Äänestys

Mitä tehdään kampanialle työelämän aikana? (Eldara kampanian pelaajilla ääni oikeus.)

Pelataan viikonloppuisin sovituina aikoina poromagiassa silloin kun heille käy?
0 (0%)
Vaihdetaan GM työsuhteen ajaksi, jolloin eldaraan tulee uusi juoni ja uusi alue.
0 (0%)
Pistetään kampania tauolle, työsuhde on (2 kuukautta).Nykytarina loppuun 2 viikossa.
0 (0%)
Joku muu roolipeli tila ja peli Illalla 18:00 -20:00.
0 (0%)

Äänestäjiä yhteensä: 0

Äänestys päättynyt: Kesäkuu 20, 2015, 13:39:48

Kirjoittaja Aihe: Kampanija: Uusi maailma  (Luettu 4222 kertaa)

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Kampanija: Uusi maailma
« : Marraskuu 17, 2014, 10:07:51 »
Uusimaailma:

Tämä keskustelu palsta keskustelu on omistettu alteregon kerhotiloissa pidettävä uudelle roolipelikampanijalle, jossa Dungeons & Dragons highfantasy -tyylinen pelimaailma kehittyy jokaisen pelisession aikana dynaamisesti pelien aikana satunnaisesti pelisessioiden aikana. Pelissä kukatahansa voi tulla mukaan pelaamaan uudella satunnaisesti syntyneellä hahmolla, joka on valmis tutkimaan maailmaa.

Pelin generoituvan olemuksesta huolimatta pelisysteemi pyrkii luomaan loputtomien Random encounterien sijaan syvällistä ja merkityksellistä sisältöä peliin ja pelaajille heitä itseään kiinostavia tarionoita. On viikoittainen dynaaminen kampanija 3.5 D&D systeemillä. Peliin mahtuu mukaan aina 1-6 henkilöä.

Luomme hahmot uusille pelaajille tai ota mukaan valmiiksi luotu lv 1 hahmo. Peliin mukaan tuleminen ei tarvitse ennakko ilmoittautumista. Joskus saatan postata tähän keskustelu aiheeseen maailman major eventtejä huhujen muodossa.

Sessiot järjestetään Ti: klo 18:00 - 22:00 Alter Egon kerhotiloissa
Järjestäjä: AranSIRE
Rated M+ for mature (K16 / K18):
violence, alcohol references, suggestive themes,
gambling reference, badlanguage, drugs, rasism

Features:

 • Jokainen tekemäsi asia maailmassa vaikuttaa pelimaailmaan. Filosofisesti vaikeita moraalisia teemoja valintoja, joilla on kauvaskantoisia seurauksia.
 • Tekosi muistetaan niin hyvässä kuin pahassa pelin virallisessa lokikirjassa, jossa on kirjattuna jokaisesta sessiosta kaikki tärkeät tekosi maailman kannalta. Myös tekemättömilläkin tehtävillä ja vastoinkäymisillä on vaikutusta.
 • Oikeasti Dynaamisesti generoituva maailma.
 • D&D taktinen taistelusysteemi pohjalta ja parannettu hiiviskely, diplomatia, ja maailman interaktio mekaniikat.
 • Ole oma legendasi, pelissä pelaajat ovat sankareita jotka kasvavat ja kehittyvät pelinaikana mahtaviksi, joista tulee osa pelimaailman tarinan legendaa.
 • Pelissä on legendaarinen "eksymis mekaniikka", joka pitää tarinan konsistenttina vaikka pelaajia ei saapuisi paikalle. Eikä pelaajien tarvitse sitoutua peliin siten että heidän on pakko olla jokaisessa sessiokerralla paikalla. Pelin tarinaa tarkastellaan aina saapuneinden pelaajien näkökulmasta.
 • Anti optimointi GM: En estä pelaajaa tekemästä tehokkaita hahmoja, mutta pyrin pitämään maailman järkevänä. Esim. Ei ämpäri maailmanloppua.
 • GM joka kuuntelee ja suunittelee sisältöä juuri sinua varten.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 17, 2014, 13:08:32 kirjoittanut AranSIRE »

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #1 : Marraskuu 17, 2014, 13:00:07 »
Kuukauden huhut:
Huom! Nämä huhut ovat osa fiktionaalista pelimaailmaa.

