Kirjoittaja Aihe: Alter Egon foorumi - siis mikä?  (Luettu 5159 kertaa)

Poissa ecchan

  • Viestejä: 14
  • Liked: 0
    • Profiili
Alter Egon foorumi - siis mikä?
« : Marraskuu 20, 2012, 19:46:54 »
Alter Ego ry. on Helsingin Yliopiston roolipeliyhdistys. Tämä foorumi on Alter Egon jäsenten sekä yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneiden keskustelufoorumi, missä keskustellaan yhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista, kuten kertsikampanjoista, tapahtumista, uusista peleistä ja kaikesta mahdollisesta, mikä sattuu puhuttamaan jäsenistöä tällä hetkellä.


Yhdistyksestä:

Alter Ego ry. perustettiin 25.10.1994 Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan roolipeliyhdistykseksi. Yhdistyksen sääntöjä on muutettu moneen kertaan, eniten 22.3.1996 kun yhdistys laajeni humanistisesta tiedekunnasta koko yliopiston laajuiseksi.

Alter Ego on roolipeliyhdistys. Käytännössä tämä tarkoittaa perinteisiä pöytäroolipelejä, larppeja eli näytelmäroolipelejä, strategiapelejä ja muita lieveilmiöitä, mitä roolipelaamisen ympärille on kasaantunut. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia kohtauspaikkana roolipelaajille, ja tarjota ympäristö ja yhteisö jossa roolipelaajat voivat tavata toisiaan ja kehittää harrastustaan.

Yllämainittujen tavoitteiden täyttämiseksi Alter Egolla on kerhohuone, kampanjalista, sekä suuri joukko sosiaalisia tapahtumia, kuten saunailtoja, juhlia ja excursioita. Yhdistys järjestää lisäksi kerhoiltoja, joissa pelataan lautapeleja ja vietetään aikaa yhdessä. Kerhoilta on joka tiistai kello kuudesta eteenpäin kerhohuoneella Uudella ylioppilastalolla, osoitteessa Mannerheimintie 5 B, 4. kerros. Yhdistyksen hallituksen tavoittaa osoitteesta hallitus@alterego.fi.

Alter Ego muodostaa myös Otaniemen RoolipeliClubi ry:n (ORC), Suomen Liveroolipelaajat ry:n (SuoLi), Harmaasudet ry:n, Etelä-Suomen Rooli- & Strategiapeliyhdistys ry:n (ESRSPY) ja Suomen lautapeliseuran  kanssa Ropecon ry:n, yhdistyksen joka järjestää suomalaisten roolipelaajien vuotuisen suurtapahtuman Ropeconin.