikkaus.


Valarathissa yhdistävä tekijä on 'valoon' uskomisen vahva korostus ja elämän runsauden arvostaminen. Enkelipatsaat ja vihreä, valkoinen ja keltainen ovat vallitsevia värejä arkkitehtuurissa.


Xianissa yhdistävä tekijä on 'viisauden' ja zeniläinen yksilön arvostaminen. Uskonnollisesti Xianissa ei varsinaisesti ole jumaluuksia. Maagiset rakenteet ja musta, punainen ja sininen ovat vallitsevia värejä arkkitehtuurissa.


Saaristo ja pienet rajavaltiot maailman etniset vähemmistöt ovat rikkaita ja ylpeitä kulttuuristaan. Elä viimeistä päivää tuntuu olevan sisäänrakennettu useimille. Ja värikkäät juhlat ja festivaalit kuuluvat usein elämään Valarathin ja Xianin ulkopuolella. Luonnon läheisyys ja sateenkaaren värit ovat vallitseva arkkitehtuurinen suuntaus. (Eli ihan mitä-tahansa)


Valarathin luonto on nopeasti kasvavaa viidakomaista metsää tai korkeaa heinikköä. Eläimet ja pedot ovat nopeita ja arvaamattomia.


Xianin luonto on hitaasti kasvavaa ja muinaista.  Eläimet ja pedot ovat kärsivällisiä ja petollisia.


Muualla luonnolta voi odottaa mitä tahansa; Ja mitään vallitsevaa arkkityyppiä ei ole.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 11, 2015, 15:31:26 kirjoittanut Shirotsune »