 Alvara, joka on juuri toipunut sisällis sodasta ja painii rehottavan ja pahenevan ooppiumi kaupan kanssa on riitautunut paikallisten metsähaltioiden kanssa, sillä  haltijoiden mukaan ihmiset ovat tunkeutuneet heidän metsäsysmaille yhä syvemmälle. Ritarineuvosto ja intiaani päälikkö ovat kuitenkin saaneet diplomaatti yhteyden ja ovat parhaillaan keskustelemassa asiasta, vaikka ristiriitoja riittää.

Majatalo Janoinen tuoppi lopetti yllättäen liiketoiminnan ja pikku satamakaupunki on autioitunut yllättäen, moni torppari on jäänyt kaipaamaan sen ensiluokkaisia juomia.

Avoin kapina Saltmarashin kaupungissa, teatteri-ilta jossa kuuluista Thomas Jhonsson esiintyi keskeytyi traumaattisesti, kun punaparonit yrittivät kaapata vallan. Selkkaus laajentui avoimeksi konfiktiksi jossa menehtyi satoja ihmisiä. Kapinallisia etsitään  kaupungista teloitusta varten paikallisen vartija kaartin ja Punaparonien kanssa. Paikallinen varakuvernööri Lordi Nixtröm yritettiin salamurhata, mutta onnistui täpärästi pakenemaan paikalta. Hänet yritettiin yllättää hänen linnansa makuu huonestaan.

Al'Mualin Aktaza on perustanut uuden yrityksen Gardhaan ja on valmistautumassa pitkälle karavaaniretkelle kaukaiseen itään.


 
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 17, 2014, 13:04:03 kirjoittanut AranSIRE »

Poissa Tommi Brander

 • Viestejä: 762
 • Liked: 3
 • Amatööri
  • Profiili
  • Cogito, ergo ludo
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #2 : Marraskuu 19, 2014, 17:06:22 »
En ole osallistumassa pelaamiseen (mm. maantieteellisistä syistä), mutta olisi silti ihan kiinnostavaa kuulla, että onko sinulla jokin tietty menetelmä dynaamisuuden luomiseen maailmassa? Haluaisitko jakaa menetelmääsi tässä ketjussa tai roolipelit-alafoorumilla http://pelilauta.fi/index.php/board,1.0.html ?
Etsitkö peliseuraa Jyväskylästä? Ota yhteyttä. (Voin myös välittää Joensuuta koskevia pyyntöjä.)

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #3 : Marraskuu 20, 2014, 00:22:51 »
Maailma generaattorin periaatteet

D&D pelisysteemin ja sen säännöt omistaa kuitenkin Wizzards of the Coast, jonka sisältöön on heidän immateriaali oikeutensa, joita tulee kunnioittaa. Mikäli haluaa pelata osana minun maailman peliä ja saada peleissä generoitu sisältö osana peliä siitä on keskusteltava minun kanssa tässä foorumissa.

Maailma generaattoria ei ole olemassa virallisissa D&D materiaaleissa, joten tämä innovaatio on minun "omaisuutta", mutta voin antaa luvan sen käyttöön kunhan tunnustetaan minut sen keksijäksi. Mikäli haluaa vetää peliä joka olisi osana tätä maailmaa niin minun kanssa pitää sopia lupa maailma generaattorista ja mihin paikkaan geometriseen paikkaan generoidaan sisältöä.

Maailman kartassa on Monta skaalaa. on Maailman kartta, jonka sisällä on karttoja. Vähän kuin maantieteen mittakaava. Nämä sisäkartat ovat hexagridejä jotka vastaavat 1 päivän matkaa Jokainen HexaGridi on yhden päivän matka. Mikäli matkaa halutaan tarkastella tarkempana tietona voidaan se jakaa osa hexoihin tai kiinostavammat alueet osapäivä matkoja hexasta.

Maasto generaattori määrittää vain miljöön maaston ei pelillisiä tapahtumia. Mutta se on tavallaan helppo tapa saada yleiskuva maailman miljööstä, ja saada pelisession aikana ideoita.Jokaisella maastotyypillä on oma maasto generaattori, jossa prosentti määrällä voi vaikuttaa alueen ilmentymis tiheyteen. Aina kun tulee vastaan yhtenäinen aluerykelmä on niiden laajuus ja jatkumis tiheys. Nämä maastotyypin tiheysmäärät eivät perustu maantieteellisiin todenäköisyyksiin, se on yksi asia mitä tieteellinen taustatutkimus voisi parantaa laatua.

Esimerkki Maastogeneraattorista.

Jokaisella alueella on sen maastosta riippuen satunnainen random encounter todenäköisyys.

ColdMarshlands generator d20

Grassland 1-2
Barrens 3-4
Cleared 5-6
Forest* 7-8
Hills* 9-10
March 11-12
Moor 14-15
Swamp 16
wasteland 17
Mountains 18
Glazier 19
Special 20 GM choise

Tiet aina alkaa ja loppuu sivilisaatioon ja aina kulkee eteenpäin mutta sen mutkittelu arvotaan koska ei voi tietää millaista maastopoimuja tien rakentaminen on vaatinut. Tiellä matkustamien on nopeampaa kuin metsässä ilman polkuja.

Joet aina alkaa ja päättyy vesistöön, Kunnes sillä on jokin looginen alkuvirta tai päättyy mereen. joki kulkee aina sieltä mistä vesi virtaa helpoiten.

Sisältö generaattori:
Sisältö generaattori on taas vuorostaan tarkoitettu luomaan mitä kyseisessä maaston sisällä pelillisesti on sisällä. pelillisesti. Aina ei ole mitään tapahtumia koska matkustaessa ei aina haluaisi törmätä satunnaisiin asioihin hidastaen matkaa, mutta sisältögeneraattorissa on oltava riittävästi asioita jotta maailma tuntuu elävältä.

1-15 Ei mitään,  (Tarkoittaa ettei matkan aikana tapahdu tai näy normaalista poikkeavaa.)
16 Siteon paikka joka sisältää jonkinlaisen näkemisen arvoisen asian vähän kuin Niegaran putous. Vähän kuin D&D termein yksittäisen huoneen luolasto, mutta ulkosalla.
17 Magical site  Fantasiamaailma on satunnaisia ihmeellisiä paikkoja täynnä, voi olla taikalähde, kirotttu sota. Vähän kuin Site mutta sillä on lumous sen lisäksi satunnainen loitsu tietenkin.
18 Dungeon
19 Sivilisaatio: Sivilisaatio generoidaan sivilisaation mukaisesti ja pyrkien luomaan sen yteiskunnan filosofian ja poliittisen maaston, ja ongelman joka vaivaa siviilisaatiota. Satunnainen sivilisaatio ja sen päärotu ja diversiteetti ja jakauma.
20 Gm choise

Weather generator.

1-70 normal weather
71-81 abnormal weather
81-91 Special weather
91 -99 magical unatural weather
100 GM choise

Minulla on käytössä myös Teema generaattori:
Satunnainen Quest generaattori:
NPC generaattori:
Luonne Generaattori: Joista 1% on villain generaattori
Villain Generaattori:

Arpomalla riittävästi asioita kunnes inspiraatio kohtauksesta syntyy.


Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #4 : Joulukuu 02, 2014, 13:50:37 »
Kuukauden huhut osa 2:
Huom! Nämä huhut ovat osa fiktionaalista pelimaailmaa.

Legendaariset sankarit tuhansien vuosien takaa ovat tulleet meidän aikaamme aikaportista, jonka ei uskottu enää toimineen. Näkyä todisti eräs vanhan temppelin raunion tutkija, joka oli tekemässä arkeologisia tutkimuksia.  Skolastiikot vielä tutkivat muinaishistorian ja tarujen sankaruuksien legendan yhteensattumaa, mutta tarinasta Profetioi hullu ukko joka sanoo tavanneensa nämä tarujen sankarit kasvotusten.

Mahtavan Baharadjan rikkaan banaaniviljelijän huvilan kokoelmasta on kadonnut historiallinen rituaali maljakko kadonnut ihmeellisesti taivaan tuuliin. Malja oli historiallinen seremonia astia tuhansien vuosien takaa. Teosta epäillään koska vierailevan karavaanin joukon tavaroista vaikka perinpohjaisen tarkistuksen jälkeen ei ole löytynyt palvelijoita, Kadonneesta maljasta huolimatta bisnesneuvottelut toivat uuden kauppakaravaanisopimuksen ja muutaman lisäyksen taidekokoelmaan.

Munkkiluostari Gardhassa joka oli vuoden ajan ollut Wajong Matzda suvun perinteinen rauhallinen dokmaattisen Tyhjyyden filosofian alaisena Mestarin salamurhasi mysteerinen salamurhaaja, joka on kadonnut sitäkin mysteerisesti. Hänen seuraajakseen on noussut Winchi Sotatchi joka on uudistanut oppeja radikaalisti tasa-arvoa korostaen. Osa kuitenkin epäilee hänen saaneen ulkopuolista tukea ja hänen opetuksissaan on hieman epäilyttäviä vivahteita Mazardin kulttiin ja sekaantumisesta alamaailmaan.
 
Kuitenkin Winchi Sotatchi näytti johtajan taitonsa pysäyttäen. Nomadi örkkien invaasio lauman, jota johti kunnianhimoinen ihmisiä vihaava Tomkar. Tomkar on ilmeisesti vielä hengissä, mutta karkoitettu laumastaan johtajan asemasta, koska hän johti laumansa isoimpaan verilöylyyn lauman historiassa.

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #5 : Joulukuu 09, 2014, 10:28:31 »
Hei,

Niille jotka miettivät pidänkö tänään sessioni,
Pidän sen igdasta huolimatta. Tarina alkaa olla
liian mehukas  lähellä finaalia ja sen verran jo, että
ainoa tapa tehdä sille kunniaa on pitää se kahdessa osassa.

Tämä ja seuraava sessio ovat pelin ensimmäisen kauden finaali.
Ei kannata missata niille jotka ovat tarinaa jo seuranneet pitempään.

AranSIRE

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #6 : Joulukuu 31, 2014, 13:40:44 »
Kuukauden huhut osa 3:
Osana fiktionaalista Eldaran Fantasia maailmaa.

Almualin Aktazan karavaani bisnes on kasvanut kiitos menestyksekkään kauppareittien perustamista  Mazad imanin ja Bazaari kuningas Oman Mullahin kanssa Monasteri luotu kauppa yhteys. Molempia hallitsijoita yhdistää ongelma nimeltä mystinen jota epäillään Thomas Jhonssonia on karkoitettu maasta epäilyksen mutta todistus aineiden puutteessa syylliseksi todettu.

Nykyään pohjoiseen matkalla tanssijatar Sabrina Natfallah pakenevat maasta vihamielisiä hallitsioilta. He eivät kuitenkaan kuulema ole taloudellisissa vaikeuksissa he kiertävät maailmaa ja kertovat tarinoita heidän seikkailuistaan ympäri maata, Jhonson on kuitenkin nähty hieman masentuneena ja alkoholisoituneena viimeisestä takapakista, joka kuulema sattui Baharadjanin kaupungissa sanoen ovelimmat ystävät, jotka onnistui häntäkin huijaamaan...
 
Zentharium on saanut rahoituksen omalle projektille nimeltä sielujen vaellus. Parhaillaan rakentamassa kokeellista tutkimuskeskusta Baharadjanin kaupunkiin tutkimuslaitosta.

Varakunernööri Nixtröm on saanut vakiinnuttanut onnistunut kukistamaan Punaparonien tukeman kapinan, Hän on tällähetkellä yrittänyt löytää salamurhaaja, mutta ei ole löytänyt syyllistä Saltmarashissa. Huhutaan että hän on lähettänyt agentteja etsimään heitä ulkomailta.

Lordi Aranin neuvottelut ovat jatkuneet pitkään naapuri haltijoiden kanssa mutta yhteisymmärrystä konfiktiin ei ole vielä löydetty. Neuvottelut ovat kuitenkin jatkuneet levottomasta ilmapiiristä huolimatta.

Legendaarinen Sankarien miekka on kadonnut omalta jalustaltaan, Pyhiinvaeltajat jotka ovat tulleet Kyynel vuorille ovat ovat huomanneet miekan kadonneen. Kenties miekka on löytänyt uusi legendaarinen sankari, jonka on tarkoitus kukistaa taas nouseva ilkeä. Teosta epäillään erästä mysteeristä naista, joka on nähty Kyynelvuorilla pyhiinvaelluksella lohikäärmeiden reliikkien luona. Miekan luona oli kuolleen örkin jäännökset, joka kenties yritti miekan varastaa.

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #7 : Maaliskuu 05, 2015, 20:38:17 »
 Kuukauden huhut osa 4:
Osana fiktionaalista Eldaran Fantasia maailmaa.
Khazdaniin on nimitetty uusi paroni, Dabriel, joka onnistui pelastaan valtakunnan pettureilta, jotka suunittelivat vallankumousta ja vakaan ja toimivan magogratian kaatamiseksi. Nimitystä ehdotti Inferius-suku, joka on tällähetkellä keisarikunnan oligomagogratian hallituksen jäsen.
Almualin Aktazan karavaani on laajentanut liiketoimintaansa ja luonut kauppareitin Kahazdanin hovin keisarikunnan hovin ja Baharadjanin sulttanien välille. Nyt kaupungeilla on kylmistä suhteista huolimatta tavaran toimittaja joka vaurastuttaa molempia osapuolia. Karavaani toimituksia on kuitenkin haitannut paikalliset rosvo koplat ja byrokratia. Tilanne on kuitenkin hieman parantunut kun paikallinen skandaali paljastui, jossa Kahazdanin vankien vartija on palkannut maantierosvoja maantierosvoiksi.
Kahazdanin työläiset ovat nähneet ihmeellisen näyn, keskellä taivasta ovat nähneet ison vuoren lohkareen leijailevan läpi maiden näyn syytä ei tiedetä, mutta näkyä on ilmoittettu läpi lohikäärmeen hautausmaan suunnasta suunnanneen kohti Laaja laaksoja.

Mystinen nainen on kulkenut läpi tasankojen rukoillen vanhoilla lohikäärme alttareilla. Silminäkijöiden mukaan hän oli joko nainen tai lohikäärme. Ei osattu sanoa kumpaa enemmän koska aina vaistottuaan näkijät on kaikonnut tiehensä. Ainoa asia mitä hänen on kuullut rukouksista että. ” Se on minun kohtaloni....”

Badjarassa Zentharium on tutkimus rahoittajien rahoilla rakentanut Badjarahin kaupunkiin observation, jossa huhujen mukaan tehdään hulluja kokeita. Lisäksi kansa on ihmetellyt rakennuksen yllä olevaa taika vorteksia, Kaupungin viranomaisten mukaan kokeet ovat täysin laillisia ja sopimusten mukaisia täysin harmiton.  Mutta eräiden toisten huhujen mukaan se joka menee observatorioon ei koskaan ole sieltä palannut. Zenthariumin tutkimuksen tieteellinen läpimurtona voidaan pitää sielunvaelluksen eli tuonpuoleisen maailman löydön. Teologit vielä riitelevät tämän löydön merkitystä, ja moraalista oikeellisuutta.

Öisin pimeässä ihmisiä on alkanut katoamaan kaduilta. Ihan kuin joku paha aave olisi herännyt ja nyt janoaa ihmisten henkiä. Aavella on satunnaisia kohteita turvassa ei ole niin rikkaat kuin köyhätkään oliosta huhutaan että se on kuin tuomionpäivän viikatemies, toiset taas sanovat että se on jotain pahempaa.

Ihmiset ja haltiat Kaldadurissa alkavat olla huolissaan hopea tasankojen levinnäisyydestä. Erikoinen ilmiö, joka muuttaa lähistön kasvillisuuden elottomaksi puhtaaksi hopeaksi on saanut Aranin ritarikunnan tietoisuuden kiitos villihaltia naapureiden joiden uskotaan nähneen tapahtuneen ensimmäisenä. Vaikka intressit ovat erillaiset ovat kansat yhdistäneet voimansa yrittäessään selvittää paikallista hopea tasanko ongelmaa mutta asiaan kaivattaisiin ulkopuolista tutkimus retkeen apua, jonka avulla estää ilmiön repeytymisen leviäminen. Pelätään, että paikalliset örkki klaanit hopea tasankojen ekosysteemin muutoksesta johtuvan ruokapulan takia  aloittavan reviirialueiden laajennuksen sivistyksen maille.

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #8 : Huhtikuu 26, 2015, 15:45:43 »
Ropecon 2015:

Päätin kokeilla järjestää lisää Eldara peliäni 16 tunnin verran ropeconissa.
Peliin voi osallistua kukatahansa ropeconiin osallistuja pelissä 6 ihmistä kerrallaan.
luotuna 1-lv 3.5 D&D hahmolla. Vaikka ropeconin pelin tapahtumat eivät suoranaisesti liity
Eldaran maailman Alteregon pelieni tapahtumiin lisätään Ropecon pelienkin tapahtumat kirjataan osaksi tämän pelin maailmaa.

T: Markus Turunen
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 26, 2015, 15:47:36 kirjoittanut AranSIRE »

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #9 : Toukokuu 18, 2015, 12:57:06 »
 Eldaran Huhut osa 5

Fransiskaanien valtakuntaan on noussut valtaan uusi kuningas, Davril Sostakov ja hänen rakastettu kuningatar Adina Delysé, hänen ensimmäinen ja suurin päätös oli yhdistää Kazarian valtakunta ja Fransiskaanien valtakunta rauhan omaisesti mahtavimmaksi imperiumiksi, mitä Eldaran kamaralla on nähty. Hänen viisas ja diplomaattiset kauppa suhteet ovat luoneet monia kauppa yhteyksiä valtioiden välille luoneet rikkaan hyvinvoivan porvariston. Aatelisto joutui kuitenkin suuren reformin kohteeksi, jossa monen omaisuus takavarikoitiin, ja uudelleen järjesteltelyihin, sillä vanhat velat tulisi maksaa valtiolle.

Huhutaan että pyhä Mortiuksen sieluja manipuloiva miekka on löytynyt ja on kuninkaan hallussa, mutta  Sielunvartijan kardinaalit vaativat reliikin palautusta, mutta Davril sostakov kieltäytyi antamasta sitä, koska hän on luvannut asian suhteen muuta.
 
Herra Jhonsson Davrilin neuvonantaja päätti lähteä vähän ulottuvuus matkalle, hovista. Hän sanoi lähtiessään etsivänsä elämänsä suurimman tarinan. Herra Jhonsonista ei ole sen kuulemmin kuulunut tai näkynyt, mutta ehkä aikoo joskus palata vielä Eldaraan.

Damaskoksessa kasa orjia pääsi pakoon, tämä on erityisen poikkeuksellista, sillä ilmeisesti sisäpiiri sihteeri oli päästänyt orjia vapaaksi. Kukaan ei tiedä minne he ovat lähteneet. Myös kokonainen orjalasti on kadonnut kuoleman aavikolla. Damacoksessa orjien kysyntä on suurimmillaan ja orja huutokaupassa on nähty ennen kuulumattomia hintoja orjista. 100 kultarahaa palvelus tytöstä, on pöyristyttävän kulutuksen huippu.

Kelbenin kirkko on sijoittanut jättiläis investoinnit,Damaskoksen seikkailija retkikunnan artefakti jahdin rahoitukseen. Seikkailijoiden retki näyttää tuottaneen alustavasti toivottua  tulosta, mutta heidän kirjan pidossaan näyttäisi olevan vakavia puutteita, eikä keijanpitäjästäkään joka on tästä asiasta vastuussa ole kuulunut mitään.

Eräs arkeologi Raven Holmissa ei koskaan saanut etsimäänsä artifaktia, toisin kuin muut retkikunnat saapui yksi väsynyt seikkailija pahamaineisesta Thorimklaanin holveista kertomaan tarinaa. Paikka on ajanut monia hulluksi, ja sinne on kadonnut monia seikkailijoita, jotka eivät ole koskaan palanneet.  Selviytyjän tarina on niin uskomattomaton, että kukaan täysijärkinen usko tarinaa, mutta sen mukaan he löysivät toisen rinnakkaistodellisuuden, joka vangitsi ihmisiä aaveiksi holviin ja paikka jossa aika avaruus on sekaisin. Kukaan ei voi todeta tarina todeksi, mutta paikasta löytyy yksi todiste tapahtuneesta. Temppelistä on löydetty kivien alla on köysi, jolla voi kuulemma kommunikoida toisen ulottuvuuden kanssa.
---------
Kiitos ropeconille osallistujille ja muuta infoa.
En ajijo vetää tiistaina roolipeliäni, tällä viikolla tiistaina(19.5), minulla oli viime viikolla liikaa roolipeliä vedettävänä yhdelle viikolle ja tarvitsen lepoa hieman. Mutta ensiviikon tiistaina 26.5 aloitan uuden tarina linjan. Tarinan laatu paranee kun ehdin ajan ja insipiraation kanssa valmistelemaan seuraavaa sessiota. Nyt olen vähän liian uupunut. Tulen kuitenkin Alter egoon pelaamaan 19.5. Alter egon kehotiloihin.

Aran
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 18, 2015, 17:08:08 kirjoittanut AranSIRE »

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #10 : Kesäkuu 01, 2015, 09:00:10 »
Tiedotus pelaajilleni:

Koska Alteregon kerhotilat menevät kiinni kesäksi, Eldaran kampaniaa ei voida pitää siellä. Mutta ei hätää roolipelaaja yleisöni, olen sopinut että Torstaisin saan pitää pelejäni Poromagiassa. Opastinsilta 7 B 00520 Pasila, Helsinki.  Poromagia on auki klo 20.00 eli luulisin järjestelyjen takia hyvän kokoontumis ajan olevan i 16.00 -20.00 roolipeli ilta poromagiassa. Auki olojen takia ei voi olla pelin pidennyksiä aikatauluun.

Terveisin AranSIRE

[/size]

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #11 : Kesäkuu 06, 2015, 13:32:48 »
Hei pelaaja kuntani,

Pelisessiot ennen työtä järjestän Poromagialla kuten olen ilmoittanut.
eli kaksi seuraavaa viikkoa torstaisin poromagiassa.

Roolipeli sessiot työelämän ohella, Asia on niin että olen saanut töitä,
mikä muuttaa elämän järjestystäni todenäköisesti totaalisesti.
Olen pohtinut monia vaihtoehtoja pelien järjestämiselle. Laitan äänestyksen
,siitä mitä seuraavista vaihtoehdoista voisin tehdä?Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #12 : Heinäkuu 20, 2015, 19:39:03 »
 Kuukauden huhut osa 5. Ravenholmin tuho.
Kenraali Grayfordin raportti:
Duchwaldin valtakunnassa oltiin valmistautumassa suureen ristiretkeen isoimpaan ristiretkeen valtaamaan alueita barbaari kansoilta ja käännyttämään heidät Alvaran nimeen Andreaksen pantheoniin. Hetken aikaan oltiin varmoja voitosta, koska pieni partio olivat onnistuneet murhaamaan barbaarikansojen johtajan, jota kutsuttiin yksisilmäiseksi profeetaksi.
Kaikki toimi suunnitelmien mukaan, kunnes jostain kumman syystä metsistä palanneet partiot toivat mukanaan sielu shamaanin mukaan pahoja henkiä sisältämän parasiitti kasvin. Kukaan ei tiedä mistä se tuli, osa sanoo että se oli se iso räjähdys horisontissa, tai jumalten tuomio, maan päällisille ihmisille enkelisodista, tai jotain muuta. ne pystyi hakkaamaan tai polttamaan poroiksi, mutta lähti aina uudestaan itämään pienimmästäkin versosta kasvamaan veren punaisia liaaneja jotka takertuivat ja kasvoivat kaikkeen mihin koski. Se tarttui kaikkeen elävään, niin puuhun kasviin kuin eläimiin. Suurin osa eläimistä ja karjasta kuoli viikon kuluttua saamiinsa.
Mutta jos tämä pääsi käsiksi ihmiseen se on jotain sanoin kuvaamattoman kamalaa. Ensin tauti ei oireile ollenkaan epämääräistä kutinasta huolimatta, sitten se muodostaa ikäviä iho pesäkkeitä, ja lopulta tunkeutuu kehon joka nurkkaan aiheuttaen sisältä ulospäin kasvavia versoja, jotka tunkeutuvat kehon jokaiseen paikkaan kasvaen sisältä ulospäin, aiheuttaen veren vuotoja ja lopulta joko tukehtuvat keuhkoista yskien tai karanteeni teloituksen myötä kuolemaan.
En edes kestä muistella, niitä kaikkia valittavia viattomia tuomittuja ihmisiä, jotka minun määräyksestäni piti teloittaa, mutta muitakaan vaihtoehtoja ei ollut. Siihen ei toiminut tuli, ei vesi eikä edes ylipappien taikuus. Alkemistinkaan ketterä uute pystyi ainoastaan hidastamaan lohdutonta prosessia. En pysty vieläkään unohtamaan niitä toivottomia valituksia joita Natalie yritti hoitotaidollansa vaimentaa. Mutta hänkin menehtyi taitavasta hoitomenetelmistään huolimatta.
Missä tautipesäkkeiden leiri mikä oli armeijan isoin helmi. Piti polttaa, jotta Raven Holm Duchwaldin kruunaamaton kaupunkien kuningas, säilyisi taudilta koskemattomana. Mutta sitten saapui Ne barbaarit, tautiset sikiöt, jotka olivat syöneet jostain syystä omaehtoisesti tautikasveja. Heitä johti armoton ja ovela Malethis Methalen, joka on valjastanut tämän hirveän kasvin osaksi hänen sota joukkojaan. He käyttivät heittokoneittensa aseinaan. Niin pahin painajaiseni toteutui. Ravenholm jonka vankat vahvat muurit repi tämä parasiitti kasvi hajalle.  Kaupunki oli pakko jättää parantamattoman taudin takia, ja suurin osa pakenevista siviileistä lahtasivat barbaarit.
Mutta kiitos erään anteliaan rahakkaan lahjoitusten, ne harva, jotka pääsivät pakoon Raven holmista selvisivät pystyttiin kauas korpeen perustamaan kauas kukkuloiden taakse uusi kaupunki, joka vanhaa keisari korpia helmeä kunnioittaen New Ravenholm. Mitä lie kävikään niille seikkailijoille, jotka kuulemma parannusta lähteneet haltia raunioille etsimään, eivät koskaan reissultaan palanneet levätköön rauhassa.
Kendraali Grayford

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #13 : Elokuu 26, 2015, 20:52:24 »
 Kuukauden huhut osa VI

Suuri rikosaalto Baharadjanin kaupungissa, kansalaiset suorastaan ovat peloissaan kun heitä ryöstellään heidän huomaamattaan. Eräs Goblini karavaani sanoi, että heiltä katosi rubiini kämmeneltä ilman että ketään huomasi kenenkään taikoneen. Eikö nuoriso kunnioita enää kirkon oppejakaan kun kehtasivat loukata pyhiinvaeltajiakin päin naamaa ja ryöstää tämän kadulla kun olivat pyhiin vaelluksella pyhään maahan.

 Rikokset eivät rajoitu ainoastaan tasku näpistyksiin. Sillä löytyy myös terrorismia ja vandalismia, kun erään Alkemistin laboratorio räjähti taivaan tuuliin keskellä yötä. Kaiken vielä kruunaa museo varkaus johon tunkeuduttiin räjäyttämällä ilmeisesti seinästä sisään. Nämä roistot ryöstivät, arvokkaan kulta Graalin ja murhasivat, sillä museon viattoman hoitajan jähmettämällä hänet kulta patsaaksi.

Nämä roistot ovat selvästikin barbaareja, sillä vielä he paiskoivat lähtiessään museon historialliset antiikki koristeovetkin, jotka olivat 200 vuotta vanhoja. Teosta epäillään erästä puolilohikäärmettä, ja erästä shamaania. Myös paikallista liikkuvaa sirkusta.

Nortaxin kansalaisillakin on ollut vastaavanlaisia ongelmia, sillä kaksi roistoa kävivät paikallisen paronin kimppuun toriostoksilta ja hänen taskut vietiin mukaan keskellä katua. Ja sielläkin paikallinen velho sai miekasta kurkkuunsa, joka ilmeisesti aiheutti massiivisen tornadon örkki heimon pyhässä mammutti tasangossa.

Poissa AranSIRE

 • Viestejä: 22
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Kampanija: Uusi maailma
« Vastaus #14 : Joulukuu 14, 2015, 13:09:59 »
Eldaran laitan tauolle::-- Season has ended season 2 will come eventually...to be Continiued...   --

Mutta aijon kirjoittaa vielä kuukauden huhut mitä pelaajen seikkailusta seurasi.
Mikäli kiinostaa mitä vedän seuraavaksi, lukekaa aihe Never Ending Night Alter ego Foorumista.